Normal bence gayet iyi yükselmişHanımlar bn bugn yine dayanamadm test yaptırdm lütfen bi bakarmısınız değerlere
Hemen gitmeli miyim doktora
3mart: 47
8mart: 357
12mart: 1837
16mart: 5738
Daha yüksek bekliyodum hani iki katı olarak hesapladığım içinnormal mi sizcee
İNŞALLAH cnm yaNormal bence gayet iyi yükselmiş
İçin rahat olsun hesapladım ben şimdi sen 3-4 gün arayla baktırmışsın normalde Mirgün baktırıp bir gün baktırmamalı gerekiyor ki zaten kimyasal felan olsa değerinin çoktan düşmüş olması gerek 5 bin e çıkmış senin kese oluşmuştur zaten Allah’ın izniyleİNŞALLAH cnm yatam iki katı olması gerekmiyo gibi şeyler okudum ama içim tedirgn doktora gitmeden herhlde rahatlayamıcam
Erkekler çok belli etmese de bizden daha heyecanlı istekli oluyorlar senin adına çok sevindimKizlar dr a gittik çok şükür kalp atisinida duyduk.esim cok mutlu oldu adamin eli ayagiba dolandi resmen,insallah voyle guzel dvm eder
Bu arada kaç haftalıksın canımKizlar dr a gittik çok şükür kalp atisinida duyduk.esim cok mutlu oldu adamin eli ayagiba dolandi resmen,insallah voyle guzel dvm eder
Allah razı olsun inşallah oluşmuştur iyidirİçin rahat olsun hesapladım ben şimdi sen 3-4 gün arayla baktırmışsın normalde Mirgün baktırıp bir gün baktırmamalı gerekiyor ki zaten kimyasal felan olsa değerinin çoktan düşmüş olması gerek 5 bin e çıkmış senin kese oluşmuştur zaten Allah’ın izniyle♥
Ben tek bir sefer betahcg ye baktirdim 2900 lerdeydiBhcg degerin kacti
Benide 6+2 de çağırdı Dr inşallaj bizde kalp atışını duyarıxEksik yazmisim kızlar.4+4te bakilmisti bthcg ozmn 2900 lerde cikmisti.bugunde 6+2 deyiz.
Aa çok sevindim, tebrik ederimKizlar dr a gittik çok şükür kalp atisinida duyduk.esim cok mutlu oldu adamin eli ayagiba dolandi resmen,insallah voyle guzel dvm eder
Hafif kabızlık başladıysa ondan olabilir bence. Ama tabiki bunu Dr. a danışmakta fayda var.Hanımlar Merhaba,
Ben hamileliğimi öğreneli 5 gün oluyor ve 5 günde 2 kefa lavabodayken peçeteme kan geldi. İlk başta çok korktum sonra kontrol ettiğimde kanın makattan geldiğini fark ettim tabiki çok küçük miktarda ama olsun. Hamilelik öncesi maktta tahriş olursa yada hemoroid belirtilerini zaman zaman yaşıyordum ama bu sefer hamilelik olunca korktum bu konuda bi bilgisi olan var mı?
Kızlar ben de grip oluyorum cok ağrım var, kırgınlık, yutkunamama. Dün akşam ve bugün karnıma kramplar ağrılar girince dr a gittim. Tabiki göremedi 5+2 yim bi de geç oldu zaten. Kese gibi birşey var sanki ödem mi kanamamı gibi sacma şeyler söyledi. Haftaya gel dedi. Kan testi istedim.
Tabiki ona gitmeyeceğim. Haftaya Çarşamba için randevu aldım zaten başka dr a. Amacım kese rahimde mi, gripten mi bu ağrılar diye sormaktı.
Başta moralimi bozdu ama takmıyorum, hamileyim ve bebeğim benimle kalacak beni bırakmayacak hissediyorum bunuDua edin bol bol bana olur mu ?
Yarın sabah değerlerim yükselmiş olsun ve iyileşeyim. Çünkü hem küçük çocuğumun olması hem de çalışınca çook
inşallah canım bebeğin sana tutunurKızlar ben de grip oluyorum cok ağrım var, kırgınlık, yutkunamama. Dün akşam ve bugün karnıma kramplar ağrılar girince dr a gittim. Tabiki göremedi 5+2 yim bi de geç oldu zaten. Kese gibi birşey var sanki ödem mi kanamamı gibi sacma şeyler söyledi. Haftaya gel dedi. Kan testi istedim.
Tabiki ona gitmeyeceğim. Haftaya Çarşamba için randevu aldım zaten başka dr a. Amacım kese rahimde mi, gripten mi bu ağrılar diye sormaktı.
Başta moralimi bozdu ama takmıyorum, hamileyim ve bebeğim benimle kalacak beni bırakmayacak hissediyorum bunuDua edin bol bol bana olur mu ?
Yarın sabah değerlerim yükselmiş olsun ve iyileşeyim. Çünkü hem küçük çocuğumun olması hem de çalışınca çook zor
Canim hic korkma baska dr a git bencede allahin izniyle bebisin seninledirKızlar ben de grip oluyorum cok ağrım var, kırgınlık, yutkunamama. Dün akşam ve bugün karnıma kramplar ağrılar girince dr a gittim. Tabiki göremedi 5+2 yim bi de geç oldu zaten. Kese gibi birşey var sanki ödem mi kanamamı gibi sacma şeyler söyledi. Haftaya gel dedi. Kan testi istedim.
Yarın sabah değerlerim yükselmiş olsun ve iyileşeyim. Çünkü hem küçük çocuğumun olması hem de çalışınca çook zor
Bende 21inde 5+2 olacagim gozukur mu kese sizce sizin ne zaman gozuktu ve hcg degeriniz kactiBende bugun dr a gittim kizlar sanirim tek yumurta ikizlerim olucak sali belli olcK hayirlisi insallah 5. Haftaligim tam kesenin icinde 1 tane net 1 tane daha kucuk yolksaci vardi sali anlicaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?