• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Ayı Doğum Yapacak Anneler👶

Kızlar bugun 2. Kontrolüm vardı hersey yolunda kalp atısınıda duyduk yine.bulantım vs yok sadece halsizim halsizim:))sizde durumlar nasıl
Bulantım çoktu 2 gündür sadece öğrüntü şeklinde var canım acaba bi teeslik mi var diyorum. Onun dışında aşırı uyku ve halsizlik var bide kasık ağrım çok

Aynen öyle valla canım herşeyin hayırlısı sağlıklısı 🙏🏻Benim daha küçük kuzum hiç bi bilgim yok ama bende korkmuyo değilim sen keseyi gördün Dimi canım kalp atışını filan
Çok şükür gördüm tatlım, kalp atışını duymadım ama gördüm mucizevi bişey. Pirinç tanesi kadar bebişin kalbi var ve olanca gücüyle atıyor. 🥺🥰😘 çabuk çabuk büyüsünler de sıkıca tutunsunlar bize inşallah canım 🤲

Çok şükür gördüm tatlım, kalp atışını duymadım ama gördüm mucizevi bişey. Pirinç tanesi kadar bebişin kalbi var ve olanca gücüyle atıyor. 🥺🥰😘 çabuk çabuk büyüsünler de sıkıca tutunsunlar bize inşallah canım 🤲
Oyy ne güzel bir mutluluk tur ya Rabbimin mucizesi 🙏🏻İnşallah canım bende görsem duysam da bi rahatlasam 🙏🏻Sağlıcakla tutunsunlar bize kucağımıza almak nasip olsun inşallah canım🙏🏻🙏🏻💕

Her gün endişe duyuyorum acaba bugün iyi mi diye keşke evde ultrason makinamız olsa diyormusunuz siz de🙈

Selam kızlar, biz de bugün kalp atışı duyduk ve gördük pıt pıt atıyordu miniğim 💕 (6+5 teyiz)

Doktorumuz 3 hafta sonra gelin dedi, eşimle eve ultrason mu alsak dedik 😬

Bekleyen herkese nasip etsin Allah, değişik bir duyguydu..

Canım yeniden hayırlı olsnn, tamamına ersin ins 💕 sizin bir sonraki randevunuz ne zaman?

kizlar biz de bugun duyduk minigimizi 8+4 deyiz. ama kese arkasinda kanama alani gordu progestan verdi. cok mutsuzum. kotu bisey olacak diye korkuyorum :(

Canım yeniden hayırlı olsnn, tamamına ersin ins 💕 sizin bir sonraki randevunuz ne zaman?
Sanırım 1 hafta sonra tekrar gideceğim canım. 15 gün sonra görüşürüz demişti çünkü. Ama ben birkaç doktora gidiyorum, üniversitede 16 Temmuza buldum randevuyu ona da gideceğim inşallah. Sizin pıtpıtlarınız da hayırlı olsun, çok sevindim. Rabbim daim etsin inşallah 🤗🥰

İnşallah canım yaa. Sen de en yakın zamanda görürsün inş canım pıtpıtları ve daha nicesini🤗😘
Amin kuzum inşallah sağlıcakla da kucağımıza alalım hepimiz 🙏🏻🙏🏻 haftaya gidicem tekrar çağırdı bakalım belki erkendir ama olsun.Birde ben iki kere yaptırınca hcg doktor birdaha yaptırmamıza gerek yok 2 katına artmış dedi bende endişelendim değerimi bilmediğim için ama bir bildiği vardır diyorum doktorumunda 🙏🏻

kizlar biz de bugun duyduk minigimizi 8+4 deyiz. ama kese arkasinda kanama alani gordu progestan verdi. cok mutsuzum. kotu bisey olacak diye korkuyorum :KK43:

Öncelikle hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin ins 😍
Geçmiş olsun, diğer meseleyi de çok kafanıza takmayın bence aşırı aciliyetli bir durum olsa doktor yatış verirdi. İyi düşünün iyi olsun 🙏🏻

kizlar biz de bugun duyduk minigimizi 8+4 deyiz. ama kese arkasinda kanama alani gordu progestan verdi. cok mutsuzum. kotu bisey olacak diye korkuyorum :KK43:
Canım doktor kese için bozulmamış dediyse önemsemiyorlar pek. Benim de oldu kesem sağda kanama soldaymış kese bozulmamış dedi progestan verdi bana da. Akıntım devam ediyor ve her an endişeliyim bende zor biliyorum iyi düşünmek ama Rabbim yardımcımız olsun deyip hayata devam ediyorum. Mümkün olduğunca uzat ayaklarını öyle dinlen 🤲

Amin kuzum inşallah sağlıcakla da kucağımıza alalım hepimiz 🙏🏻🙏🏻 haftaya gidicem tekrar çağırdı bakalım belki erkendir ama olsun.Birde ben iki kere yaptırınca hcg doktor birdaha yaptırmamıza gerek yok 2 katına artmış dedi bende endişelendim değerimi bilmediğim için ama bir bildiği vardır diyorum doktorumunda 🙏🏻
Ben ilk kan verdiğimde 2 gün sonra geleyim mi dedim gerek yok dedi. Kaç kez acile gittim muayene oldum kimse hcg istemedi. Neden acaba, kese göründüğü için mi ki? 🤔

Ben ilk kan verdiğimde 2 gün sonra geleyim mi dedim gerek yok dedi. Kaç kez acile gittim muayene oldum kimse hcg istemedi. Neden acaba, kese göründüğü için mi ki? 🤔
Senin öyle olabilir canım zaten keseyi görünce gerek duymuyorlar diye biliyorum 🙏🏻ama benim keseyi erken diye henüz görmedik

Kızlar merhaba . Benim çok midem bulanıyor yemek yiyemiyorum sabahları kahvaltı yapamıyorum pek . Öğlen de kendim yemek yapamadığım için ac kalıyorum çoğunlukla. Akşam yemeklerini de kayinvalidemle yediğimiz ve geç yediğimiz için ac kalıyorum . Kuru kuru öğürüyorum. Bi de herkesin suratı asik sinirim bozuluyor . Bana mi yapıyolar acaba diye üstüme alınıyorum çünkü artık eskisi gibi hiç iş yapmıyorum ve yemekte yapmıyorum .

Kızlar merhaba . Benim çok midem bulanıyor yemek yiyemiyorum sabahları kahvaltı yapamıyorum pek . Öğlen de kendim yemek yapamadığım için ac kalıyorum çoğunlukla. Akşam yemeklerini de kayinvalidemle yediğimiz ve geç yediğimiz için ac kalıyorum . Kuru kuru öğürüyorum. Bi de herkesin suratı asik sinirim bozuluyor . Bana mi yapıyolar acaba diye üstüme alınıyorum çünkü artık eskisi gibi hiç iş yapmıyorum ve yemekte yapmıyorum .
Canım öğlen yemeklerinde de kayınvalidene insen iyi olur en azından onun evinde yiyebilirsin belki. Bende de aç kalma durumu var malesef. Ona çare bulamıyorum çünkü birşey yiyemiyorum. Çok az az yiyebiliyorum. Ama bunlar geçiçi bir durum inşallah birkaç aya toparlarız inşallah.

Canım öğlen yemeklerinde de kayınvalidene insen iyi olur en azından onun evinde yiyebilirsin belki. Bende de aç kalma durumu var malesef. Ona çare bulamıyorum çünkü birşey yiyemiyorum. Çok az az yiyebiliyorum. Ama bunlar geçiçi bir durum inşallah birkaç aya toparlarız inşallah.

Kızlar, meyvelerden elma, seftali, visne bana baya iyi geliyor hic bir sey yiyemesem bile bunları yiyorm ve midemi de rahatlatıyorlar sulu sulu. Onun dısında beyaz leblebi ve muz da iyi geliyor bastırıyor midemi. Patates haşlama yapabilirsnz kolay ve mideye yine iyi geliyor. Ben de sabah aksam meyve yiyorm öğlen de evde bisey yapamayacaksam dısardan yiyorm maalesef :/ bir tek öğlen biraz yiyebiliyorm cunku onda da ac kalmak istemiyorum.

Az kaldı ins gececek bugünler 🙏🏻

Back