2020 Ocak Anneleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
AYY ne mutlu çok şükür iyiymiş ☺ Ben daha beklemedeyim inşallah yanlış yapmıyorumdur 🙏 Allahn izniyle bişi olmıcaktır bizim tuttuğumuz oruçdan o da bu ayın bereketinden nasibini alsn bakalm ☺
Evet her iyi haber insanı havalara uçuruyor :KK68:inşallahsizde doktor odasından güle oynaya çıkarsınız. Herşey Allahtan oruç tutmanın şu dönemde bi zararı olmayacağını düşünüyorum.

Kızlar ayrıca bişey kafama takıldı tahmini veya bilgisi olan yazabilir mi? cmt günü ilk betam 44 çıkmıştı, dün yani 2 üstünden geçti (pzt) beta değerim 180 olmuş. Maşallah yükselme iyi ama biraz fazla değil mi yani iki günde 4 katına çıkmış. Acaba çoğul gebelik/ikiz olma ihtimali var mı sizce?
Bende de benzer durum oldu ama 3 gün arayla.. Cuma 30 çıkan değerim Pazartesi 157 çıktı.. bende şüphelendim ihtimal vermiyorum ama Çarşamba yeniden ölçtüreceğim ☺️

Merhaba nasipse bende Ocak annesi olacağım👶🏻Yarın keseyi görmeye gideceğiz geç döllenme olduğu İçin kaçıncı hafta olduğum belli değil hepimizin hakkında hayırlısı olsun güzel haberler alırız inşallah:anneadayı:

Merhaba nasipse bende Ocak annesi olacağım👶🏻Yarın keseyi görmeye gideceğiz geç döllenme olduğu İçin kaçıncı hafta olduğum belli değil hepimizin hakkında hayırlısı olsun güzel haberler alırız inşallah:anneadayı:
Hayırlı olsun cnm benim Rabbim sağlıkla kucagina almayı nasip etsin insAllah.
Bakalim ocak annesi oluruz hepimiz insAllah

Hoşgeldiniiz betanız kaç ki ☺️BNMkide geç döllenme inşallah bi aksilik olmazsa

Hoşgeldiniiz betanız kaç ki ☺BNMkide geç döllenme inşallah bi aksilik olmazsa
Hoşbuldum♥️ İlk öğrendiğimde 8 çıkmıştı 2 günde bir beta yaptırdım düzenli artış oldu en son 6 mayıs da yaptırdım 118 di Dr um daha yaptırmaya gerek yok haftaya gel keseyi görelim dedi

Hoşbuldum♥ İlk öğrendiğimde 8 çıkmıştı 2 günde bir beta yaptırdım düzenli artış oldu en son 6 mayıs da yaptırdım 118 di Dr um daha yaptırmaya gerek yok haftaya gel keseyi görelim dedi
Aa aynıyız hemen hemen sizinlede ama bn öbür hafta gitcemm 😍inşallah sabredebilirsem

Merhaba arkadaşlar ben dr yi bekliyorum birazdan gireceğim. Dua edin nolur bana midem ağzımda neden bu kadar korku ve heyecan içindeyim Allahım ya😞

Bugün doktora gittim ama kese görünmedi tekrar kan testi yaptı yarın çıkıcak sonuç erken olduğu için mi görünmedi acaba kaç haftadan itibaren görünmesi gerekiyo ya da sizlerin ki kaçıncı haftada göründü acaba

Bugün doktora gittim ama kese görünmedi tekrar kan testi yaptı yarın çıkıcak sonuç erken olduğu için mi görünmedi acaba kaç haftadan itibaren görünmesi gerekiyo ya da sizlerin ki kaçıncı haftada göründü acaba
Canım karından ultrasonla biraz geç gözükebiliyor karından mı bakmıştı Dr

Merhaba ben de Allah izin verirse 2020 Ocak annesi olacağım.
Sat 9 Nisan (Sezeryan olacağı için büyük ihtimal Ocak başı gibi olur sanırım)
8 Mayıs ta kan testi yaptırdım 11,52 çıktı (büyük ihtimal rahme yerleştiği zaman)
10 Mayıs ta akşam idrar testi negatif zaten çok erken çıkmaz biliyordum. Akşamına kan testi sonuç 73,50
12 Mayıs tekrar idrar bu sefer silik çıktı.
Bu hafta da geçsin önümüzdeki hafta Dr. a gideceğim.
Bu arada 14 Nisan dan beri (hamile kalmadan yaklaşk 10 gün kadar önce) folik asit kullanıyorum.
Bu arada 2010 Ağustos doğumlu 1 oğlum var.
Allah bizlere sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip eder inşAllah.

Bu arada sadece kasık ağrısı (regl ağrısı gibiydi azaldı) ve sık idrara çıkma belirtileri var. Hafif göğüs hassasiyeti başladı.
Bulantı önümüzdeki hafta başlayabilir ama umarım bu sefer olmaz 🙄 naparim bilmem.
Bu arada bu 3. Hamileliğim. 9 yaşındaki oğlumdan önce 9+3 te kalbi durduğu için (kalp atışını hiç duyamamıştık) kürtajım var. Bu yüzden biraz tedirginim.

Bizim sat aynı sanırım. Ben de o yüzden gitmiyorum belki gözükmez henüz diye. Geç döllenme felan da varsa olabilir üzülmeyin. Kan testi yüksek çıkarsa iyi biraz beklemekte fayda var. Alttan muayeneyi tavsiye etmem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X