2020 Ocak Anneleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaaa ama ben almak istiyorum 50 kiloyum cok zayifim cok hamilelikten öncede cok istiyordum kilo.almayi. cnm.mesela 60 olmayi fln
Alırsın canım.. bir kaç aylık olsun sonrası Alican zaten..
Bende tam kilo verdim 74ten 65e düştüm, hamile olduğumu öğrendim. İlk aylar almadan devam etmek istiyorum, sonra da ne kadar az olursa çok iyi olacak.

Anliyorum cnm insAllah ben iyi bi 60 olurumda rahatlarim gönlümüzden gecen hakkımızda hayırlısı olur insAllah

Doktora gitmeyen arkadaşlar siz folik asit alıp içmeye başladınız mı? Dr dan sonra mı alacaksınız?

Folik asiti gebeliğe karar verince başlamak lazım zaten. Eğer baslamadiysaniz Dru beklemeye gerek yok hemen alıp başlayın. 3 ay kullanması yeterli dedi benim Dr.

bende şu sorun var kilo alamıyorum cok almak istiyorum ya☹

Aah dertler de türlü türlü. Öyle dert mi olur kız. Çok mu uzun boyun? Benim de daha verilecek kilolarım varken hamile kaldım. 10kg vermiştim bi 6-7 daha verecektim güya umarım çok almam

He boyum uzun 1.70 kiz benim derdim kilo almak valla keske alsam nerdeee o günler

Benim için en zor olanı Astimim. Havalar soğuyunca başlıyor hemen.. şimdi zencefillii çay içicem İnsaAllah iyi gelir

Merhabaa inşallah bnde burdayımdır Geç döllenme erken öğrenme hergn test yaptırmamak için kendimi zor tutuyorum siz nasıl durdunuz ?? En son çarşamba 357 cıktı ama pko ve öncesnde düşük kimyasal filan olunca acayip endişeliyim

Rabbim sifa versin cnm sabir her zman iyidir insAllah bebisin seninledir.☺

İnşallah siz oruç tutuyor musunuz ben kime sorduysam tutma diyo bu grupdakiler ne düşünüyor bu konuda
Tutuyorum cnm niye tutmiyim Rabbim onun Rızkını zaten veriyor. Hem cocuk 3 aydan sonra anneden gida almaya gelismeye baslar simdi anlamaz bile karinda.ben tutuyorum insAllah borcum olmadan da Ramazan-ı bitiririm banada cok dediler tutma diye ama tutmak daha guzel hem yavrumda o büyük nimetten yararlaniyor sen tutuyormusun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…