2020 Şubat Ayı Doğum Yapacak Anneler👶

B
Kusma biraz azaldı. Mide bulantısı henüz baki. Ama o yorgunluk beni mahvediyor. Sanki hep böyle sürecekmiş gibi.
enim kusma hiç olmadi bunda çok az bir mide bulantısı onada şükür derim kızın da doğuma kadar kustum neredeyse şu yorgunluk da geçerse süper olacak çok rahat bir hamilelik olacak gibi geliyor bana şimdilik ama bakalım

Kızlar bende kontrole gittim bebişimiz iyiymiş . İkili testi yaptırmak istiyor musun dedi biz hastaya bırakıyoruz dedi bende bilmek istedim . Testi yaptırdım . Ama test kapıdında burun kemiği yok işaretlemiş bize öyle bişey söylemedi hatta doktor bak bu burnu ağzı falan dedi. Benimde aklıma takıldı neden kontrolde söylemedi diye. Test sonuçları 10 güne çıkarmış haftaya belli olur herhalde.

Bu arada cinsiyetini emin değilim büyüsün biraz dedi bende sormadım zaten hiç merak etmiyorum Sağlığı iyi olsun gerisi boş

İkili test sonucunda kötü ihtimaller yüksek çıktı biraz Nefty testi yapıldı ,Almanya ya gidiyormuş sonuç bekliyoruz bakalım 10 gün sonra çıkacak
Allah sağlıkla hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım inşallah Yaşınız kaç acaba yaştan dolayı da olumsuz çıkabiliyormuş bende sonuçları bekliyorum 32 yaşındayım. Birde ne kadar istiyorlar o test için acaba

Bi hata olmuştur mutlaka öyle birşey olsa doktor söylerdi mutlaka inşallah bir problem yoktur allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Testte yanılma payı var canım. Doktor burnu ağzı dediyse ve gösterdiyse bi sorun yoktur inşallah. Sağlıkla gelsin bebişler

Kızlar bu aralar aşırı baş ağrısı çekiyor musunuz? Bende.inanılmaz bi baş ağrısı var. Geceleri midemden ve başım yüzünden hiç uyuyamıyorum. Sizde de var mı böyle şikayetler?

Kızlar bu aralar aşırı baş ağrısı çekiyor musunuz? Bende.inanılmaz bi baş ağrısı var. Geceleri midemden ve başım yüzünden hiç uyuyamıyorum. Sizde de var mı böyle şikayetler?
bendede oluyordu şimdi 2.5 litre su içiyorum.Hamdolsun olmuyor artk

Bende de oluyor mahvetti beni baş ağrısı hep böyle sürerse yandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…