2020 Ocak Anneleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba kızlar bu sayfaya yeni katıldım bende Cuma günü hamilelik şüphesi ile idrar testi yaptım silik pembe ikici çizgi görünce ertesi sabah doktora koştum acilde kan tahlili yaptırdım beta hcg 44 çıktı hamileyiiiiiiiiiimmmm ama doktor acil doktoru olunca yorumlayamadı bugün için kadın doğuma yönlendirdi. Çalışan bi kadınım ancak akşamları veya haftasonları doktora gidebilirim en azından. Bana değer çok düşük geldi Çarşamba kad. Doğ. Gitmeyi düşünüyordum ama en azından bu gün tekrar kan tahlili mi yaptırsam artış var mı yok mu diye?

Doktor iyi dediyse niye stres sıkıntı ediyorsun sıkma canını.
Ben hele görmedim canım kafaya takma sağlıkla kucagina alirsin insAllah cnm

Cnm artış olur daha cok ama cok yenisin sıkma canını

Günaydın. Ben de muayene oldum bugün. Kesede göründü bebek. Kalp atışını da aldık. Darısı bekleyenlere diyorum
Ayy cok sevindim ya Rabbim sağlıkla kucagina da Almayı nasip eder insAllah.nasip olursa yarın da ben gidicm insAllah bi sorun çıkmaz ❤

Bende ocak annesi olucam inşallah bir kalp atışını duysam rahatlıycam bugün 5+3 daha erken olur dimi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…