• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Ayı Doğum Yapacak Anneler👶

Doğrudur tabi değişir :)
Olsun o kadar güzel duygular ki, beni şu anda adeta bir boksör edasıyla tekmelemesi bile muhteşem :KK68:
DGokce, post: 60252891, member: 582524"]
kişiden kişiye değişiyo demekki. ben bugün kusmaya başladım baya da kötüyüm yani
[/QUOTE]

Doğrudur tabi değişir :)
Olsun o kadar güzel duygular ki, beni şu anda adeta bir boksör edasıyla tekmelemesi bile muhteşem :KK68:
DGokce, post: 60252891, member: 582524"]
kişiden kişiye değişiyo demekki. ben bugün kusmaya başladım baya da kötüyüm yani
her güzel şeyin bi bedeli olur derler ya bu kusmalarda öyle sanırım. inşallah benimki de hemen büyür de tekmelerini hissederim

her güzel şeyin bi bedeli olur derler ya bu kusmalarda öyle sanırım. inşallah benimki de hemen büyür de tekmelerini hissederim
Ay öyle tabi. Ben haftalarca uykumdan uyanıp kusuyordum. Odaya döndüğümde eşimi pişmiş kelle gibi sırıtırken yakalıyordum ama benim için o kadar hoş olmuyordu.
O kadar kusuyordum ki burnum kanıyordu.
Ben güçten düşmemek için hep zorladım kendimi yemek yedim bolca. Zaten yesem de yemesem de kusuyordum.. En iyisi yiyip güç kaybetmemek..
17inci haftada bir iki kez hissettim. Şu an 20hafta ve her gün her saat hissediyorum :KK68:

Mayıs, haziran, temmuz öğretmenler icin kutsal hamile kalma ayları 😀😀 Tokat'ta görev yapıyorum sen 😇

Aynen subat tatiline denk gelmesi icin :) neyseki şanslıymışım ilk denemede tuttu :p

Canım ben Ankaradayım, bi ankaralı bulamadım şurda kardeş kardeş doğuralım :D

Kızlar merhabalar Rabbim meleklerimizi sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah🙏🏻🙏🏻💕Olmayanlarada tez zamanda nasip etsin 😇Ben de anne adayıyım ama henüz çok minik benimki en son Sat 22 Mayıs dı batda bugün bende Cumartesi test yaptırmıştım:48.04
Bugünde :133.20 çıktı güzelmi sizce değer çok mu az Hakkınızı helal edin uzun yazdım 🙏🏻Henüz hesaplamalarda 3.5 haftalık gözüküyor

Kızlar merhabalar Rabbim meleklerimizi sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah🙏🏻🙏🏻💕Olmayanlarada tez zamanda nasip etsin 😇Ben de anne adayıyım ama henüz çok minik benimki en son Sat 22 Mayıs dı batda bugün bende Cumartesi test yaptırmıştım:48.04
Bugünde :133.20 çıktı güzelmi sizce değer çok mu az Hakkınızı helal edin uzun yazdım 🙏🏻Henüz hesaplamalarda 3.5 haftalık gözüküyor

İki bucuga katlamıs, iyi gibi.. herkese göre değerler değişiyor canım önemli olan katlaması, 2-3 gün sonra tekrar baktır 300-400 civarı cıkarsa gayet füzel bence:) hayırlı olsnnn ins

İki bucuga katlamıs, iyi gibi.. herkese göre değerler değişiyor canım önemli olan katlaması, 2-3 gün sonra tekrar baktır 300-400 civarı cıkarsa gayet füzel bence:) hayırlı olsnnn ins
Perşembe doktoruma gidicem zaten canım çok teşekkür ederim❤️🙏🏻Amin inşallah

Kızlar bende bulantı yok,halsizlik var hala.Bide benım sımdıden göbegım var🤔çok erken degil mi yahu

Gün aşırı iki kat artması lazım canım. Birçok kişi her gün sanıyor.
19 Haziran bat, 11inde 13,8 ile öğrendim, 15inde 180 oldu. Doktor dediki 13ünde 26, 15inde 52 olmalı, 100-200 arası çıkar muhtemelen dedi, 180 çıktı. Azı da fazlası da zarar betahcg nin, ortalamada gidelim :)

Gün aşırı iki kat artması lazım canım. Birçok kişi her gün sanıyor.
19 Haziran bat, 11inde 13,8 ile öğrendim, 15inde 180 oldu. Doktor dediki 13ünde 26, 15inde 52 olmalı, 100-200 arası çıkar muhtemelen dedi, 180 çıktı. Azı da fazlası da zarar betahcg nin, ortalamada gidelim :)
Anladım canım hayırlısı olsun o zaman sağlıkla ilerlesin inşallah sende sağlıcakla al kucağına meleğini🙏🏻🙏🏻

Merhaba kızlar 😊 bende aranıza katıldım 😊 muhtemel Doğum 1 Mart diyor daha evvel oğlumu da 14 Mart derken 7 Mart’ta aldım kucağıma. Şimdi 2.sezaryen de olacağı için Mart değil Şubat sonu annesi olucam gibi 😊

kızlarrr nasılsınız keyifler nasıl.
ben kusmaktan bitap düşmüş şekildeyim.
bir de sorum olacak. hamilelik sizlerde uyku yaptı mı ben kafamı kaldıramıyorum.

kızlarrr nasılsınız keyifler nasıl.
ben kusmaktan bitap düşmüş şekildeyim.
bir de sorum olacak. hamilelik sizlerde uyku yaptı mı ben kafamı kaldıramıyorum.
Merhabalar canım benim daha erken ve küçük ama ben sabah 5 de uyanıyorum resmen normalde uykuyu çok seven biriyim ama neden böyle oldu anlamadım .kusmalarında geçer bir an önce inşallah🙏🏻

Merhabalar canım benim daha erken ve küçük ama ben sabah 5 de uyanıyorum resmen normalde uykuyu çok seven biriyim ama neden böyle oldu anlamadım .kusmalarında geçer bir an önce inşallah🙏🏻
beni de bıraksalar tüm gün uyurum canım o kadar uykum var

beni de bıraksalar tüm gün uyurum canım o kadar uykum var
Bende ters etki yapıyor galiba yada daha küçük diye böyle bilemedim😇Kızlar birde Ananas yararlıymış sanırım gebelikte ilk dönemde özellikle öyle duydum sizinde bir bilginiz varmı

Back