Gebeliğin bu haftalarında mı olacak acaba. İlaçta alamayınca dayanılmaz oluyo inankiBende de oluyor mahvetti beni baş ağrısı hep böyle sürerse yandım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gebeliğin bu haftalarında mı olacak acaba. İlaçta alamayınca dayanılmaz oluyo inankiBende de oluyor mahvetti beni baş ağrısı hep böyle sürerse yandım
Benim diğer hamileliklerde hiç böyle bir şey yaşamadım ama parasetamol ilaçları alabiliyoruz benim doktorum 3 tane alabilirsin demişti günde ama almıyorum geçen bir tane aldim o da dayanamadım artık o yüzdenGebeliğin bu haftalarında mı olacak acaba. İlaçta alamayınca dayanılmaz oluyo inanki
Benim doktorum 3 aylık olmadan tek damla ilaç vermem dedi çok kötüyüm halsizim baygınlık hissi var dedim yok vermedi doğal birşeyler yok mu dedim yok onun çaresi dedi bakalim bundan sonraki randevuma verir inşallah çünkü hep yorgunhissediyorum birde ayaklarimda ateş var sanki senin de öyle oluyor mu ben çok rahatsız oluyorum ne zaman geçer bu problemlerSon kontrolünde D vitamini ve demir ilacı başlanan var mı acaba? Ve doktorun yazdığını mı aldınız yoksa içerik olarak daha güvenilir bulduğunuz ilaçlar mı kullanacaksınız merak ettim?
Hayırlı olsun canım neyin olacakKızlar benim bebişte kendini gösterdi
Hala mide bulantısı kusma olduğu için ben veriyorumAy ne güzel bebisler kendilerini göstermeye başlamış. Kilo alımlarınız nasıl kızlar 4. Aya girdik malum.ben 1 kilo aldım şükür çok korkuyordum kilo almaya meyilli olduğum için
üzerine birazcık limon yiyin bulantinizi bastırırKusma olacak diye doyasıya su içemiyorum ki. İçince midem fena oluyo
Kiz mi erkek miiiKızlar benim bebişte kendini gösterdi
Doktor ilaç verse de benim içim içmeye hiç el vermiyo. İçinde illaki bi sürü bileşen var. İnşallah önümüzdeki haftalarda kesilir. 4.aya girdik girecez artıkBenim diğer hamileliklerde hiç böyle bir şey yaşamadım ama parasetamol ilaçları alabiliyoruz benim doktorum 3 tane alabilirsin demişti günde ama almıyorum geçen bir tane aldim o da dayanamadım artık o yüzden
Aman kusma olmasın canım şükret. Ben 7 haftadır bıktım. İnşallah öğrenirsin cinsiyeti insan merak ediyo. Bana erkek gibi dedi 16.haftada kesin söyleyecekmiş doktorumGeçen hafta benim de ara ara tuttu başımın ağrısı ben de uykusuzluğa vurmuştum meğer çoğu kişide olmuş ben de hala mide bulantısı, istifra başlamadı sanırım böyle gidecek ama.halsizlik ve uyku hali gün içinde kendini gösteriyor ya da yaz tatilindeyim diye psikolojikmen dinlenme isteği duyuyorum. Salı günü kontrol var bakalım cinsiyeti çıtlatacak mi var mı yeni yeni öğrenen kızlar bebisler kız mi erkek mi ? ( tabii ki en önemlisi sağlıklı olması)
Son kontrolünde D vitamini ve demir ilacı başlanan var mı acaba? Ve doktorun yazdığını mı aldınız yoksa içerik olarak daha güvenilir bulduğunuz ilaçlar mı kullanacaksınız merak ettim?
[/QUOTE
Folik asite devam et dedi benim doktor. 16.haftada çağırdı kan ve vitamine o zaman başlarız dedi. Sen başladın mı vitaminlere
Ben henüz hiç almadım 3 kilo verdim hatta. İnşallah en fazla 10 kiloyla biter bu serüvenimiz. Herkes 20 25 kilodan bahsedince moralim bozuluyo inanki.Ay ne güzel bebisler kendilerini göstermeye başlamış. Kilo alımlarınız nasıl kızlar 4. Aya girdik malum.ben 1 kilo aldım şükür çok korkuyordum kilo almaya meyilli olduğum için
1 bardak su içiyosam ardından limonata içiyodum biraz iyi geliyo diye. Şimdi ondan da tiksindim. Artık kesilsin diye dua ediyorum inanki. Halı yıkatmaya, yanımda poşet taşımaya bıktım.üzerine birazcık limon yiyin bulantinizi bastırır
Canım şu an ayda 1 kez çağırıyo doktorum. Bazen meraktan 3 haftada gidiyorum ama ilk aylar çok sık kontrol olmuyo eğer doktor sıkıntı sorun görmüyosaArkadaşlr ne sıklıkla doktora gidiyorsunuz? Ben 2 hafta gitmeyince çok vakit geçmiş gibi geliyor. Bulunduğum yerde şuan kadın doğumcu yok mecbur bekliyorum.