kişiden kişiye değişiyo demekki. ben bugün kusmaya başladım baya da kötüyüm yaniAslında bulantı benim 3haftada başlamıştı. Ama kusmaya dönmesi 7+4ü buldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kişiden kişiye değişiyo demekki. ben bugün kusmaya başladım baya da kötüyüm yaniAslında bulantı benim 3haftada başlamıştı. Ama kusmaya dönmesi 7+4ü buldu
her güzel şeyin bi bedeli olur derler ya bu kusmalarda öyle sanırım. inşallah benimki de hemen büyür de tekmelerini hissederimDoğrudur tabi değişir :)
Olsun o kadar güzel duygular ki, beni şu anda adeta bir boksör edasıyla tekmelemesi bile muhteşem
DGokce, post: 60252891, member: 582524"]
kişiden kişiye değişiyo demekki. ben bugün kusmaya başladım baya da kötüyüm yani
Ay öyle tabi. Ben haftalarca uykumdan uyanıp kusuyordum. Odaya döndüğümde eşimi pişmiş kelle gibi sırıtırken yakalıyordum ama benim için o kadar hoş olmuyordu.her güzel şeyin bi bedeli olur derler ya bu kusmalarda öyle sanırım. inşallah benimki de hemen büyür de tekmelerini hissederim
Mayıs, haziran, temmuz öğretmenler icin kutsal hamile kalma ayları Tokat'ta görev yapıyorum senCanım ben de öğretmenim, iykü ilk aylar yaza geldi yoksa bu halde napardım diyorum. Çok yiyememekten bünye zayıf düşüyor.. bu arada hangi şehirdendin :)
Mayıs, haziran, temmuz öğretmenler icin kutsal hamile kalma ayları Tokat'ta görev yapıyorum sen
Kızlar merhabalar Rabbim meleklerimizi sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallahOlmayanlarada tez zamanda nasip etsin Ben de anne adayıyım ama henüz çok minik benimki en son Sat 22 Mayıs dı batda bugün bende Cumartesi test yaptırmıştım:48.04
Bugünde :133.20 çıktı güzelmi sizce değer çok mu az Hakkınızı helal edin uzun yazdım Henüz hesaplamalarda 3.5 haftalık gözüküyor
Perşembe doktoruma gidicem zaten canım çok teşekkür ederimAmin inşallahİki bucuga katlamıs, iyi gibi.. herkese göre değerler değişiyor canım önemli olan katlaması, 2-3 gün sonra tekrar baktır 300-400 civarı cıkarsa gayet füzel bence:) hayırlı olsnnn ins
Gün aşırı iki kat artması lazım canım. Birçok kişi her gün sanıyor.Kızlar merhabalar Rabbim meleklerimizi sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallahOlmayanlarada tez zamanda nasip etsin Ben de anne adayıyım ama henüz çok minik benimki en son Sat 22 Mayıs dı batda bugün bende Cumartesi test yaptırmıştım:48.04
Bugünde :133.20 çıktı güzelmi sizce değer çok mu az Hakkınızı helal edin uzun yazdım Henüz hesaplamalarda 3.5 haftalık gözüküyor
Ben ilk ayımdayım, maşallah 5 aylık.Kızlar bende bulantı yok,halsizlik var hala.Bide benım sımdıden göbegım varçok erken degil mi yahu
Anladım canım hayırlısı olsun o zaman sağlıkla ilerlesin inşallah sende sağlıcakla al kucağına meleğiniGün aşırı iki kat artması lazım canım. Birçok kişi her gün sanıyor.
19 Haziran bat, 11inde 13,8 ile öğrendim, 15inde 180 oldu. Doktor dediki 13ünde 26, 15inde 52 olmalı, 100-200 arası çıkar muhtemelen dedi, 180 çıktı. Azı da fazlası da zarar betahcg nin, ortalamada gidelim :)
Amin canım, inşallah hepimizAnladım canım hayırlısı olsun o zaman sağlıkla ilerlesin inşallah sende sağlıcakla al kucağına meleğini
Merhabalar canım benim daha erken ve küçük ama ben sabah 5 de uyanıyorum resmen normalde uykuyu çok seven biriyim ama neden böyle oldu anlamadım .kusmalarında geçer bir an önce inşallahkızlarrr nasılsınız keyifler nasıl.
ben kusmaktan bitap düşmüş şekildeyim.
bir de sorum olacak. hamilelik sizlerde uyku yaptı mı ben kafamı kaldıramıyorum.
beni de bıraksalar tüm gün uyurum canım o kadar uykum varMerhabalar canım benim daha erken ve küçük ama ben sabah 5 de uyanıyorum resmen normalde uykuyu çok seven biriyim ama neden böyle oldu anlamadım .kusmalarında geçer bir an önce inşallah
Bende ters etki yapıyor galiba yada daha küçük diye böyle bilemedimKızlar birde Ananas yararlıymış sanırım gebelikte ilk dönemde özellikle öyle duydum sizinde bir bilginiz varmıbeni de bıraksalar tüm gün uyurum canım o kadar uykum var
ben avakado duydum canım ananası hiç duymamıştımBende ters etki yapıyor galiba yada daha küçük diye böyle bilemedimKızlar birde Ananas yararlıymış sanırım gebelikte ilk dönemde özellikle öyle duydum sizinde bir bilginiz varmı