Beni.2 hafta sonra çağırdı kesin görelim diyerekten inşallah görürüz bebşlerimiziAynen canım bende de durum benzer. Haftaya gitcez tekrar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni.2 hafta sonra çağırdı kesin görelim diyerekten inşallah görürüz bebşlerimiziAynen canım bende de durum benzer. Haftaya gitcez tekrar
Canım dediğini yaptım ileri geri hareket etti, bakalım ultrasyon görüntüsünde ne çıkacak.Canım ultrason görüntüsünde sağa yakınsa kız sola yakınsa erkek derler bu bir ikincisi yüzük testi.yüzüğü ipe geçirilicek sırt üstü uzanıcaksın ,yüzüğü göbegıne dogru tutucaklar,yüzük ileti geri giderse erkek çember cıkarsa kız..benım yaptıklarımda bunlarr
Kız benimki tam ortada ya ultrasonda yüzüğü yapayım bi bakalımCanım ultrason görüntüsünde sağa yakınsa kız sola yakınsa erkek derler bu bir ikincisi yüzük testi.yüzüğü ipe geçirilicek sırt üstü uzanıcaksın ,yüzüğü göbegıne dogru tutucaklar,yüzük ileti geri giderse erkek çember cıkarsa kız..benım yaptıklarımda bunlarr
Canım ultrason böyle yüzük sallayınca da ileri geri hareket etti.Canım ultrason görüntüsünde sağa yakınsa kız sola yakınsa erkek derler bu bir ikincisi yüzük testi.yüzüğü ipe geçirilicek sırt üstü uzanıcaksın ,yüzüğü göbegıne dogru tutucaklar,yüzük ileti geri giderse erkek çember cıkarsa kız..benım yaptıklarımda bunlarr
Günaydın canım, ben senden biraz daha büyüğüm galiba 7. haftama girdim sanırım tam emin değilim ama yarın doktordan öğrenicem. Bende şimdilik kusma yok ama yemek kokuları çok rahatsız ediyor. Sürekli midemden rahatsızımşım gibi düzgün birşey yiyemiyorum. Senin iştahın nasıl? Ben sürekli aç gibiyim ama doğru dürüst birşey yiyemiyorum.kızlar günaydın. 6+1 olduk bu sabah kusmalarım başladı sizde durumlar nasıl.
bugün 5 kiraz yedim onu çıkardım hatta midemdeki sarı su bile geldi yani. herşeyden tiksiniyorum herşey midemi kaldırıyo canım. benimde iştah sıfır yemek görecek yanım bile yok. senin tahmini doğum tarihi ne zaman. burdan hamilelik takibi yapsanaGünaydın canım, ben senden biraz daha büyüğüm galiba 7. haftama girdim sanırım tam emin değilim ama yarın doktordan öğrenicem. Bende şimdilik kusma yok ama yemek kokuları çok rahatsız ediyor. Sürekli midemden rahatsızımşım gibi düzgün birşey yiyemiyorum. Senin iştahın nasıl? Ben sürekli aç gibiyim ama doğru dürüst birşey yiyemiyorum.
Ben sat tarihimi hatırlamıyorum canım. Ama doktora gittim geçen hafta 6 haftalık dedi. Bu haftaya da yeni girdiğimiz için 7 haftalık oldum demektir. Telefonumda bir uygulama var ona göre 5 Şubat gösteriyor doğumumu. Burdan nasıl hamilelik takibi yapıcam canım?bugün 5 kiraz yedim onu çıkardım hatta midemdeki sarı su bile geldi yani. herşeyden tiksiniyorum herşey midemi kaldırıyo canım. benimde iştah sıfır yemek görecek yanım bile yok. senin tahmini doğum tarihi ne zaman. burdan hamilelik takibi yapsana
Canım hoşgeldin, hayırlı uğurlu olsun inşallah. İnşallah güzel bir hamilelik dönemi geçiririz, tecrübelerimizi ve deneyenimlerimizi paylaştığımız bir grup olur.Selam kızlar bende geldimm, başka grupta da varım ama buraya da dahil olmak istedimmm:)
bende 7haftalık hamileyim, ikizlerim olacak inşallahh..
ilk gebelik :) 2 yıllık evliyim
İnşallah canımCanım hoşgeldin, hayırlı uğurlu olsun inşallah. İnşallah güzel bir hamilelik dönemi geçiririz, tecrübelerimizi ve deneyenimlerimizi paylaştığımız bir grup olur.
aramızda az var o zaman canım. hhesap detaylarına gir isminin ordan. orda bebeğimin doğum tarihi yazıyo oraya yaz oluyo. benim sat 5 mayıstı. şu an 6+1 işte 7ye adım attık haftasonunda 7yi doldurcamBen sat tarihimi hatırlamıyorum canım. Ama doktora gittim geçen hafta 6 haftalık dedi. Bu haftaya da yeni girdiğimiz için 7 haftalık oldum demektir. Telefonumda bir uygulama var ona göre 5 Şubat gösteriyor doğumumu. Burdan nasıl hamilelik takibi yapıcam canım?
hoşgeldin canımm. maşallah ikizlermiş allah kucağımıza almayı nasip etsin.Selam kızlar bende geldimm, başka grupta da varım ama buraya da dahil olmak istedimmm:)
Aminn cümlemizinkini inşallah canımmm :)hoşgeldin canımm. maşallah ikizlermiş allah kucağımıza almayı nasip etsin.
Selam kızlar bende geldimm, başka grupta da varım ama buraya da dahil olmak istedimmm:)
Kızzz bende hiç kusma bulantı yok valla benim minnoşlar uslu uslu duruyor keşke biraz benim de bulansaMerhaba benim midem 3-4 gündür cok fena (6+0) yemek görmek koklamak istemiyorum :/ dün canım kumpir istedi hemen cıktık evden, sade kaşarlı tuzla yiyebildim iyi geldi mideme, aklınızda olsn. Biraz mısır, turşu da katabilirsiniz çok şükür daha kusma olmadı bende İnsallah cabucak atlatırız bu dönemi..