• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Ayı Doğum Yapacak Anneler👶

Selam ben de varım... Lakin hiperemesiz gravidarum yaşıyorum yani aşırı bulantı yaşıyorum kilo kaybediyorum. Günlerim kötü geçiyor.

Selam ben de varım... Lakin hiperemesiz gravidarum yaşıyorum yani aşırı bulantı yaşıyorum kilo kaybediyorum. Günlerim kötü geçiyor.
Hayırlı olsun bebişin canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bende de bulantı var ama çok aşırı değil.. kendini hiç unutturacak ama fazlada yormadan yaşatıyor kendini. Ben daha çok gece yattığımda mide bulantısı yaşıyorum

Geçmiş olsun canım, hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza almak da nasip olur inşallah. Zor günler geçirdiğine eminim ama sonunda buna değecek bir mucizeyle karşılacaksın. O yüzden sabretmeye çalış. Az da olsa yemeye çalış. Kaç haftalıksın?

Merhaba taze hamişler sanırım en deneyimli olan benim aranızda 8 yaşında ve 10 aylık iki oğlum var dün üçüncü bebiş olacağını öğrendik 6 haftalık sürpriz yumurta mız varmış

Benim de 9 yasin da ve 6 yasinda kizlarim var buda dupriz yapti yanliz degilsin canim

Merhaba hamişler aslında ben Mart 5 annesiyim ama sezaryen olacağı için Şubat sonuna geliyor doğumm sizlere bi sorum olacak doktorum hep ultrasona göre hesaplıyor ve bebeği de zaten ultrasona göre alıyorlar son adete göre 4+3 ultrasona göre 5+3 üm hangisini baz almaliyim

Aynen benim ki de 10.5 oldu ben çok zorlanıyorum sende durumlar nasıl bebek çok huysuz ben de uyumak istiyorum bir de bez değiştirmek offff işkence 💩💩💩
Bez değiştirmek bende de bi işkence:işsiz: ama ben uyuyabiliyorum çok şükür oğlum uyuyunca 1.5 2 saat uyuyor bende hemen uyuyorum ama beni biraz yoruyor sürekli kucağıma gelmek istiyor:işsiz::emir_bebek:

Merhaba hamişler aslında ben Mart 5 annesiyim ama sezaryen olacağı için Şubat sonuna geliyor doğumm sizlere bi sorum olacak doktorum hep ultrasona göre hesaplıyor ve bebeği de zaten ultrasona göre alıyorlar son adete göre 4+3 ultrasona göre 5+3 üm hangisini baz almaliyim
Ultrasona göre bence 🤗

Bez değiştirmek bende de bi işkence:işsiz: ama ben uyuyabiliyorum çok şükür oğlum uyuyunca 1.5 2 saat uyuyor bende hemen uyuyorum ama beni biraz yoruyor sürekli kucağıma gelmek istiyor:işsiz::emir_bebek:
Benimki hep kucağımda zaten hiç inmiyor geceleri uyumuyor gündüz bir iki saat onda da benim evle ilgilenmem gerekiyor 😞😞 nasıl olacak bilmiyorum gittikçe zorlanıyorum sanki

Benimki hep kucağımda zaten hiç inmiyor geceleri uyumuyor gündüz bir iki saat onda da benim evle ilgilenmem gerekiyor 😞😞 nasıl olacak bilmiyorum gittikçe zorlanıyorum sanki
Allah yardımcımiz olsun inşallah. Ben kulağımdan inmesi salıncak almayı düşünüyorum çok değilse de en azından birazcık kucagimdan iner sende bi dene istersen

Arkadaşlar hepinize merhabalar.
Bende 6+4 deyim bugün. Uyku cok fazla oluyor. Mide bulantisi 2 gün oldu ama şuan geçti çok şükür.Gögüslerde hassasiyet çok var.
Ve dün ilk kez tuvalet sonrası peçeteme kahverengi akıntı geldi. Sizce korkmalı miyim ?
Yardimci olursaniz cok sevinirim. Dünden beri biraz korkuyorum açıkcası...

Arkadaşlar benim de 2-3 gündür kahverengi lekelenmezlerim vardı bugün biraz daha kırmızı geldi ve korkuyorum şu anda doktorum da 10 gün sonra gel demişti şimdi korkmaya başladım ne yapsam bilmiyorum :((

Back