2020 Şubat Ayı Doğum Yapacak Anneler👶

ben gruba dahil olmadım hiç heryerde geziyorum ara ara ama bende seni anımsıyor gibiyim canımmm

Yok zaten vardı. Şimdi iyice taş oldu karnım. 3 aylık gibi göbeğim çıktı. Gidince söylücem yoksa 9 ay naparım
Benim de öyleydi canım :) neredeyse 1ay Kabızlık çektim. Karnım da çok şişmişti. Sonra güzeldi ama karnım filan da küçüldü. Resmim var 1aylık 2aylık diye de.. Eşim diyor 1nci ay daha büyükmüş karnın

Yahu biri bana şu 6+1 ne demek bi söylesin
bu 1-2-3-4-5-6 falan diye gidiyor mu nedir yani
ay ikizlerim var kara cahilim

Canım sat’a göre hesaplandıgında benim mesela bugün tam 6 hafta olmus yarın 6+1 yani 6hafta bir günlük olcak, 6+6 dan sonra 7ye geciyorum o sekilde :)

Google’a gebelik hafta hesaplama yazarsan sat girince kac artı kac oldugunu hesaplıyor :)

Valla bende doktor aracılığıyla takip ediyorum ama 27sinde gittiğimde soracağım gün hesaplamayı
6+1 6hafta 1gün demek oluyoe
6+6 dan sonra 7+0 oluyorsun 7+6dan sonra 8+0 oluyorsun.
Bende şu anda 20+0 hamileyim yani 20hafta bitti demek

merhabaaaalarrr
Sat 19 Mayıs, 11 Haziranda betahcg 13ile öğrendim gebeliğimi, 15inde 180di. 2 hafta sonra çağırdı doktorum rahat görelim diye. Nasıl sabredicem bilmiyorum

ilk ay adet şişliği de oluyo galiba olmuyoruz yumurta döllenince şişlik klıyo sanırssam

Canlar biz de bugun 6+0 olduk çok şükür mide bulantısı falan yok daha öğretmenim okullarda tatile girdiği icin elimden geldiğince dinlenerek geçirmeye çalışıyorum ilk günleri.

Bulantı
Canlar biz de bugun 6+0 olduk çok şükür mide bulantısı falan yok daha öğretmenim okullarda tatile girdiği icin elimden geldiğince dinlenerek geçirmeye çalışıyorum ilk günleri.
8 haftadan sonra başlıyor

Canım ben de öğretmenim, iykü ilk aylar yaza geldi yoksa bu halde napardım diyorum. Çok yiyememekten bünye zayıf düşüyor.. bu arada hangi şehirdendin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…