Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende vişne ve beyaz leblebi yiyebiliyorum dediğin gibi midemi rahatlatıyor. Ama yemek de yemek istiyorum evde ancak akşam salçasız yemek yapmışsam onu yiyebiliyorum.Kızlar, meyvelerden elma, seftali, visne bana baya iyi geliyor hic bir sey yiyemesem bile bunları yiyorm ve midemi de rahatlatıyorlar sulu sulu. Onun dısında beyaz leblebi ve muz da iyi geliyor bastırıyor midemi. Patates haşlama yapabilirsnz kolay ve mideye yine iyi geliyor. Ben de sabah aksam meyve yiyorm öğlen de evde bisey yapamayacaksam dısardan yiyorm maalesef :/ bir tek öğlen biraz yiyebiliyorm cunku onda da ac kalmak istemiyorum.
Az kaldı ins gececek bugünler
Mide bulantısı başladı bende de maalesef ağrı, yorgunluğa eklenince gerçekten hiç bir şey yapasım gelmiyor. bitecek bunlar değil mi? Lütfen tekrar tekrar biteceği söylensin hamilelikten keyif almak istiyorum
Canım çok zor biliyorum bende bikaç kere şiddetli bulantı yaşadım, gerçekten çok zordu ama inşallah geçecek tek tesellimiz bu. Biraz daha sabredicez.Mide bulantısı başladı bende de maalesef ağrı, yorgunluğa eklenince gerçekten hiç bir şey yapasım gelmiyor. bitecek bunlar değil mi? Lütfen tekrar tekrar biteceği söylensin hamilelikten keyif almak istiyorum
Canım hepimiz aynıyızzz, gee çeee cekkk insallah Bir de açık hava da iyi geliyor bana bazenn
Bu gün oy atmak için çıktım açık havaya ama vakti yanlış seçmişim kavruldum sıcakta daha kötü oldum İlk 3 ayın ve son ayın sıcağa denk gelmesi zor oluyor diyorlar
Resmen duygularımı yazmışsınız benimde başladı ve çok mutsuzumMide bulantısı başladı bende de maalesef ağrı, yorgunluğa eklenince gerçekten hiç bir şey yapasım gelmiyor. bitecek bunlar değil mi? Lütfen tekrar tekrar biteceği söylensin hamilelikten keyif almak istiyorum
Resmen duygularımı yazmışsınız benimde başladı ve çok mutsuzum
Allah korusun ya psikojim alt üst oldu 3 sene bu anı bekledim ama şuan mutsuzum sizin çok mu oluyor neyle bastiriyorsunuz midenizi bide kaç haftalıksiniz1-2 ay hep birlikte böyle gidecek heralde az önce okudum bir de 14. Haftaya kadar bulantı giderek atıyormuş şok oldum şimdiden böyleyse eyvah
Allah korusun ya psikojim alt üst oldu 3 sene bu anı bekledim ama şuan mutsuzum sizin çok mu oluyor neyle bastiriyorsunuz midenizi bide kaç haftalıksiniz
Allah yardımcimiz olsun inşallah çabucak atlatırız bu günleri çok zormuş annelik7 haftanın içindeyim Bastıramıyorum ama olabildiğince zorlayıp yemeye çalışıyorum. İşin kötüsü yorgunum yatıp dinleniyordum çok rahat 1-2 gün öncesinde diyordum rahat geçecek heralde hamilelik yatınca daha kötü oluyorum şu an, yorgunluk bastırdı iyice bu yüzden
Sodanin içine yada suyun içine limon sikabilirsin muz yeKızlar Mide bulantısı için tuzlu kraker ve leblebi dışında önerebileceğiniz atıştırma veya içecek var mı? Bana iyi gelmedi bunlar ☹
Sodanin içine yada suyun içine limon sikabilirsin muz ye
InşallahKızlar, meyvelerden elma, seftali, visne bana baya iyi geliyor hic bir sey yiyemesem bile bunları yiyorm ve midemi de rahatlatıyorlar sulu sulu. Onun dısında beyaz leblebi ve muz da iyi geliyor bastırıyor midemi. Patates haşlama yapabilirsnz kolay ve mideye yine iyi geliyor. Ben de sabah aksam meyve yiyorm öğlen de evde bisey yapamayacaksam dısardan yiyorm maalesef :/ bir tek öğlen biraz yiyebiliyorm cunku onda da ac kalmak istemiyorum.
Az kaldı ins gececek bugünler
Ay canım çok geçmiş olsun, çok mu şiddetli kusuyorsun. Çok şükür kalp atışını duymuşsun, beni de 1 ay sonra çağırdı doktor.kızlar bu sabah kusarken kan da geldi doktora gttim.kusmaktan kılcal damarlarım tahriş olmuş. bebeğim 7+0 ve kalp atışlarını dinledik 1 ay sonra çağırdı bizi
Benim de ara ara bulantım var bazen çok şiddetli kendimi tuvalete zor atıyorum o derecedeyim. Kusmadığımda daha kötü oluyorum sizde de öyle mi?