2020 Ocak Anneleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayırlı olsun tebrik ederim

Kan sonucu çıksında bakalım beklemekteyim

Merhabalar bende Allah nasip ederse 2020 ocak annesi olcam.bizim gecen hafta kese gorundu persembe gunu tekrardan gitcez o zmnda insallah oluşumu görürüz.genel olarak kendinizi nasil hissediyorsunuz?bnm mide bulantim vs yok ama uykuya egilim var ki normalde hic sevmem uyumayi:)

Selam benim 4 hafta sanırım. 11 nisan battı. 10 mayısta ogrendım hamile oldugumu. Suan ckk agrım var ıkı uc saat uyudum belimde ağrı bır yerde yogunlasmış gaz sancısı var birde beya akıntım var bugun ıcın saadexe. Sizce normal mi?

Normal canım
hayırlı olsun hoşgeldin

Merhaba dr ye gittim bugün şükürler olsun. Keseyi, kesenin içinde bebeği ve kalp atımını gördük. Dr en önemli 3 sorunun cevabı bunlar dedi. Hamilelik uzun bir yolculuk anı yaşa çok planlama geleceği dedi. Benim 2 kaybım var. Genetik testler yapıldı bir sorun çıkmamıştı. Hayatımda gördüğüm en rahat dr diyebilirim. Riski gebelikler prof. Rıza madazlı. Çok araştırdım bu dr yi. Benim hamileliğim planlı değildi. Onun için bir sürü ilaç içtim. Hiçç takma bunları dedi. 2 hafta sonra kontrol. Hayırlısı ile sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebişleri

Bu hafta hamile olduğunuzu öğrendiğinizde aklınıza geçen ay boyunca içtiğiniz ilaçlar, çektirdiğiniz bir röntgen filmi, katıldığınız "içkili-bol dumanlı" bir toplantı veya yaptığınız ağır bir egzersiz gelebilir. Doğa bu konuda şöyle demektedir:
"Ben seni uyarmadan önce (adet kanaman gecikmeden önce) yaptığın şeylerden sorumlu değilsin, ancak ben sana adet kanamanı geciktirerek mesaj verdiğimde günlük yaşamında dikkatli olmalısın".

Bunun tıbbi çevrimi "ya hep, ya hiç" kuralıdır.
Adet gecikmesi olmadan önceki dönemde bebek henüz az sayıda hücreden ibaret olduğundan bebeğe zarar verebilecek bir etken tek bir hücreyi bile etkilese gebelik daha ileri gidemez. Gebelik devam ediyorsa etken (gecikme olmadan önceki dönem) gebeliğe hiç zarar vermemiş demektir. Bu bir kural olmakla beraber muhtemel istisnai durumlar için doktorunuza danışın. Kaynak: gebelik.o

Belirgin şekilde unutkanlık başladı ki halbuki benim hafızam normalde çok çok kuvvetlidir.

Vu arada bnm SAT 02.04.2019 yazmayi unutmusum.bide cinsiyet tahminleri icin baktiniz mi o degisik takvimlere
Önceki hamileliğimde Çin tutmadı. Bu sefer oğlum için de Rus a baktm tuttu, bu seferkini kız gösteriyor. Bu arada ben biraz araştırma yaparak kızı tutturmaya çalışarak hamile kaldım bakalım . Tabiki önce sağlıklı, hayırlı evlat olurlar inşAllah.

Çin ve Rus takvimlerine baktım biri kiz biri erkek diyor. Başka seçenek de yok sanırım zaten benim için farketmiyor bir kızım bir oğlum var ama hangisi sevinecek onu merak ediyorum

Merhabalar. 6 haftalık hamileyim bende ve düne kadar hiç belirtim yokken dün başlayan mide bulantısı ve yanma ile mahvoldum. Napabilirim yardımcı olur musunuz

Merhaba, sat a göre 31aralıkta anne olacaktım ama doktor geç döllenme olduğunu söyledi, ben de ocak annesi olacağım inşallah bir sıkıntı olmazsa 2013 şubat doğumlu bir de kızım var herkese selam

Saglikla kucagina alirsin insAllah cnm niye sezeryan

Sağlıkla kucagina alirsin insAllah .
Benim migde yanmam halsizlik var cnm bulantı yok henuz belki oruç tuttuğum için de olabili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…