- 15 Şubat 2016
- 1.077
- 411
- 123
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun bebişin canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bende de bulantı var ama çok aşırı değil.. kendini hiç unutturacak ama fazlada yormadan yaşatıyor kendini. Ben daha çok gece yattığımda mide bulantısı yaşıyorumSelam ben de varım... Lakin hiperemesiz gravidarum yaşıyorum yani aşırı bulantı yaşıyorum kilo kaybediyorum. Günlerim kötü geçiyor.
Geçmiş olsun canım, hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza almak da nasip olur inşallah. Zor günler geçirdiğine eminim ama sonunda buna değecek bir mucizeyle karşılacaksın. O yüzden sabretmeye çalış. Az da olsa yemeye çalış. Kaç haftalıksın?Selam ben de varım... Lakin hiperemesiz gravidarum yaşıyorum yani aşırı bulantı yaşıyorum kilo kaybediyorum. Günlerim kötü geçiyor.
Merhaba taze hamişler sanırım en deneyimli olan benim aranızda 8 yaşında ve 10 aylık iki oğlum var dün üçüncü bebiş olacağını öğrendik 6 haftalık sürpriz yumurta mız varmış
benimde sat 5 mayıstı 17 19 20 22 de çalışma yaptık. benimde senin gibi olabilir muhtemelen
Aynen benim ki de 10.5 oldu ben çok zorlanıyorum sende durumlar nasıl bebek çok huysuz ben de uyumak istiyorum bir de bez değiştirmek offff işkenceKirmizi pabuc bende yalnız değilmişim çok sevindim benim de 10.5 aylık bi oğlum var 2.ye hamileyim
Bez değiştirmek bende de bi işkence ama ben uyuyabiliyorum çok şükür oğlum uyuyunca 1.5 2 saat uyuyor bende hemen uyuyorum ama beni biraz yoruyor sürekli kucağıma gelmek istiyorAynen benim ki de 10.5 oldu ben çok zorlanıyorum sende durumlar nasıl bebek çok huysuz ben de uyumak istiyorum bir de bez değiştirmek offff işkence
Ultrasona göre benceMerhaba hamişler aslında ben Mart 5 annesiyim ama sezaryen olacağı için Şubat sonuna geliyor doğumm sizlere bi sorum olacak doktorum hep ultrasona göre hesaplıyor ve bebeği de zaten ultrasona göre alıyorlar son adete göre 4+3 ultrasona göre 5+3 üm hangisini baz almaliyim
Ama bazen de ultrason da sata göre geride çıkabiliyor. Kafamda deli sorularUltrasona göre bence
Benimki hep kucağımda zaten hiç inmiyor geceleri uyumuyor gündüz bir iki saat onda da benim evle ilgilenmem gerekiyor nasıl olacak bilmiyorum gittikçe zorlanıyorum sankiBez değiştirmek bende de bi işkence ama ben uyuyabiliyorum çok şükür oğlum uyuyunca 1.5 2 saat uyuyor bende hemen uyuyorum ama beni biraz yoruyor sürekli kucağıma gelmek istiyor
Allah yardımcımiz olsun inşallah. Ben kulağımdan inmesi salıncak almayı düşünüyorum çok değilse de en azından birazcık kucagimdan iner sende bi dene istersenBenimki hep kucağımda zaten hiç inmiyor geceleri uyumuyor gündüz bir iki saat onda da benim evle ilgilenmem gerekiyor nasıl olacak bilmiyorum gittikçe zorlanıyorum sanki
İçinde durur mu ki hiç sabit durmuyor 16 yaşındaki kardeşim yardıma geldi kaoscu velet diyorAllah yardımcımiz olsun inşallah. Ben kulağımdan inmesi salıncak almayı düşünüyorum çok değilse de en azından birazcık kucagimdan iner sende bi dene istersen
emniyetİçinde durur mu ki hiç sabit durmuyor 16 yaşındaki kardeşim yardıma geldi kaoscu velet diyor
Denemek lazım canımemniyet
Kemeri var bence durur
Canım ihmal etmeden doktora görün derim.Arkadaşlar benim de 2-3 gündür kahverengi lekelenmezlerim vardı bugün biraz daha kırmızı geldi ve korkuyorum şu anda doktorum da 10 gün sonra gel demişti şimdi korkmaya başladım ne yapsam bilmiyorum (