• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Ayı Doğum Yapacak Anneler👶

8+4 üm aynı şikayetler canım, ins azalarak bitecek yakında :/ dayanmaktan baska caremz yok. Burun tıkanıklıgı yasayan var mı acaba ?
Bende burun tıkanıklıgı yasıyorum..ocak ayındada burun estetıgı olmustum onunla alakalı zannedıp doktora göründm ama alerjık dedi,gebelıgnde tetıklemıs olabilir dedi bi sprey verdiler biray sonra kontrol

Bende burun tıkanıklıgı yasıyorum..ocak ayındada burun estetıgı olmustum onunla alakalı zannedıp doktora göründm ama alerjık dedi,gebelıgnde tetıklemıs olabilir dedi bi sprey verdiler biray sonra kontrol

Gecmis olsnn.. Aa gebelkte sprey kullanılabildgni bilmiyordum. İsmi ne canım spreyin?

Geçmiş olsun canım benim kızım da hastalandı, gece de birlikte yatıyoruz bulaşır mı acaba dedim ama şimdilik bir şeyim yok. Kuluçka süresi ne kadar acaba, sonra mı olacak diye bekliyorum. 🤔

Tskler 😘 İnsallah olmadan atlatırsn cnm, beni çok fena çarptı :/

Ben ara ara ağrı hissediyorum canım. Göbeğimde baya şişti yeni olduğu halde iç karın genişliğim yok galiba
Benim de öyle canım yaa hele akşam olunca iyice şişiyor ve taş gibi sert oluyor yani anlayamadım neyin şişkinliği. Gaz sancım olduğunda çok ağrılı geçer benim, gaz desem o tarz bi ağrım da yok. Millet göbek belli olmaya başlamış deyince gaz o gaz diyorum artık 🤭😁

daha önce doktorum ultrason görüntüsünde gaz olduğunu söylemişti oysa ben akşama doğru artan şişkinlikten başka birşey hissetmiyorum. muhtemelen yaşadıklarınız özellikle akşama doğru artıyorsa gaz şişkinliğidir arkadaşlar. hormonlardan dolayı sindirim sistemi yavaşlıyor. sanırım doğal çaylarla bu sorunu çözmek en faydalısı. yoksa dediğiniz gibi ciddi rahatsızlık veriyor özellikle akşamları :silah:

Kızlar bebeğin kese içindeki konumuna göre cinsiyet tahminine baktınız mı hiç. Çoğu kişi doğru çıkıyor diyo.

ben de dün şöyle bir araştırdım ama benim ultrason görüntüsü çok anlaşılır gelmedi belki önümüzdeki haftadakinde anlaşılır. bir genital nub teorisi var bir de Ramzi methodu var

ben de dün şöyle bir araştırdım ama benim ultrason görüntüsü çok anlaşılır gelmedi belki önümüzdeki haftadakinde anlaşılır. bir genital nub teorisi var bir de Ramzi methodu var
Ben ramzi teorisine baktım. Ultrason kağıdını eline alınca bebek kese içinde sağ taraftaysa kız sol taraftaysa erkek diyo. Benimki tam solda
2287474

Crl yazan yer mi? Orası sağ olmuyo mu yaa bize göre mi keseye göre mi bakılıyor bu teori kafam karıştı şimdi? 🤔

Back