2020 Ocak Anneleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Normal bence gayet iyi yükselmiş

Hanımlar Merhaba,
Ben hamileliğimi öğreneli 5 gün oluyor ve 5 günde 2 kefa lavabodayken peçeteme kan geldi. İlk başta çok korktum sonra kontrol ettiğimde kanın makattan geldiğini fark ettim tabiki çok küçük miktarda ama olsun. Hamilelik öncesi maktta tahriş olursa yada hemoroid belirtilerini zaman zaman yaşıyordum ama bu sefer hamilelik olunca korktum bu konuda bi bilgisi olan var mı?

İNŞALLAH cnm ya tam iki katı olması gerekmiyo gibi şeyler okudum ama içim tedirgn doktora gitmeden herhlde rahatlayamıcam
İçin rahat olsun hesapladım ben şimdi sen 3-4 gün arayla baktırmışsın normalde Mirgün baktırıp bir gün baktırmamalı gerekiyor ki zaten kimyasal felan olsa değerinin çoktan düşmüş olması gerek 5 bin e çıkmış senin kese oluşmuştur zaten Allah’ın izniyle

Allah razı olsun inşallah oluşmuştur iyidir inşallah bi ömür yaşayacağımız tedirginligin başlangıcıdır inşallah kaybetmem çok teşekkürler ilginiz için

Kızlar ben de grip oluyorum cok ağrım var, kırgınlık, yutkunamama . Dün akşam ve bugün karnıma kramplar ağrılar girince dr a gittim. Tabiki göremedi 5+2 yim bi de geç oldu zaten. Kese gibi birşey var sanki ödem mi kanamamı gibi sacma şeyler söyledi. Haftaya gel dedi. Kan testi istedim.
Tabiki ona gitmeyeceğim. Haftaya Çarşamba için randevu aldım zaten başka dr a. Amacım kese rahimde mi, gripten mi bu ağrılar diye sormaktı.
Başta moralimi bozdu ama takmıyorum, hamileyim ve bebeğim benimle kalacak beni bırakmayacak hissediyorum bunu Dua edin bol bol bana olur mu ?
Yarın sabah değerlerim yükselmiş olsun ve iyileşeyim. Çünkü hem küçük çocuğumun olması hem de çalışınca çook zor

Hafif kabızlık başladıysa ondan olabilir bence. Ama tabiki bunu Dr. a danışmakta fayda var.
Ben de normale göre daha sık çıkıyorum, kabız değilim ama sanki kabızlık var gibi hissediyorum baskı yapıyor sanki.

Canim hic korkma baska dr a git bencede allahin izniyle bebisin seninledir

Kizlar bugun kan tahlil sonucu aldim doktor guatr ve troid bezlerinin yuksek oldugu dedi düşük yapabilirisn dedicok korkuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…