2020 Şubat Ayı Doğum Yapacak Anneler👶

Ben 12.hafta diye biliyordum gün sayıyorum resmen. Eğer dediğin gibi 10.haftada bitiyorsa göbek atıcam gün kısaldı diye, ağzın bal yesin e mi
Ben 9+5 teyim. İlk haftalara göre bulantım azaldı, o yüzden bu teori gerçek olabilir. Bende biran önce 12. haftama gelmek istiyorum. :)

Ben 12.hafta diye biliyordum gün sayıyorum resmen. Eğer dediğin gibi 10.haftada bitiyorsa göbek atıcam gün kısaldı diye, ağzın bal yesin e mi
demin bi blogda okudum canim 10. kaftada kesiliyor diye tabi ki bunyeye gore deigisir ama cok rahatladim ben insallah gecer senin de ya

Ya kizlar bu bulanti ne zaman basliyor hissedilmeye ne zaman piklesiyor? Bendede bulantilar oluyor ama bu dediginiz bulantimi? Sadece bir baslangic mi bilemedim.. annemde cok kotu olurdu istifra etmeden duramazdi... ona soruyorum hatirlamiyor.. kacinci haftada basliyor acaba?? Bu iyi gunlerim mi yoksa bilemedim

benim 7 de pik yapti 10a kadar surdu canim. ayrica bulanti olacak diye bir sey yok. hic olmayadabilir. ben hic cikarmadim sadece bulaniyordu mesela.

kızlar bütün sayfaları okuyamadım. face grubu var mı bu konu altında yazanların olduğu? daha önceki bebeğimde forumdan herkes face grubu oluşturup oradan sorular ve paylaşımlar devam etmiştik

kampa gittik yazınca merak ettim nerede nasıl gidiyorsunuz? eşim çok ısrar ediyor ama kamp alanları umumi wc malum hijyen çok önemli bu dönemlerde ayrıca sinek böcek ısırıkları vs? ve söylememe gerek yok zaten hasta olmuşsunuz ama üşütme riskinden dolayı cesaret edemiyorum. belki sizin tavsiyelerinizle biz de kampa gidebiliriz

E elmacikkemikleri
B Begonya92
Ayy inşallah hemen geçer dediğiniz gibi. 9 ay böyle düşünemiyorum. 1 lokma tatlı yiyemiyorum hadi tatlıyı geçtim tam yaz dönemi meyveleri çok istiyorum yemek ama 1 gün yedim yiyince midem çok bulandı pişman oldum yiyemiyorum karpuzu bile hem tuzlu yemeye devam edersem böyle çubuk kraker ve peynir özellikle ilerleyen aylarda ödem olmasından korkuyorum, normalde hiç tuz tüketmiyorum nerdeyse çok az tuzlu yerim hep. İnşallah geçer de normal yaşantıma ve yiyeceklerime geri dönebilirim

Merhabalar bende şubat 2020 annesi olacağım inşallah. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

gecicek canim hic merak etme

Hayirli olsun bebeginiz saglikla alirsiniz insallah Neden sezeryan oluyorsunuz merak ettim..

Benim ara ara oluyor çok acıkınca veya gereğinden fazla yiyecek gibi olursam ama kusma olmadı hiç Kişiden kişiye göre değişiyormuş, günde 5-6 kere kusan varken hiç midesi bulanmayan olabiliyormuş veya bulantıları 6-10 hafta arası yaşayan varken 10-20 hafta arası yaşayan da oluyormuş

Pastili doktora sorsam daha iyi olur dediginiz gibi ya nedense cok önemsememisim öyle bitkisel vs diye ama belli olmaz haklısınız kızlar

Bulantı konusnda doktorum genelde 6da baslar 9.hafta pik 12 de biter gibi demisti. Ben 8+2 yim sanırım pik dönemlerindeym bugün cok fena oldum ama neyseki sadece sabahları kötü oluyor gibiyim.

Sizin de eliniz ayagınız titriyor gibi aşırı halsizlikleriniz oluyor mu peki?

Son olarak henüz şu kan testlerinden yaptırmadım hiç, doktor degistirdm vs yeni doktorum haftaya yaparsın demisti, gec mi kaldım sizce? Siz ne zaman yapırmıstınız?

Canım ankarada oturuyoruz yakın diye kızılcahamamın ilerisindeki şahinler tabiat parkına gitmiştik ama aşırı doğal ortam etrafta hazır yemek yenecek bir yer yok, mecbur kendimz uğraşmak durumunda kaldık, wc’lerde aşırı temizdi diyemem ama eh idare eder.. ve şansımıza geçen hafta çok soğuk oldu.

1,5 ay önce gibi çanakkale sahillernde kamping alanlarına gitmiştik, çok güzel ve rahattı. Yemekleri dısardan yiyorduk cadıra sadece aksamları geliyorduk.

Aslında güzel, temiz yer olursa tavsiye ederim. Ama direkt dogada baya zor ve yorucu olabiliyor

Bende de halsizlik oluyor canım bişey yiyemediğim zamanlar. Ama yedikten sonra geçiyor çok şükür. Bulantı durumu bende de var. Ama kusma şeklinde değil. Mutfakta yemek yapamıyorum mesela. Hatta bir ara mutfağın önünden bile geçemiyordum. Bence kan testlerinin bir acelesi olduğunu sanmıyorum. Ama yinede 12. haftadan önce versen iyi olur. İnşallah bu zor dönemleri atlatıp gönlünüzce yemek yiyip hamileliğin tadını çıkarmak istiyorum

Merhabalar kizlar. Biz de 9+4 olduk. Olduk ama nasil olduk....Hic kesilmeyen bulanti ve kusma aclik... herseyden tiksindim, ustelik gececek gibi durmuyor, bir de kizim var ona bile biseyler hazirlamaktan acizim... bu nedenle psikolojim de gunden gune kotuye gidiyor... Rabbim hepimize bu surecte saglik nasip etsin... Dualarınızı beklerim ben de..

Allah yardımcın olsun canım, seni çok iyi anlıyorum kaç gece aç uyuduğumu bilirim, ama bu zorlukların ardından bir mucize gelecek, bunları düşün. Bende 9+5 çok yakınız birbirimize. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız.

Canım benim tam 6 haftada başladı şu an 8+4üm hat safhada. Annem 16 haftaya kadar çekmiş. Bakalım benim ne zaman bitecek. Bazıları 9 ay yaşıyomuş bu durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…