• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Ayı Doğum Yapacak Anneler👶

Canım ultrason görüntüsünde sağa yakınsa kız sola yakınsa erkek derler bu bir ikincisi yüzük testi.yüzüğü ipe geçirilicek sırt üstü uzanıcaksın ,yüzüğü göbegıne dogru tutucaklar,yüzük ileti geri giderse erkek çember cıkarsa kız..benım yaptıklarımda bunlarr😂😂🙋🏻
Canım dediğini yaptım 🙈 ileri geri hareket etti, bakalım ultrasyon görüntüsünde ne çıkacak.

Canım ultrason görüntüsünde sağa yakınsa kız sola yakınsa erkek derler bu bir ikincisi yüzük testi.yüzüğü ipe geçirilicek sırt üstü uzanıcaksın ,yüzüğü göbegıne dogru tutucaklar,yüzük ileti geri giderse erkek çember cıkarsa kız..benım yaptıklarımda bunlarr😂😂🙋🏻
Kız benimki tam ortada ya ultrasonda 😂😂😂😂 yüzüğü yapayım bi bakalım

Kızlar benim ultrason görüntüm böyleydi 5+4 de ama anlayamadım pek

Eklentiler

• 20190611_162852.jpg
    20190611_162852.jpg
    73,7 KB · Görüntüleme: 36
Canım ultrason böyle yüzük sallayınca da ileri geri hareket etti.

Eklentiler

• IMG_20190616_114408.jpg
    IMG_20190616_114408.jpg
    26,6 KB · Görüntüleme: 38
İlerleyen günlerde ki ultrason goruntulerıne bakın bakalım bi kızlar ne cıkıcak:))forumda arama yapın ultrason görüntüsüne göre cinsiyet tahmını diye detaylıca orda yazıyordu bende ordan okudumm

kızlar günaydın. 6+1 olduk bu sabah kusmalarım başladı sizde durumlar nasıl.

Günaydın hanımlar, bende cumartesi muayene oldum kalp atışını dinlemek için 2 hafta sonra çağırdı ama kan tahlili felan istemedi onların hesaplarına göre 5+3 üm:)

kızlar günaydın. 6+1 olduk bu sabah kusmalarım başladı sizde durumlar nasıl.
Günaydın canım, ben senden biraz daha büyüğüm galiba 7. haftama girdim sanırım tam emin değilim ama yarın doktordan öğrenicem. Bende şimdilik kusma yok ama yemek kokuları çok rahatsız ediyor. Sürekli midemden rahatsızımşım gibi düzgün birşey yiyemiyorum. Senin iştahın nasıl? Ben sürekli aç gibiyim ama doğru dürüst birşey yiyemiyorum.

Günaydın canım, ben senden biraz daha büyüğüm galiba 7. haftama girdim sanırım tam emin değilim ama yarın doktordan öğrenicem. Bende şimdilik kusma yok ama yemek kokuları çok rahatsız ediyor. Sürekli midemden rahatsızımşım gibi düzgün birşey yiyemiyorum. Senin iştahın nasıl? Ben sürekli aç gibiyim ama doğru dürüst birşey yiyemiyorum.
bugün 5 kiraz yedim onu çıkardım hatta midemdeki sarı su bile geldi yani. herşeyden tiksiniyorum herşey midemi kaldırıyo canım. benimde iştah sıfır yemek görecek yanım bile yok. senin tahmini doğum tarihi ne zaman. burdan hamilelik takibi yapsana

Selam kızlar bende geldimm, başka grupta da varım ama buraya da dahil olmak istedimmm:)
bende 7haftalık hamileyim, ikizlerim olacak inşallahh..
ilk gebelik :) 2 yıllık evliyim :KK200::nazar:

bugün 5 kiraz yedim onu çıkardım hatta midemdeki sarı su bile geldi yani. herşeyden tiksiniyorum herşey midemi kaldırıyo canım. benimde iştah sıfır yemek görecek yanım bile yok. senin tahmini doğum tarihi ne zaman. burdan hamilelik takibi yapsana
Ben sat tarihimi hatırlamıyorum canım. Ama doktora gittim geçen hafta 6 haftalık dedi. Bu haftaya da yeni girdiğimiz için 7 haftalık oldum demektir. Telefonumda bir uygulama var ona göre 5 Şubat gösteriyor doğumumu. Burdan nasıl hamilelik takibi yapıcam canım?

Selam kızlar bende geldimm, başka grupta da varım ama buraya da dahil olmak istedimmm:)
Canım hoşgeldin, hayırlı uğurlu olsun inşallah. İnşallah güzel bir hamilelik dönemi geçiririz, tecrübelerimizi ve deneyenimlerimizi paylaştığımız bir grup olur. 🥰

Ben sat tarihimi hatırlamıyorum canım. Ama doktora gittim geçen hafta 6 haftalık dedi. Bu haftaya da yeni girdiğimiz için 7 haftalık oldum demektir. Telefonumda bir uygulama var ona göre 5 Şubat gösteriyor doğumumu. Burdan nasıl hamilelik takibi yapıcam canım?
aramızda az var o zaman canım. hhesap detaylarına gir isminin ordan. orda bebeğimin doğum tarihi yazıyo oraya yaz oluyo. benim sat 5 mayıstı. şu an 6+1 işte 7ye adım attık haftasonunda 7yi doldurcam

Merhaba benim midem 3-4 gündür cok fena (6+0) yemek görmek koklamak istemiyorum :/ dün canım kumpir istedi hemen cıktık evden, sade kaşarlı tuzla yiyebildim iyi geldi mideme, aklınızda olsn. Biraz mısır, turşu da katabilirsiniz 😋 çok şükür daha kusma olmadı bende 🙏🏻 İnsallah cabucak atlatırız bu dönemi..

Selam canım hosgeldin, sanki hatırlıyor gibiyim ben seni mayıs ayında hamile kalanlardaydın sanırım :) o zaman hamilelik belirtileri konusuluyordu ben üye değildim sadece okuyordum grubu :) ikizlerin de hayırlı olsnn.. 💕

Merhaba benim midem 3-4 gündür cok fena (6+0) yemek görmek koklamak istemiyorum :/ dün canım kumpir istedi hemen cıktık evden, sade kaşarlı tuzla yiyebildim iyi geldi mideme, aklınızda olsn. Biraz mısır, turşu da katabilirsiniz 😋 çok şükür daha kusma olmadı bende 🙏🏻 İnsallah cabucak atlatırız bu dönemi..
Kızzz bende hiç kusma bulantı yok valla benim minnoşlar uslu uslu duruyor keşke biraz benim de bulansa :D :D

Back