- 18 Nisan 2019
- 83
- 33
- 38
- 31
Yok farklı yerlerde yaptırdım hmm doğru haklısınız bu bi neden olabilir.Aynı yerde mi yaptırdınız testleri farklı laboratuvarlarda bu tarz değerlendirme farkları oluyomuş
Evet her iyi haber insanı havalara uçuruyorAYY ne mutlu çok şükür iyiymiş ☺ Ben daha beklemedeyim inşallah yanlış yapmıyorumdurAllahn izniyle bişi olmıcaktır bizim tuttuğumuz oruçdan o da bu ayın bereketinden nasibini alsn bakalm ☺
Bende de benzer durum oldu ama 3 gün arayla.. Cuma 30 çıkan değerim Pazartesi 157 çıktı.. bende şüphelendim ihtimal vermiyorum ama Çarşamba yeniden ölçtüreceğimKızlar ayrıca bişey kafama takıldı tahmini veya bilgisi olan yazabilir mi? cmt günü ilk betam 44 çıkmıştı, dün yani 2 üstünden geçti (pzt) beta değerim 180 olmuş. Maşallah yükselme iyi ama biraz fazla değil mi yani iki günde 4 katına çıkmış. Acaba çoğul gebelik/ikiz olma ihtimali var mı sizce?
Büyük ihtimalle ondandırYok farklı yerlerde yaptırdım hmm doğru haklısınız bu bi neden olabilir.
İnşallahEvet her iyi haber insanı havalara uçuruyorinşallahsizde doktor odasından güle oynaya çıkarsınız. Herşey Allahtan oruç tutmanın şu dönemde bi zararı olmayacağını düşünüyorum.
Hayırlı olsun cnm benim Rabbim sağlıkla kucagina almayı nasip etsin insAllah.Merhaba nasipse bende Ocak annesi olacağımYarın keseyi görmeye gideceğiz geç döllenme olduğu İçin kaçıncı hafta olduğum belli değil hepimizin hakkında hayırlısı olsun güzel haberler alırız inşallah
Hoşgeldiniiz betanız kaç kiMerhaba nasipse bende Ocak annesi olacağımYarın keseyi görmeye gideceğiz geç döllenme olduğu İçin kaçıncı hafta olduğum belli değil hepimizin hakkında hayırlısı olsun güzel haberler alırız inşallah
HoşbuldumHoşgeldiniiz betanız kaç ki ☺BNMkide geç döllenme inşallah bi aksilik olmazsa
Aa aynıyız hemen hemen sizinlede ama bn öbür hafta gitcemmHoşbuldum♥ İlk öğrendiğimde 8 çıkmıştı 2 günde bir beta yaptırdım düzenli artış oldu en son 6 mayıs da yaptırdım 118 di Dr um daha yaptırmaya gerek yok haftaya gel keseyi görelim dedi
Az önce aradılar hastaneden Dr um bu hafta izinliymiş şans işte ben de mecburen beklicem önümüzde ki hafta nasıl beklicem onu da bilmiyorumAa aynıyız hemen hemen sizinlede ama bn öbür hafta gitcemminşallah sabredebilirsem
Canım hayırlı haberler alırsın inşallahMerhaba arkadaşlar ben dr yi bekliyorum birazdan gireceğim. Dua edin nolur bana midem ağzımda neden bu kadar korku ve heyecan içindeyim Allahım ya
Canım karından ultrasonla biraz geç gözükebiliyor karından mı bakmıştı DrBugün doktora gittim ama kese görünmedi tekrar kan testi yaptı yarın çıkıcak sonuç erken olduğu için mi görünmedi acaba kaç haftadan itibaren görünmesi gerekiyo ya da sizlerin ki kaçıncı haftada göründü acaba
Evet karından baktı umarım öyledirCanım karından ultrasonla biraz geç gözükebiliyor karından mı bakmıştı Dr
Bizim sat aynı sanırım. Ben de o yüzden gitmiyorum belki gözükmez henüz diye. Geç döllenme felan da varsa olabilir üzülmeyin. Kan testi yüksek çıkarsa iyi biraz beklemekte fayda var. Alttan muayeneyi tavsiye etmem.Bugün doktora gittim ama kese görünmedi tekrar kan testi yaptı yarın çıkıcak sonuç erken olduğu için mi görünmedi acaba kaç haftadan itibaren görünmesi gerekiyo ya da sizlerin ki kaçıncı haftada göründü acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?