• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Ayı Doğum Yapacak Anneler👶

Geçmiş olsun canım, hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza almak da nasip olur inşallah. Zor günler geçirdiğine eminim ama sonunda buna değecek bir mucizeyle karşılacaksın. O yüzden sabretmeye çalış. Az da olsa yemeye çalış. Kaç haftalıksın?
7+6 canım. Çok zor günler geçiriyorum günde 7-8 defa çıkarıyorum. Kana kana su içmeyi özledim.

Arkadaşlar hepinize merhabalar.
Bende 6+4 deyim bugün. Uyku cok fazla oluyor. Mide bulantisi 2 gün oldu ama şuan geçti çok şükür.Gögüslerde hassasiyet çok var.
Ve dün ilk kez tuvalet sonrası peçeteme kahverengi akıntı geldi. Sizce korkmalı miyim ?
Yardimci olursaniz cok sevinirim. Dünden beri biraz korkuyorum açıkcası...
Doktorum bana kahverengi akıntının normal olduğunu söylemişti ama bende ilkinde çok korkup doktora gittim🤗

Arkadaşlar benim de 2-3 gündür kahverengi lekelenmezlerim vardı bugün biraz daha kırmızı geldi ve korkuyorum şu anda doktorum da 10 gün sonra gel demişti şimdi korkmaya başladım ne yapsam bilmiyorum :KK43:(
Bence daha kırmızı olduğu için doktora önceden gidin

Arkadaşlar hepinize merhabalar.
Bende 6+4 deyim bugün. Uyku cok fazla oluyor. Mide bulantisi 2 gün oldu ama şuan geçti çok şükür.Gögüslerde hassasiyet çok var.
Ve dün ilk kez tuvalet sonrası peçeteme kahverengi akıntı geldi. Sizce korkmalı miyim ?
Yardimci olursaniz cok sevinirim. Dünden beri biraz korkuyorum açıkcası...
Doktorunuzun görmesinde fayda var.belki önlem gerektiren birşey vardir

Merhaba kızlar,
Dün çok çok açık renk pembe bir lekelenmem oldu yazlıkta olduğumuz için en yakın hastaneye gidin dedi kendi doktorumuz bebeğimin kalp atışlarını duyamadılar 😔 daha sonra kahverengi akıntım oldu, doktorum bir de eğitim ve araştırma hastanesine yönlendirdi kesem gözüküyor fakat orada da maalesef kalp atışlarını duyamadıklarını söylediler.
9.30da kendi doktorumla randevum var bugün, çok kötüyüm. Bu benim ilk gebeliğim😔 ne diyeceğimi bilemiyorum. Hiçbir belirtim bir farklılığım yoktu hala anlayabilmiş değilim.

Merhaba kızlar,
Dün çok çok açık renk pembe bir lekelenmem oldu yazlıkta olduğumuz için en yakın hastaneye gidin dedi kendi doktorumuz bebeğimin kalp atışlarını duyamadılar 😔 daha sonra kahverengi akıntım oldu, doktorum bir de eğitim ve araştırma hastanesine yönlendirdi kesem gözüküyor fakat orada da maalesef kalp atışlarını duyamadıklarını söylediler.
9.30da kendi doktorumla randevum var bugün, çok kötüyüm. Bu benim ilk gebeliğim😔 ne diyeceğimi bilemiyorum. Hiçbir belirtim bir farklılığım yoktu hala anlayabilmiş değilim.

Çok geçmiş olsun Umarım bir hatadır ve duyulur kalp atışları Belirtileriniz devam ediyor mu peki bulantı gibi? Genelde belirtilerin kesildiği söyleniyor yolunda gitmeyen durumlarda İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz

Merhaba kızlar,
Canım en azından kırmızı ya dönmemiş kahverengi olunca kurumuş kan oluyor inşallah ufak kanamış ve durmuştur daha önce duymuşlar mıydı bebeğim kalbini veya vajinal bakmadılar mı

Merhaba kızlar,
kac haftalikti? 7 8 den once baya iyi bi makine olmasi gerekiyor sanirim hatta 6da vajinal ultrasonla falan bakiyorlar

Çok geçmiş olsun Umarım bir hatadır ve duyulur kalp atışları Belirtileriniz devam ediyor mu peki bulantı gibi? Genelde belirtilerin kesildiği söyleniyor yolunda gitmeyen durumlarda İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz
Hiçbir belirtim kesilmemişti sadece o lekelenmeyle gittik hastaneye

Merhaba kızlar,
İnşallah bir sorun yoktur canım. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Back