Allah kabul etsnTutuyorum cnm niye tutmiyim Rabbim onun Rızkını zaten veriyor. Hem cocuk 3 aydan sonra anneden gida almaya gelismeye baslar simdi anlamaz bile karinda.ben tutuyorum insAllah borcum olmadan da Ramazan-ı bitiririm banada cok dediler tutma diye ama tutmak daha guzel hem yavrumda o büyük nimetten yararlaniyor sen tutuyormusun.
Cok su içiyorum sahurda gun icine cok guzel yetiyor doktorlar biraz cik abartıyor cnm Allah razı olsun cnm cumlemizinki kabul etsin insAllah. Ne zaman ki cokk büyük bi risk taşırsam o zaman yerim ama Allahin izni ile bitirmeye niyetliyim.Allah kabul etsnbende bugüne kadar tuttum da bugün niyetlenmedm doktora gidene kadar bari bi tutup bi tutmaym diye dişündm :/ ya besinini doğru sölüyosn su an bizdrn almıyomus ama ilk üç ay risk dönemi ya benm danıştığım doktorlar açlık olarak hiç bi sorun olmaz ama susuz kalır dediler Kafalar karışık
Onlar da büyük ihtimalle riske girmek istemiyo direk kafadan tutma diyolar .. Allah razı olsn bi nebze rahatlattın beni Pazartesi de güzel bi değer görürsem tutmaya devam inşallahCok su içiyorum sahurda gun icine cok guzel yetiyor doktorlar biraz cik abartıyor cnm Allah razı olsun cnm cumlemizinki kabul etsin insAllah. Ne zaman ki cokk büyük bi risk taşırsam o zaman yerim ama Allahin izni ile bitirmeye niyetliyim.
Cumlemizden insAllah cnm insAllah guzel haberler alirsin icin rahat olur.Onlar da büyük ihtimalle riske girmek istemiyo direk kafadan tutma diyolar .. Allah razı olsn bi nebze rahatlattın beni Pazartesi de güzel bi değer görürsem tutmaya devam inşallah ☺
Ben zaten kullanıyordum devam ediyorum halaDoktora gitmeyen arkadaşlar siz folik asit alıp içmeye başladınız mı? Dr dan sonra mı alacaksınız?
Bende sonuna kadar insAllah tutucmYani ben de gücüm yettikce tutmayı düşünüyorum
MaşallahYani ben de gücüm yettikce tutmayı düşünüyorum
Aminn cnm benim insAllah sağlıkla kucağına alırsın ❤Bende varim:)) ben tutamiorim cunku tup bebekle hamile kaldim ilaclarim ve ignelerim var rabbim dogurmayi nasip etsin kizlar
KIZLARR BUGÜN NASILSINIZ DURUMUNUZ NASIL❤
Allah kabul etsin ben tutuyorum bebisimle dayaniyoruz cok.sukur .Oruçluyum bütün günü yatarak geçirdim. Halim yok. Yarın tutmiycam. Dr um kalp atışı için çağırmıştı bu hafta yarın ona gitmeyi planlıyorum.
Sizde ne durumlar? Karin ustu yatabiliyor musunuz? Nedense beni zorluyor. İlerleyen aylarda özleyeceğim için de yüzüstü yatmayı çok istiyorum
Allah kabul etsin ben tutuyorum bebisimle dayaniyoruz cok.sukur .
Bende yatamiyorum fazla korkudan birazda bisi olur diye. Olsun ya yatmasamda olur sende yatma bebise zarar olur nasip olursa salı günü de ben gidicm insAllah sorun cikmaz hayırlı güzel haberler alırız.
Bilmem artık cnm nasil olur içiyorum cnm cok suya düşkün biriyim insAllah bebisim sağlıklıdır dr görüşünce belli olur.Bol bol su içmeyi ihmal etme. Susuz kalmasın bebeğin. Dr henüz bi tahlil istemedi benden. Kalp atışını duyunca mi isteyecek acaba. Hiç hatırlamıyorum diğer gebeliklerimde nasıldi
4 hafta 6 günlük hamilesin cnm benim hayırlı olsunSevgili hanımlar benim son regl tarihimin ilk günü 9 Nisan,kaç haftalık hamileyim ben şimdi sizceinternette farklı farklı çıktı hesaplamalarda bu konularda da acemiyim malum
Çok sağol canım Rabbim sağlıkla ve hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimizin4 hafta 6 günlük hamilesin cnm benim hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?