Senin için çok üzgünüm canım. Hakkımızda hayırlısı olsun.Yapmayın lütfen bunu ben çok yaptım ve başıma geldi
Bugün itibariyle 9+3 sanırım hepimizin hayırlısı olsunKaç haftalıksın canım, Hayırlı uğurlu olsun inşallah.
Bende 9+4üm aramızda bir gün oynuyor.Bugün itibariyle 9+3 sanırım hepimizin hayırlısı olsun
Teşekkürler senin için de öyle canım Rabbim tez zamanda sağlıklı bi yavru nasip etsin inşallahHepiniz için en hayırlısı olsun
Tebrik ederim hayırlı olsun. Ikiz oluşu hemen anlaşılıyor o zaman. Ben de ikiz eşiyim de ya ikizse diye hala korkuyorum. Kese tekti kalp atışı da tekti ama kayınvalidem benim de doğurana kadar tek kalp atışım göründü, bebekler üst üsteymiş anlamadı doktorlar diyor. Bi kızım var 3.5 yaşında üstüne ikiz ürkütüyor doğrusu. Senin ilk olduğu için üstesinden gelirsin hayırlısıylaMerhaba bende 5+2 yim.. bugun ogrendim ikizlerim varmis.. Allahima ne kadar dua etsem azdir.. Bu animizi hep birlikte yasayalim.. hem cok heyecanliyim hem biraz korkuyorum.. ilk hamileligim.. Allah yardimcimiz olsun. Haftaya kalp atislarini duycamizi soyledi doktor bey
İlk hamileligim dediğiniz için söylüyorum. Büyük ihtimal kürtaj olacaksınız patolojiye göndermelerini isteyin. Ve yeni bir yöntem var amniyosentez de alıp gönderiyorlar onu da yapmalarını isteyin derimÇok teşekkür ederim hepinize
Canım ihmal etmeden doktora görün derim.
Bende kaybettim dün bebeğimiMaalesef kaybetmişim bebeğimi
Ne yazıkki dün kaybettim bebeğimi...
Bende kaybettim dün bebeğimi
Seni çok iyi anlıyorum
Ne yazıkki dün kaybettim bebeğimi...
Seni çok iyi anlıyorum
Tamam çok teşekkür ederimİlk hamileligim dediğiniz için söylüyorum. Büyük ihtimal kürtaj olacaksınız patolojiye göndermelerini isteyin. Ve yeni bir yöntem var amniyosentez de alıp gönderiyorlar onu da yapmalarını isteyin derim
Seni çok iyi anlıyorum
Pastil olayını sorsaydın keşke önce canım ilk 3 ay önemli ya Allah korusun bi etkisi olmasın bebeğe. Benim bulantılar acıktığım zaman tavan yapıyor, midem kazınınca bulantı giderek artıyor bişey yemezsem. Peynir ekmek yemekten de ööö geldi artık resmen. Ama gündüz iyiyim 4ten 5ten sonra başlıyor gece boyu sürüyor. 2 gündür akşamları limon zencefil çayı yapıp içiyorum o iyi geldi bulantıma, boğaz ağrına da iyi gelebilir dene istersen sen de canım. Bizim durumlar böyle, bir de bebeğimi çok merak ediyorum her şey yolunda mı diye, arkadaşlar kaybetmiş bebeğini ona çok üzüldüm ister istemez ben de endişelendim bi sorun var mı acaba diyeYeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz, eskiler nasıl gidiyor? Benim bulantılarım sanki biraz daha hafifledi gibi diyorum gecen haftalara göre, sonra bi bakıyorum yine artmışdengesiziz bugünlerde.. haftasonu kampa gitmiştik üşütmüşüm sanırım burun tıkanıklığı ve sabahları bogazımda acıma var :/ pastil alıyorum sakıncası yok değil mi? kamp neyimeyse iste ya sonradan pisman oldm tabi de is isten gecmis oldu.. acık hava iyi gelmsti ama bulantıya :) sizler neler yapıyorsunuz?
Doktoruna sorarak kullan canım. İçindeki bileşenlerin bebeğine zararı olabilir belki de.Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz, eskiler nasıl gidiyor? Benim bulantılarım sanki biraz daha hafifledi gibi diyorum gecen haftalara göre, sonra bi bakıyorum yine artmışdengesiziz bugünlerde.. haftasonu kampa gitmiştik üşütmüşüm sanırım burun tıkanıklığı ve sabahları bogazımda acıma var :/ pastil alıyorum sakıncası yok değil mi? kamp neyimeyse iste ya sonradan pisman oldm tabi de is isten gecmis oldu.. acık hava iyi gelmsti ama bulantıya :) sizler neler yapıyorsunuz?
canim 10. haftada kesiliyor mide bulantısı. benim oyle oldu insallah senin de kesilir. gercekten tam hafta hafta ne olacaksa o oluyor cok ilgincPastil olayını sorsaydın keşke önce canım ilk 3 ay önemli ya Allah korusun bi etkisi olmasın bebeğe. Benim bulantılar acıktığım zaman tavan yapıyor, midem kazınınca bulantı giderek artıyor bişey yemezsem. Peynir ekmek yemekten de ööö geldi artık resmen. Ama gündüz iyiyim 4ten 5ten sonra başlıyor gece boyu sürüyor. 2 gündür akşamları limon zencefil çayı yapıp içiyorum o iyi geldi bulantıma, boğaz ağrına da iyi gelebilir dene istersen sen de canım. Bizim durumlar böyle, bir de bebeğimi çok merak ediyorum her şey yolunda mı diye, arkadaşlar kaybetmiş bebeğini ona çok üzüldüm ister istemez ben de endişelendim bi sorun var mı acaba diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?