- 15 Şubat 2016
- 1.077
- 411
- 123
- 37
7+6 canım. Çok zor günler geçiriyorum günde 7-8 defa çıkarıyorum. Kana kana su içmeyi özledim.Geçmiş olsun canım, hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza almak da nasip olur inşallah. Zor günler geçirdiğine eminim ama sonunda buna değecek bir mucizeyle karşılacaksın. O yüzden sabretmeye çalış. Az da olsa yemeye çalış. Kaç haftalıksın?
canım reflün varsa soda iyi gelmez benden söylemesi dikkat etTeşekkürler canım yarın alıp deneyim Ancak ara ara reflüm oluyor gibi ciddi boyutta değil ama ufak yanmalar Limon etkilemez değil mi?
canım 13. haftadan önce neredeyse kimse kilo alamıyor endişelenme ben 8. haftadayım yaklaşık 2kilo verdim hattaKIzlar nasıl geçiyor günlerr kilo aldınız mıı.ben 57 kıloyla hamile kaldım Suana kadar kilo almadım
Doktorum bana kahverengi akıntının normal olduğunu söylemişti ama bende ilkinde çok korkup doktora gittimArkadaşlar hepinize merhabalar.
Bende 6+4 deyim bugün. Uyku cok fazla oluyor. Mide bulantisi 2 gün oldu ama şuan geçti çok şükür.Gögüslerde hassasiyet çok var.
Ve dün ilk kez tuvalet sonrası peçeteme kahverengi akıntı geldi. Sizce korkmalı miyim ?
Yardimci olursaniz cok sevinirim. Dünden beri biraz korkuyorum açıkcası...
Bence daha kırmızı olduğu için doktora önceden gidinArkadaşlar benim de 2-3 gündür kahverengi lekelenmezlerim vardı bugün biraz daha kırmızı geldi ve korkuyorum şu anda doktorum da 10 gün sonra gel demişti şimdi korkmaya başladım ne yapsam bilmiyorum(
Ayy inşAllah geçer canım bende şuan hiçbir şey yok korkum benim de bulantı7+6 canım. Çok zor günler geçiriyorum günde 7-8 defa çıkarıyorum. Kana kana su içmeyi özledim.
Doktorunuzun görmesinde fayda var.belki önlem gerektiren birşey vardirArkadaşlar hepinize merhabalar.
Bende 6+4 deyim bugün. Uyku cok fazla oluyor. Mide bulantisi 2 gün oldu ama şuan geçti çok şükür.Gögüslerde hassasiyet çok var.
Ve dün ilk kez tuvalet sonrası peçeteme kahverengi akıntı geldi. Sizce korkmalı miyim ?
Yardimci olursaniz cok sevinirim. Dünden beri biraz korkuyorum açıkcası...
Merhaba kızlar,
Dün çok çok açık renk pembe bir lekelenmem oldu yazlıkta olduğumuz için en yakın hastaneye gidin dedi kendi doktorumuz bebeğimin kalp atışlarını duyamadılardaha sonra kahverengi akıntım oldu, doktorum bir de eğitim ve araştırma hastanesine yönlendirdi kesem gözüküyor fakat orada da maalesef kalp atışlarını duyamadıklarını söylediler.
9.30da kendi doktorumla randevum var bugün, çok kötüyüm. Bu benim ilk gebeliğimne diyeceğimi bilemiyorum. Hiçbir belirtim bir farklılığım yoktu hala anlayabilmiş değilim.
Canım en azından kırmızı ya dönmemiş kahverengi olunca kurumuş kan oluyor inşallah ufak kanamış ve durmuştur daha önce duymuşlar mıydı bebeğim kalbini veya vajinal bakmadılar mıMerhaba kızlar,
Dün çok çok açık renk pembe bir lekelenmem oldu yazlıkta olduğumuz için en yakın hastaneye gidin dedi kendi doktorumuz bebeğimin kalp atışlarını duyamadılardaha sonra kahverengi akıntım oldu, doktorum bir de eğitim ve araştırma hastanesine yönlendirdi kesem gözüküyor fakat orada da maalesef kalp atışlarını duyamadıklarını söylediler.
9.30da kendi doktorumla randevum var bugün, çok kötüyüm. Bu benim ilk gebeliğimne diyeceğimi bilemiyorum. Hiçbir belirtim bir farklılığım yoktu hala anlayabilmiş değilim.
kac haftalikti? 7 8 den once baya iyi bi makine olmasi gerekiyor sanirim hatta 6da vajinal ultrasonla falan bakiyorlarMerhaba kızlar,
Hiçbir belirtim kesilmemişti sadece o lekelenmeyle gittik hastaneyeÇok geçmiş olsun Umarım bir hatadır ve duyulur kalp atışları Belirtileriniz devam ediyor mu peki bulantı gibi? Genelde belirtilerin kesildiği söyleniyor yolunda gitmeyen durumlarda İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz
2 hafta önce gittiğimiz de 8+2ydi ama dün devlet hastanesinde gene 8 haftalık dediler beynim durdu artıkkac haftalikti? 7 8 den once baya iyi bi makine olmasi gerekiyor sanirim hatta 6da vajinal ultrasonla falan bakiyorlar
Evet 5.haftamızdan beri üstten ultrasonla duyuyorduk. Hiçbir aksilik yoktu.Canım en azından kırmızı ya dönmemiş kahverengi olunca kurumuş kan oluyor inşallah ufak kanamış ve durmuştur daha önce duymuşlar mıydı bebeğim kalbini veya vajinal bakmadılar mı
Yine yoktur canım üzülme yaramazlık yapmıştır bebiş sen kalbini ferah tutEvet 5.haftamızdan beri üstten ultrasonla duyuyorduk. Hiçbir aksilik yoktu.
İnşallah bir sorun yoktur canım. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.Merhaba kızlar,
Başın sağolsun canımMaalesef kaybetmişim bebeğimi
Çok üzüldüm senin adınaMaalesef kaybetmişim bebeğimi
Maalesef kaybetmişim bebeğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?