• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Ayı Doğum Yapacak Anneler👶

Merhaba kızlar bende bugün öğrendim hamile olduğumu üstelik 6 haftalık hamileymişim. Çok şaşkınım. Yani Şubat annesi olucaz inşallah. Bende göğüs ağrısı çok vardı yüzde sivilcelenme vardı ve akıntım vardı. Doktor benden bazı testler istedi ama aç karnına yapmak gerekiyormuş o yüzden onu da birkaç gün sonra yaptıracağım inşallah sizler gördünüz mü miniklerinizi. ❤️🌺

Merhaba kızlar bende bugün öğrendim hamile olduğumu üstelik 6 haftalık hamileymişim. Çok şaşkınım. Yani Şubat annesi olucaz inşallah. Bende göğüs ağrısı çok vardı yüzde sivilcelenme vardı ve akıntım vardı. Doktor benden bazı testler istedi ama aç karnına yapmak gerekiyormuş o yüzden onu da birkaç gün sonra yaptıracağım inşallah sizler gördünüz mü miniklerinizi. ❤🌺
çok sevindim canım sana sürpriz yapmış bebişin :) adet tarihin geçince hemen test yapmadın mı 6 haftalık olmuş baksana. ben henüz doktora gitmedim cumartesi gidicem bakalım benden de isteyecek mi.

Merhaba anne adayları, biz de yeni katıldık 6 haftalığız teyzeleri :)

Nasıl geçiyor günleriniz, ilk hamileliğimde mide bulantısı olmuştu ilk haftalarda, ama bu hamileliğimde ben de henüz mide bulantısı olmadı, siz de oluyor mu?
bende hiç yok canım tek sorunum şu an kabızlık :( 5+3üm bende. haftaya falan çıkacak mı bakalım kusma merak içindeyim

çok sevindim canım sana sürpriz yapmış bebişin :) adet tarihin geçince hemen test yapmadın mı 6 haftalık olmuş baksana. ben henüz doktora gitmedim cumartesi gidicem bakalım benden de isteyecek mi.
Ben de polistik over vardı ve adetlerim düzensizdi, ama hamile olmayı hiç beklemiyordum bile test yapma gereği duymadım o yüzden. Dün bi yapayım dedim çok umutsuzça çift çizgiyi görünce hemen kan verdim. Bence ister mutlaka,çünkü her yeni gebeye test yapıyoruz dedi. Sen gördün mü bebeğini?

Merhaba anne adayları, biz de yeni katıldık 6 haftalığız teyzeleri :)

Nasıl geçiyor günleriniz, ilk hamileliğimde mide bulantısı olmuştu ilk haftalarda, ama bu hamileliğimde ben de henüz mide bulantısı olmadı, siz de oluyor mu?
Bende 6 haftalığım bende de çok şükür mide bulantısı olmadı, halsizlik var bide kokulara karşı hassasım hemen koku alıyorum.

Ben de polistik over vardı ve adetlerim düzensizdi, ama hamile olmayı hiç beklemiyordum bile test yapma gereği duymadım o yüzden. Dün bi yapayım dedim çok umutsuzça çift çizgiyi görünce hemen kan verdim. Bence ister mutlaka,çünkü her yeni gebeye test yapıyoruz dedi. Sen gördün mü bebeğini?

Bir arkadssim da aynen senin gibi olmustu canim, hayirli olsunnn🧿

sdfjdsfhdfedsuıjfdskvj
Hiç beklenmedik anda oluyo zaten minişler 😊 ben görmedim daha canım. Sadece acilde kan verdim ayın 6sinda o kadar. Cumartesi randevum var o zaman görcez bakalım

Kabızlık hamilelikle mi başladı? Doktora söyledin mi peki? Çok geçmiş olsun, umarım en kısa sürede geçer.:KK200:
Yok zaten vardı. Şimdi iyice taş oldu karnım. 3 aylık gibi göbeğim çıktı. Gidince söylücem yoksa 9 ay naparım

sdfjdsfhdfedsuıjfdskvj

Hiç beklenmedik anda oluyo zaten minişler 😊 ben görmedim daha canım. Sadece acilde kan verdim ayın 6sinda o kadar. Cumartesi randevum var o zaman görcez bakalım
Anladım canım, insan görünce çok farklı oluyor. Şuan o görüntü gözümün önünden gitmiyor.

Arkadaşlar doktor beni 1.5 ay sonra çağırdı yani bebek 12 haftalıkken gelirsin dedi, sizleri ne zaman çağırdı yada ne zamanlar gidilmeli bilgisi olan var mı?

Kızlar çok ufak kahverengi birşey geldi ilk kez sizce kötü birşey mi bu 😔 bugün çok stresli bir gün geçirdim bir de üstüne bu olunca

Arkadaşlar doktor beni 1.5 ay sonra çağırdı yani bebek 12 haftalıkken gelirsin dedi, sizleri ne zaman çağırdı yada ne zamanlar gidilmeli bilgisi olan var mı?
Çok geç dwğil mi canım ya ben daha hiç gitmedim ama bana fazla geldi sanki

Back