Bende burun tıkanıklıgı yasıyorum..ocak ayındada burun estetıgı olmustum onunla alakalı zannedıp doktora göründm ama alerjık dedi,gebelıgnde tetıklemıs olabilir dedi bi sprey verdiler biray sonra kontrol8+4 üm aynı şikayetler canım, ins azalarak bitecek yakında :/ dayanmaktan baska caremz yok. Burun tıkanıklıgı yasayan var mı acaba ?
Yok ben hissetmiyorum sadece gerginlik ve şişkinlik varKızlar göbek deliği ve çevresinde ağrı hissediyo musunuz?
BEnde hissetmiyorum ,şişlik var amaKızlar göbek deliği ve çevresinde ağrı hissediyo musunuz?
Bende burun tıkanıklıgı yasıyorum..ocak ayındada burun estetıgı olmustum onunla alakalı zannedıp doktora göründm ama alerjık dedi,gebelıgnde tetıklemıs olabilir dedi bi sprey verdiler biray sonra kontrol
Geçmiş olsun canım benim kızım da hastalandı, gece de birlikte yatıyoruz bulaşır mı acaba dedim ama şimdilik bir şeyim yok. Kuluçka süresi ne kadar acaba, sonra mı olacak diye bekliyorum.
Ben ara ara ağrı hissediyorum canım. Göbeğimde baya şişti yeni olduğu halde iç karın genişliğim yok galibaYok ben hissetmiyorum sadece gerginlik ve şişkinlik var
Benim göbeğim baya kocaman oldu yaa 3.aya girdik daha ama karnım 4 gibi falanBEnde hissetmiyorum ,şişlik var ama
Evet ben hissediyorumKızlar göbek deliği ve çevresinde ağrı hissediyo musunuz?
Kaç haftalıksın canımEvet ben hissediyorum
Benim de öyle canım yaa hele akşam olunca iyice şişiyor ve taş gibi sert oluyor yani anlayamadım neyin şişkinliği. Gaz sancım olduğunda çok ağrılı geçer benim, gaz desem o tarz bi ağrım da yok. Millet göbek belli olmaya başlamış deyince gaz o gaz diyorum artıkBen ara ara ağrı hissediyorum canım. Göbeğimde baya şişti yeni olduğu halde iç karın genişliğim yok galiba
ya o şişlik bende de var resmen gobek yaptim ufacik bebek yuzunden bu kadar karın cikmaz ki. sistim davul gibiYok ben hissetmiyorum sadece gerginlik ve şişkinlik var
Ben bi niyetlendim bakayım diye de ultrason görüntülerini alıp bakmaya üşendimKızlar bebeğin kese içindeki konumuna göre cinsiyet tahminine baktınız mı hiç. Çoğu kişi doğru çıkıyor diyo.
Fırsat bulunca bak bakalım tatlım ne diyo teoriBen bi niyetlendim bakayım diye de ultrason görüntülerini alıp bakmaya üşendim
Ben ramzi teorisine baktım. Ultrason kağıdını eline alınca bebek kese içinde sağ taraftaysa kız sol taraftaysa erkek diyo. Benimki tam soldaben de dün şöyle bir araştırdım ama benim ultrason görüntüsü çok anlaşılır gelmedi belki önümüzdeki haftadakinde anlaşılır. bir genital nub teorisi var bir de Ramzi methodu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?