O üzüntüyü çok iyi bilirim 10haftalikkrn kaybettim bnde Allah'ım sabır versin en kısa zamanda sağlıklı bebisler versin canım bnm Dr bana tek dediği şey sağlıklı olmadığı zaman bebekler anne karnında kendi kendini ex yapabiliyorlar demişti ileride bir hastalık ve engel durumu olabilir demişti raabbim hayırlısını böyle uygun görmüş bizlere ama bir yıl sonra oğluma hamile kaldimi öğrendim suan20aylik oğlum ve yine hamileyim Allah'ım daraltmadan sağlıklı evlatlar versinMaalesef kaybetmişim bebeğimi
Basın sağ olsun canımMaalesef kaybetmişim bebeğimi
Her hamilelik farklı geçiyor canım, bence evham yapma, henüz küçük olduğu için kalp atışını dinletmiyorlar. Bende ilk gittiğimde dinleyememiştim. 7+6 da dinlemiştim. Zaten doktor kalp atışını ordan görebiliyor sadece dinletmiyor küçük olduğu için. Doktor herşey normal demiş zaten.6+2haftaligim mide bulantim yoksizce normal bir durum mu cumartesi Dr gittiğimde kalp atışı dinletmedi herşey normal dedi iki hafta sonra yine randevu verdi inşallah herşey yolundadır oğlumda 6ay boyunca bulantı yaşadım buda sakin gidince için içimi yiyor
Çok sağol cevabın için evet dinletmedi hayırlı olsun dedi herşey yolunda dedi birde ilk hamilelegimde bir kayıp yaşadım böyle evham yapıyorum kendime durduk yere sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin rabbim cumlemizinkiniHer hamilelik farklı geçiyor canım, bence evham yapma, henüz küçük olduğu için kalp atışını dinletmiyorlar. Bende ilk gittiğimde dinleyememiştim. 7+6 da dinlemiştim. Zaten doktor kalp atışını ordan görebiliyor sadece dinletmiyor küçük olduğu için. Doktor herşey normal demiş zaten.
Evet benim doktorumda öyle dediO üzüntüyü çok iyi bilirim 10haftalikkrn kaybettim bnde Allah'ım sabır versin en kısa zamanda sağlıklı bebisler versin canım bnm Dr bana tek dediği şey sağlıklı olmadığı zaman bebekler anne karnında kendi kendini ex yapabiliyorlar demişti ileride bir hastalık ve engel durumu olabilir demişti raabbim hayırlısını böyle uygun görmüş bizlere ama bir yıl sonra oğluma hamile kaldimi öğrendim suan20aylik oğlum ve yine hamileyim Allah'ım daraltmadan sağlıklı evlatlar versin
Çok üzgünüm. Başın sağolsun canımMaalesef kaybetmişim bebeğimi
Ben de aynı durumdayım canım kontroller ayda bir oluyor ya o aralıkta bebeği de henüz hissedemediğimiz için acaba iyi mi bir sıkıntı var mı yok mu diye kuruntu yapıyorum sürekli. Daha kontrolüme çok var 16 temmuzda, nasıl geçecek zaman bakalımkizlar bende de resmen panik atak oldu yani bebek iyi mi diye dusunmekten kendimi alamıyorum. kalp durmasi olayini cok okuyorum cunku. Allahim saglikli gebelikler versin hepimize. bebisini kaaybeden arkadaslara da en dogru ve hayirli zamanda sapsaglikli bebisler nasip etsin. benim gibi kuruntu yapan var mi aranizda ben cok nu abartiyorum8+4 de kalp atışını duyduk şükürler olsun ama ya bisey olursa diye kendimi alıkoyamıyorum hep kötüyü cagiriyorum resmen. bunun belirtisi oluyor mudur acaba kotu bisey olursa
benim de 18 temmuz canım ikili taramaya giricem o gün bi de. ne karamsar bir insanim ya. nefret ediyorum bu huyumdanBen de aynı durumdayım canım kontroller ayda bir oluyor ya o aralıkta bebeği de henüz hissedemediğimiz için acaba iyi mi bir sıkıntı var mı yok mu diye kuruntu yapıyorum sürekli. Daha kontrolüme çok var 16 temmuzda, nasıl geçecek zaman bakalım
Forumda okuduklarımızdan etkileniyoruz da ondan. E bide annelik güdüsü var en kötüsünü düşünüyor insan ya şöyle olursa ya böyle olursa diye. 3.5 yaşında bi kızım var hemen hemen her yerde en tehlikeli şeyler gelir aklıma, resmen film senaryosu çıkar düşündüklerimden. O yüzden normal canım kızma kendinebenim de 18 temmuz canım ikili taramaya giricem o gün bi de. ne karamsar bir insanim ya. nefret ediyorum bu huyumdan
sağolasın canim valla icimi rahatlattin benim gibi biri oldugunu bilmek bile yettiForumda okuduklarımızdan etkileniyoruz da ondan. E bide annelik güdüsü var en kötüsünü düşünüyor insan ya şöyle olursa ya böyle olursa diye. 3.5 yaşında bi kızım var hemen hemen her yerde en tehlikeli şeyler gelir aklıma, resmen film senaryosu çıkar düşündüklerimden. O yüzden normal canım kızma kendine
Yalnız değilsin canım, bende de aynı durum söz konusu sırf bu yüzden hamileliğimin tadını bile çıkaramıyorumkizlar bende de resmen panik atak oldu yani bebek iyi mi diye dusunmekten kendimi alamıyorum. kalp durmasi olayini cok okuyorum cunku. Allahim saglikli gebelikler versin hepimize. bebisini kaaybeden arkadaslara da en dogru ve hayirli zamanda sapsaglikli bebisler nasip etsin. benim gibi kuruntu yapan var mi aranizda ben cok nu abartiyorum8+4 de kalp atışını duyduk şükürler olsun ama ya bisey olursa diye kendimi alıkoyamıyorum hep kötüyü cagiriyorum resmen. bunun belirtisi oluyor mudur acaba kotu bisey olursa
Yapmayın lütfen bunu ben çok yaptım ve başıma geldiYalnız değilsin canım, bende de aynı durum söz konusu sırf bu yüzden hamileliğimin tadını bile çıkaramıyorumama inşallah hepimiz için herşey yolundadır umarım.
aminnn canim benim. Allah kotu dusunceleri basimizdan alsin.Yalnız değilsin canım, bende de aynı durum söz konusu sırf bu yüzden hamileliğimin tadını bile çıkaramıyorumama inşallah hepimiz için herşey yolundadır umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?