2020 Ocak Anneleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar kısmet olursa inşallah bende ocak annesi olucam :anneadayı:
7 yaşında bi tane oğlum var çok istiyodu kardeşinin olmasını ilerleyen yıllarda düşünüyoduk ama sürpriz oldu bizede 🥰
Çarşamba günü yaptırdığım kan tahlilinde beta hcg 4430 du.önümüzdeki hafta doktora gidicem kalp atışını duymuş olurum 😍
Hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşallah bebişlerimize :emir_bebek:

Merhaba arkadaşlar kısmet olursa inşallah bende ocak annesi olucam :anneadayı:
7 yaşında bi tane oğlum var çok istiyodu kardeşinin olmasını ilerleyen yıllarda düşünüyoduk ama sürpriz oldu bizede 🥰
Çarşamba günü yaptırdığım kan tahlilinde beta hcg 4430 du.önümüzdeki hafta doktora gidicem kalp atışını duymuş olurum 😍
Hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşallah bebişlerimize :emir_bebek:

Tebrik ederim bizim de aynı şekilde benim de 5 yaşında kızım var çok istiyordu kardeşi olsun bize sürpriz oldu bebiş

Hormon değeri 1500leri bulunca goruyoruz dedi doktorym. 24-48 saatte 2 katina cikiyor. İlk kan tahlilinize gore hesaplayin isterseniz :KK66:
Teşekkür ederim . İlk bebegimi 6 ay önce doğumda kaybettim . İnsan korkuyor birsey olacak diye . İnşallah sağ salim alırız kucağımıza

Teşekkür ederim . İlk bebegimi 6 ay önce doğumda kaybettim . İnsan korkuyor birsey olacak diye . İnşallah sağ salim alırız kucağımıza
Oyy gecmis olsun kuzum yaaa insallah guzel dusunelim guzel olsun benimde ilk ucuzlerim 2 aylik kalpleri durdu insallah bu sefer dogsun kuzular

Amiiin inşallah . Sana da gecmis olsun Şimdi tekiz mi. Bizim de genlerde var çoğul gebelik . İçimden de hep ikiz geçiyor hayirlisiyla
Kuzum simdide ikizdi ama benim tek yumurta da olustugu icin sikinti oliyor teki gitti tek kaldi sukur ayni kesede ikiz ucuz zor risksiz gecsinde insallah

Kesesi ne zaman görürüz acaba 4+0 bugün
Adet tarihime göre 5+2 ama aslnda 4+2 de değer 1051 de gittiğimde kese gözükmüyordu yani ekrana gelip gidiyor gibi var gibi yok gibi. 1 hafta sonra 5+1 de gidince kese gözüktü. Haftaya cuma 6+2 de gidicem umarım kalp sesini duyarm.

Allah bir daha yaşatmasın, sağ saglim sağlicakla kucağınıza almayı nasip etsin.
Amiiin inşallah hepimiz sağlıklıca alırız inşallah kucağımıza .benim bebeğim kromozom hastasiydi edward sendromu . Doğuma kadar dayandi benden bağı kesince cennete uçtu meleğim . Hala unutamıyorum. Şimdi hamileyim ama içimde burukluk var hep aklıma kızım geliyor

Amiiin inşallah hepimiz sağlıklıca alırız inşallah kucağımıza .benim bebeğim kromozom hastasiydi edward sendromu . Doğuma kadar dayandi benden bağı kesince cennete uçtu meleğim . Hala unutamıyorum. Şimdi hamileyim ama içimde burukluk var hep aklıma kızım geliyor
Allah rahmet eylesin cennette şefaatçi olmak için bekliyor seni annesi 🤲 🤗
Ben ilk bebeğimin kalp atışını bile duyamadım, cinsiyetini bile bilmiyorum ama hep aklımda. Bu dünyadan göçtüğümde buluşacağımıza inanıyorum.
2. gebeliğimden 9 yaşında oğlum var Allah sağlıklı ömür versin, bizi ayırmasın. Allah izin verirse bu 3. gebeliğimle 3 çocuk annesi olacağım biri yaşamasa da.
Allah doğmuş veya doğmamış, kimseye evlat acısını yaşatmasın. Tabiki doğum ve sonra böyle birşey olması çok çok zordur anlayamam bile, Rabbim sabır versin 😔.
Allah kimseyi evladıyla sınamasın. 🤲

Bence doktor dogru soylemis baska doktora gitmeyin. Ultrason zararli cok fazla maruz birakmayin derim
Cuma günü karından ultrasonda kese çok net görüldü hatta dr kalp atışı bile görüyorum ama emin olmak için 2 hafta sonra dedi tabi bu başka dr. Tabi bu başka dr. Bazı dr lar ilgisiz oluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X