- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.050
- 468
ben gruba dahil olmadım hiç heryerde geziyorum ara araSelam canım hosgeldin, sanki hatırlıyor gibiyim ben seni mayıs ayında hamile kalanlardaydın sanırım :) o zaman hamilelik belirtileri konusuluyordu ben üye değildim sadece okuyordum grubu :) ikizlerin de hayırlı olsnn..
Bizde bugün 6+1 olduk sizin sat ne zamandıkızlar günaydın. 6+1 olduk bu sabah kusmalarım başladı sizde durumlar nasıl.
ben gruba dahil olmadım hiç heryerde geziyorum ara araama bende seni anımsıyor gibiyim canımmm
Yahu biri bana şu 6+1 ne demek bi söylesinBizde bugün 6+1 olduk sizin sat ne zamandı
Ben istanbuldayım canım..Hangi şehirdeydin canım? Ankarada doktor/hastane arayışım sürüyor da :)
Valla bende doktor aracılığıyla takip ediyorum ama 27sinde gittiğimde soracağım gün hesaplamayıYahu biri bana şu 6+1 ne demek bi söylesin
bu 1-2-3-4-5-6 falan diye gidiyor mu nedir yani
ay ikizlerim var kara cahilim
Valla bende doktor aracılığıyla takip ediyorum ama 27sinde gittiğimde soracağım gün hesaplamayı
Benim de öyleydi canım :) neredeyse 1ay Kabızlık çektim. Karnım da çok şişmişti. Sonra güzeldi ama karnım filan da küçüldü. Resmim var 1aylık 2aylık diye de.. Eşim diyor 1nci ay daha büyükmüş karnınYok zaten vardı. Şimdi iyice taş oldu karnım. 3 aylık gibi göbeğim çıktı. Gidince söylücem yoksa 9 ay naparım
Yahu biri bana şu 6+1 ne demek bi söylesin
6+1 6hafta 1gün demek oluyoeValla bende doktor aracılığıyla takip ediyorum ama 27sinde gittiğimde soracağım gün hesaplamayı
canım 6 hafta 1 gün oluyo. yani 7. haftaya girmiş 1 gününü doldurmuş oluyonYahu biri bana şu 6+1 ne demek bi söylesin
aman dilini ısır berbat bir durum. midemdeki sarı su gelene kadar kustum. yemekde yiyemiyorum. tansiyonda düştü çok fena yaniKızzz bende hiç kusma bulantı yok valla benim minnoşlar uslu uslu duruyor keşke biraz benim de bulansa
ilk ay adet şişliği de oluyo galiba olmuyoruz yumurta döllenince şişlik klıyo sanırssamBenim de öyleydi canım :) neredeyse 1ay Kabızlık çektim. Karnım da çok şişmişti. Sonra güzeldi ama karnım filan da küçüldü. Resmim var 1aylık 2aylık diye de.. Eşim diyor 1nci ay daha büyükmüş karnın
Bilmem ki, her ay adet döneminde regl sancısı yaşanıyor ama şişliğini bilemiyorumilk ay adet şişliği de oluyo galiba olmuyoruz yumurta döllenince şişlik klıyo sanırssam
8 haftadan sonra başlıyorCanlar biz de bugun 6+0 oldukçok şükür mide bulantısı falan yok daha öğretmenim okullarda tatile girdiği icin elimden geldiğince dinlenerek geçirmeye çalışıyorum ilk günleri.
Canlar biz de bugun 6+0 oldukçok şükür mide bulantısı falan yok daha öğretmenim okullarda tatile girdiği icin elimden geldiğince dinlenerek geçirmeye çalışıyorum ilk günleri.
benim 6+1 bugün başladıBulantı
8 haftadan sonra başlıyor
Aslında bulantı benim 3haftada başlamıştı. Ama kusmaya dönmesi 7+4ü buldubenim 6+1 bugün başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?