2020 Şubat Ayı Doğum Yapacak Anneler👶

Merhaba arkadaslar ben de 9.haftamin icindeyim, nasip olursa bebegim 2020 subat ayinda dogacak. Sizlere bir sorum var boyle birsey yasayaniniz ya da bileniniz varsa, benimle paylasirsaniz cok sevinirim.
Benim ilk gebeligimden saglikli bir kizim oldu 4 yasinda suan, sonrasinda 2 kez dusugum oldu, suan tekrar hamileyim. Sorum su, ara ara acik renk pembemsi peceteye silince gelen akintim oluyor ama dinlenince geciyor, acile gittim acaba bebek mi dusuyo diye, bebek gayet saglikli herhangi bir kanama alani yok kesenin etrafinda, rahim agzida kapali dedi, progestan vermiycekmisiniz dedim gerek gormuyorum dedi. En son 28 haziranda randevum vardi ona da gidip muayene oldum, bebegin gelisimi gayet iyi bir sikinti gorunmuyor dendi bana.
Suanda da propicyl ilac kullaniyorum troid hastasiyim.
Anlamadigim nokta bu acik renk akinti neyden kaynaklaniyor acaba Korkuyorum bebegime birsey olucak diye. Cok uzun yazdim kusura bakmayin, donus yaparsaniz cok sevinirim..

Allah ayrdimcin olsunn canim benimm... cok zorrr bir surecc.. sen daha agirini yasiyosunn gececek Allahin izniyle yaa ilac varmiss onu veriyorlarmis diktorlar benim yengeme vermislerdi bu doktorlar bisey demiyorlarmi benimde yakinda baslicakk midemin bulantisindan mutfaga giremiyorum.. açim bi taraftan da napacama sasirdim... haftaya kontrolum var ve doktora sorcam yokmu verdikleri ilac bisey

Metpamid verdi ama ne fayda! Hic etki gostermedigi gibi surekli uyutuyor. 24 saatin 20si uyuyorum 4 saati lavabodayim desem yalan olmaz. Hic etki gostermeyince biraktim cunku sorumlu oldugum bi cocugum var gunduz o da tek basina...ilgilenecek baska kimse yok...

Öncelikle hayırlı olsun bebişiniz, Rabbim sonuna kadar sürdürsün sağlıkla inşallah. Benim 5.haftamda lekelenme ardından kanamam olmuştu acile gittim, dediğiniz gibi kese bozulmamış dediler ve progestana başladım. Kanama olmadı ama akıntı devam ediyor kahverengi. Netten araştırdığım kadarıyla kırmızı ve pembe tehlikeli diyorlar ama kişiden kişiye de değişiyormuş kanama ile 9 ay doğuma ulaşan varmış yani. İlaç konusunda da progestanın düşüğü önlemediğini ve kanamayı durdurmayacağını söylemişti bir başka doktor. Biri kesin kullan derken biri kullanmasan da olur diyor. Doktorlar da farklı fikirdeler bu ilaç konusunda. Kontrolleri sıklaştırın bence siz, inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi vakti zamanında

teşekkürler cevap için temiz yer bulmak önemli tabi bir denemek istiyorum inşallah sorunsuz geçer.

Yanitladigin icin cok tesekkur ederim, dedigin gibi insallah saglikla hayirla aliriz kucagimiza. Diger dusuklerimde kipkirmizi kanamam oluyodu bunda cok farkli ve peceteye suruluyo geciyo anlam veremedim bi turlu, insan korkuyo

Yanitladigin icin cok tesekkur ederim, dedigin gibi insallah saglikla hayirla aliriz kucagimiza. Diger dusuklerimde kipkirmizi kanamam oluyodu bunda cok farkli ve peceteye suruluyo geciyo anlam veremedim bi turlu, insan korkuyo
Rica ederim ne demek. Düşük yaşamışsınız bu konuda bilginiz var çok ağrılı oluyor diye duymuştum bilmiyorum öyle mi gerçekten? Eğer öyleyse ve şuan ağrınız yoksa dinlenin elbet ama çok da strese sokmayın kendinizi. Stresle salgılanan hormonlar da zarar verebilir belki bebeğe. korkmamak elde değil çok istiyoruz bebeklerimize kavuşmayı elbet ama Rabbim bilir, nasibimizde vardır inşallah da kavuşuruz yavrularımıza

Merhaba gebeliğim 8+3 haftalık bugün baya bi karın ağrım var hava sıcak ama üşüyorum gaz sıkıntım da oluyor sizde durumlar nasıl

Merhaba gebeliğim 8+3 haftalık bugün baya bi karın ağrım var hava sıcak ama üşüyorum gaz sıkıntım da oluyor sizde durumlar nasıl
Ben de vantilatörün esintisinden üşüyorum zaman zaman, genel bir durum mu acaba. Özellikle de midem bulandığı zaman bünyan daha da düşmüş oluyor resmen örtüyorum otururken bile üzerimi.

8+4 üm aynı şikayetler canım, ins azalarak bitecek yakında :/ dayanmaktan baska caremz yok. Burun tıkanıklıgı yasayan var mı acaba ?

Bulantı yok ama gazdan öleceğim
Ultrasonda gazdan bebeği göremedi doktor o derece

merhaba arkadaşlar
ben de varım. şuan da 5+3 olarak gözüktü ultrasonda. İnşAllah bu süreçteki tüm anne adayları sağlık ve mutlulukla bebeklerine kavuşur. Allah isteyen herkese de nasip etsin.

Bu arada zencefil ve limon sıcak çay yapınca bulantıma çok iyi geldi, tavsiye ederim. Tazesi de var akşamları yapıyorum, hazırı da var dışarıdayken yapıyorum iyi geliyor 1 2 saat yatıştırıyor midemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…