Hayırlı olsun tebrik ederimMerhaba ben de Allah izin verirse 2020 Ocak annesi olacağım.
Sat 9 Nisan (Sezeryan olacağı için büyük ihtimal Ocak başı gibi olur sanırım)
8 Mayıs ta kan testi yaptırdım 11,52 çıktı (büyük ihtimal rahme yerleştiği zaman)
10 Mayıs ta akşam idrar testi negatif zaten çok erken çıkmaz biliyordum. Akşamına kan testi sonuç 73,50
12 Mayıs tekrar idrar bu sefer silik çıktı.
Bu hafta da geçsin önümüzdeki hafta Dr. a gideceğim.
Bu arada 14 Nisan dan beri (hamile kalmadan yaklaşk 10 gün kadar önce) folik asit kullanıyorum.
Bu arada 2010 Ağustos doğumlu 1 oğlum var.
Allah bizlere sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip eder inşAllah.
Kan sonucu çıksında bakalım beklemekteyimBizim sat aynı sanırım. Ben de o yüzden gitmiyorum belki gözükmez henüz diye. Geç döllenme felan da varsa olabilir üzülmeyin. Kan testi yüksek çıkarsa iyi biraz beklemekte fayda var. Alttan muayeneyi tavsiye etmem.
İnşallah öyledir korkuyorum çok
Normal canımSelam benim 4 hafta sanırım. 11 nisan battı. 10 mayısta ogrendım hamile oldugumu. Suan ckk agrım var ıkı uc saat uyudum belimde ağrı bır yerde yogunlasmış gaz sancısı var birde beya akıntım var bugun ıcın saadexe. Sizce normal mi?
Çok sağ ol canımNormal canım
hayırlı olsun hoşgeldin
Bu hafta hamile olduğunuzu öğrendiğinizde aklınıza geçen ay boyunca içtiğiniz ilaçlar, çektirdiğiniz bir röntgen filmi, katıldığınız "içkili-bol dumanlı" bir toplantı veya yaptığınız ağır bir egzersiz gelebilir. Doğa bu konuda şöyle demektedir:Merhaba dr ye gittim bugün şükürler olsun. Keseyi, kesenin içinde bebeği ve kalp atımını gördük. Dr en önemli 3 sorunun cevabı bunlar dedi. Hamilelik uzun bir yolculuk anı yaşa çok planlama geleceği dedi. Benim 2 kaybım var. Genetik testler yapıldı bir sorun çıkmamıştı. Hayatımda gördüğüm en rahat dr diyebilirim. Riski gebelikler prof. Rıza madazlı. Çok araştırdım bu dr yi. Benim hamileliğim planlı değildi. Onun için bir sürü ilaç içtim. Hiçç takma bunları dedi. 2 hafta sonra kontrol. Hayırlısı ile sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebişleri
Belirgin şekilde unutkanlık başladı ki halbuki benim hafızam normalde çok çok kuvvetlidir.Merhabalar bende Allah nasip ederse 2020 ocak annesi olcam.bizim gecen hafta kese gorundu persembe gunu tekrardan gitcez o zmnda insallah oluşumu görürüz.genel olarak kendinizi nasil hissediyorsunuz?bnm mide bulantim vs yok ama uykuya egilim var ki normalde hic sevmem uyumayi:)
Önceki hamileliğimde Çin tutmadı. Bu sefer oğlum için de Rus a baktm tuttu, bu seferkini kız gösteriyor. Bu arada ben biraz araştırma yaparak kızı tutturmaya çalışarak hamile kaldım bakalımVu arada bnm SAT 02.04.2019 yazmayi unutmusum.bide cinsiyet tahminleri icin baktiniz mi o degisik takvimlere
Bu arada tekrar beta baktırmayı düşünüyormusunuzAz önce aradılar hastaneden Dr um bu hafta izinliymiş şans işte ben de mecburen beklicem önümüzde ki hafta nasıl beklicem onu da bilmiyorum
Saglikla kucagina alirsin insAllah cnm niye sezeryanMerhaba ben de Allah izin verirse 2020 Ocak annesi olacağım.
Sat 9 Nisan (Sezeryan olacağı için büyük ihtimal Ocak başı gibi olur sanırım)
8 Mayıs ta kan testi yaptırdım 11,52 çıktı (büyük ihtimal rahme yerleştiği zaman)
10 Mayıs ta akşam idrar testi negatif zaten çok erken çıkmaz biliyordum. Akşamına kan testi sonuç 73,50
12 Mayıs tekrar idrar bu sefer silik çıktı.
Bu hafta da geçsin önümüzdeki hafta Dr. a gideceğim.
Bu arada 14 Nisan dan beri (hamile kalmadan yaklaşk 10 gün kadar önce) folik asit kullanıyorum.
Bu arada 2010 Ağustos doğumlu 1 oğlum var.
Allah bizlere sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip eder inşAllah.
Sağlıkla kucagina alirsin insAllah .Merhabalar bende Allah nasip ederse 2020 ocak annesi olcam.bizim gecen hafta kese gorundu persembe gunu tekrardan gitcez o zmnda insallah oluşumu görürüz.genel olarak kendinizi nasil hissediyorsunuz?bnm mide bulantim vs yok ama uykuya egilim var ki normalde hic sevmem uyumayi:)
Almamıştım kendisi verir belki bi marka falan vardır daha iyi diye, ama alabilirdin fark etmez dedi, al bence hala gitmediysenDoktora gitmeyen arkadaşlar siz folik asit alıp içmeye başladınız mı? Dr dan sonra mı alacaksınız?
içimden sürekli baktırmak geliyor ama Dr um gerek YÖK dedi bu gün de keseyi gördük çok şükürBu arada tekrar beta baktırmayı düşünüyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?