2020 Ocak Anneleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tutuyorum cnm niye tutmiyim Rabbim onun Rızkını zaten veriyor. Hem cocuk 3 aydan sonra anneden gida almaya gelismeye baslar simdi anlamaz bile karinda.ben tutuyorum insAllah borcum olmadan da Ramazan-ı bitiririm banada cok dediler tutma diye ama tutmak daha guzel hem yavrumda o büyük nimetten yararlaniyor sen tutuyormusun.
Allah kabul etsn 🙏 bende bugüne kadar tuttum da bugün niyetlenmedm doktora gidene kadar bari bi tutup bi tutmaym diye dişündm :/ ya besinini doğru sölüyosn su an bizdrn almıyomus ama ilk üç ay risk dönemi ya benm danıştığım doktorlar açlık olarak hiç bi sorun olmaz ama susuz kalır dediler 🤷‍♀️ Kafalar karışık

Allah kabul etsn 🙏 bende bugüne kadar tuttum da bugün niyetlenmedm doktora gidene kadar bari bi tutup bi tutmaym diye dişündm :/ ya besinini doğru sölüyosn su an bizdrn almıyomus ama ilk üç ay risk dönemi ya benm danıştığım doktorlar açlık olarak hiç bi sorun olmaz ama susuz kalır dediler 🤷‍♀️ Kafalar karışık
Cok su içiyorum sahurda gun icine cok guzel yetiyor doktorlar biraz cik abartıyor cnm Allah razı olsun cnm cumlemizinki kabul etsin insAllah. Ne zaman ki cokk büyük bi risk taşırsam o zaman yerim ama Allahin izni ile bitirmeye niyetliyim.

Cok su içiyorum sahurda gun icine cok guzel yetiyor doktorlar biraz cik abartıyor cnm Allah razı olsun cnm cumlemizinki kabul etsin insAllah. Ne zaman ki cokk büyük bi risk taşırsam o zaman yerim ama Allahin izni ile bitirmeye niyetliyim.
Onlar da büyük ihtimalle riske girmek istemiyo direk kafadan tutma diyolar .. Allah razı olsn bi nebze rahatlattın beni Pazartesi de güzel bi değer görürsem tutmaya devam inşallah ☺️

Onlar da büyük ihtimalle riske girmek istemiyo direk kafadan tutma diyolar .. Allah razı olsn bi nebze rahatlattın beni Pazartesi de güzel bi değer görürsem tutmaya devam inşallah ☺
Cumlemizden insAllah cnm insAllah guzel haberler alirsin icin rahat olur.
InsAllah sonuna kadar götürelim Rabbim yavrumuz la beraber rızkımızı verir insAllah☺☺

Ben 2. Hamileliğimde aynı haftalardaydim ve hem oruç tutuyor hem de büyüğümü emziriyordum. Dr a sorduğumu da hatırlamıyorum. Bunda Dr farklıydı. Sordum tutamazsın dedi. Uzun süreli açlıktan oluşan asitler beyin gelişimini etkileyebilir dedi korkuttu beni. Gerçi bilimsel bi veri de yok. Tamamen kendi kararınız.

Bende varim:)) ben tutamiorim cunku tup bebekle hamile kaldim ilaclarim ve ignelerim var rabbim dogurmayi nasip etsin kizlar

KIZLARR BUGÜN NASILSINIZ DURUMUNUZ NASIL❤

Oruçluyum bütün günü yatarak geçirdim. Halim yok. Yarın tutmiycam. Dr um kalp atışı için çağırmıştı bu hafta yarın ona gitmeyi planlıyorum.

Sizde ne durumlar? Karin ustu yatabiliyor musunuz? Nedense beni zorluyor. İlerleyen aylarda özleyeceğim için de yüzüstü yatmayı çok istiyorum 😅

Oruçluyum bütün günü yatarak geçirdim. Halim yok. Yarın tutmiycam. Dr um kalp atışı için çağırmıştı bu hafta yarın ona gitmeyi planlıyorum.

Sizde ne durumlar? Karin ustu yatabiliyor musunuz? Nedense beni zorluyor. İlerleyen aylarda özleyeceğim için de yüzüstü yatmayı çok istiyorum 😅
Allah kabul etsin ben tutuyorum bebisimle dayaniyoruz cok.sukur .
Bende yatamiyorum fazla korkudan birazda bisi olur diye. Olsun ya yatmasamda olur sende yatma bebise zarar olur nasip olursa salı günü de ben gidicm insAllah sorun cikmaz hayırlı güzel haberler alırız.

Allah kabul etsin ben tutuyorum bebisimle dayaniyoruz cok.sukur .
Bende yatamiyorum fazla korkudan birazda bisi olur diye. Olsun ya yatmasamda olur sende yatma bebise zarar olur nasip olursa salı günü de ben gidicm insAllah sorun cikmaz hayırlı güzel haberler alırız.

Bol bol su içmeyi ihmal etme. Susuz kalmasın bebeğin. Dr henüz bi tahlil istemedi benden. Kalp atışını duyunca mi isteyecek acaba. Hiç hatırlamıyorum diğer gebeliklerimde nasıldi

Bol bol su içmeyi ihmal etme. Susuz kalmasın bebeğin. Dr henüz bi tahlil istemedi benden. Kalp atışını duyunca mi isteyecek acaba. Hiç hatırlamıyorum diğer gebeliklerimde nasıldi
Bilmem artık cnm nasil olur içiyorum cnm cok suya düşkün biriyim insAllah bebisim sağlıklıdır dr görüşünce belli olur.

Sevgili hanımlar benim son regl tarihimin ilk günü 9 Nisan,kaç haftalık hamileyim ben şimdi sizce 😊internette farklı farklı çıktı hesaplamalarda bu konularda da acemiyim malum

Kızlar merhaba, ctesi günü dr gittim keseyi gördük ama internetten bakıyorum da 5 haftalık ultrason görüntülerine benim kese sanki küçükmüş gibi :KK43: doktor rahimdeki yerinin güzel olduğunu söyledi ama ben kuruntu yaptım... Sizde de böyle birşey oldu mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X