- 18 Nisan 2019
- 83
- 33
- 38
- 31
Aminn cnm benim insAllahÇok sağol canım Rabbim sağlıkla ve hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimizin
Doktor iyi dediyse niye stres sıkıntı ediyorsun sıkma canını.Kızlar merhaba, ctesi günü dr gittim keseyi gördük ama internetten bakıyorum da 5 haftalık ultrason görüntülerine benim kese sanki küçükmüş gibidoktor rahimdeki yerinin güzel olduğunu söyledi ama ben kuruntu yaptım... Sizde de böyle birşey oldu mu ?
Cnm artış olur daha cok ama cok yenisin sıkma canınıMerhaba kızlar bu sayfaya yeni katıldım bende Cuma günü hamilelik şüphesi ile idrar testi yaptım silik pembe ikici çizgi görünce ertesi sabah doktora koştum acilde kan tahlili yaptırdım beta hcg 44 çıktı hamileyiiiiiiiiiimmmm ama doktor acil doktoru olunca yorumlayamadı bugün için kadın doğuma yönlendirdi. Çalışan bi kadınım ancak akşamları veya haftasonları doktora gidebilirim en azından. Bana değer çok düşük geldi Çarşamba kad. Doğ. Gitmeyi düşünüyordum ama en azından bu gün tekrar kan tahlili mi yaptırsam artış var mı yok mu diye?
Haklısın canım ama işte içten içe...Doktor iyi dediyse niye stres sıkıntı ediyorsun sıkma canını.
Ben hele görmedim canım kafaya takma sağlıkla kucagina alirsin insAllah cnm
Yok yok stres etmeHaklısın canım ama işte içten içe...
Ayy cok sevindim ya Rabbim sağlıkla kucagina da Almayı nasip eder insAllah.nasip olursa yarın da ben gidicm insAllah bi sorun çıkmaz ❤Günaydın. Ben de muayene oldum bugün. Kesede göründü bebek. Kalp atışını da aldık. Darısı bekleyenlere diyorum
çok teşekkür ederim desteğiniz içn ama ne bileyim korkuyor insanCnm artış olur daha cok ama cok yenisin sıkma canını
Yok yok korkma en son adet tarihin neydi yani baslangic tarihinçok teşekkür ederim desteğiniz içn ama ne bileyim korkuyor insan
Cnm nasil gidiyor hamilelikBenimde göğüsler şişti , ve agriyo.. bakalım hayırlısı ile kucağımiza alalimda hepsi geçer..
Erken canm 6. Hafta duyulur diyorlar Rabbim sağlıkla kucagina almayı nasip etsin insAllah bende yarin duycm insAllah bi sorun cikmaz.Bende ocak annesi olucam inşallah bir kalp atışını duysam rahatlıycam bugün 5+3 daha erken olur dimi
10.04.2019 canım bu hesaba göre 5. hafta 6. gün görünüyor flo programındaYok yok korkma en son adet tarihin neydi yani baslangic tarihin
Hmmm anladim cnm dogrudur olur o kadar da benim 208.6 çıkmıştı degerim. Simdi bilmiyorum ne kadar. Canını sıkma guzel düşün kontröle git kadin doguma insAllah sorun sıkıntı cikmaz bebislerimizde10.04.2019 canım bu hesaba göre 5. hafta 6. gün görünüyor flo programında
amin inşallah canım sağlıkla gelsinler dünyayaHmmm anladim cnm dogrudur olur o kadar da benim 208.6 çıkmıştı degerim. Simdi bilmiyorum ne kadar. Canını sıkma guzel düşün kontröle git kadin doguma insAllah sorun sıkıntı cikmaz bebislerimizde
Ay insAllah yaamin inşallah canım sağlıkla gelsinler dünyaya
Amiinn hoşgeldiinn inşallah sağ salim kucağımızda görürüzBende varim:)) ben tutamiorim cunku tup bebekle hamile kaldim ilaclarim ve ignelerim var rabbim dogurmayi nasip etsin kizlar
DOktorunuzun görüşünü paylaşır mısınız bizleepeki 2020 ocak anneleri oruç tutuyor mu? Ben tutuyorum da bu akşam doktora gidicem zaten ona sorucam tutup tutmama durumunu ama sizi merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?