2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aaaa bir de öyle şeyler de mi var. Kese şekli vs... 🤔 inşallah yarın güzel çıkar 🙏 benim daha 1 hafta var keseye 🙄
Varmis uzamis kese dusebilir dedi bana ama progestan kullaninca agri falan kalmadi
Bende ilk hamile kaldigimi ögrendigim zaman adet sancilarim oluyordu şimdi seyreklesti ara ara devam ediyor ama lekelenme olmadi bende olumlu dusun insallah bir sıkıntı olmaz.
InsAllah cikmaz bakalim bende de leke vs yok cok sukur su an agrim bile yok ama yine de korkuyorum

Varmis uzamis kese dusebilir dedi bana ama progestan kullaninca agri falan kalmadi

InsAllah cikmaz bakalim bende de leke vs yok cok sukur su an agrim bile yok ama yine de korkuyorum
Insallah korkugun gibi bisey olmaz moralini yuksek tut pozitif dusun lutfen burdan bizide bilgilendir durumunla ilgili.

Umarım kısa zamanda geçer canım 🤲benimde oğlum 12 kilo ve sürekli kucağımda bide tam bayram sonrası öğrendim hamileliğimi tabi o arada bayram temizliği ve yorğunluğu tabi ondan mı bilmiyorum ama bende kontrole Salı günü gittim kese var 5 haftalıktı ama kese yanında kanama alanı var dedi doktorum çok şükür dışarda bişiy yok ama düşük tehlikem var inşallah Perşembe kontrol var tekrar kalp atışınıda duyarız diye düşünüyorum inşallah geçmiştir benimde🤲🙏
Anlıyorum, yavrulardan yana aynı durumdaymışız canım benim. Allah kolaylığını versin inşallah 🙏 Perşembe günü önemli gün. Çok çok güzel haberler alacaksın inşallah. 🙏🙏🍀 Umarım geçmiştir, sağlıcakla inşallah kalp atışını da duyarsınız🙏

Anlıyorum, yavrulardan yana aynı durumdaymışız canım benim. Allah kolaylığını versin inşallah 🙏 Perşembe günü önemli gün. Çok çok güzel haberler alacaksın inşallah. 🙏🙏🍀 Umarım geçmiştir, sağlıcakla inşallah kalp atışını da duyarsınız🙏
İnşallah canımmm benimmm inşallah allahımm herkesin yavrusunu sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin 🙏🤲☺️

Umarım kısa zamanda geçer canım 🤲benimde oğlum 12 kilo ve sürekli kucağımda bide tam bayram sonrası öğrendim hamileliğimi tabi o arada bayram temizliği ve yorğunluğu tabi ondan mı bilmiyorum ama bende kontrole Salı günü gittim kese var 5 haftalıktı ama kese yanında kanama alanı var dedi doktorum çok şükür dışarda bişiy yok ama düşük tehlikem var inşallah Perşembe kontrol var tekrar kalp atışınıda duyarız diye düşünüyorum inşallah geçmiştir benimde🤲🙏
Perşembe gününü iple çekeceğiz inşallah güzel gümbür gümbür kalp atışıyla gelirsin sorunsuz şekilde 🤲

GÜNAYDIN HANIMLAR TABLO OLUŞTURUYORUM .
ÜYE ADI
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ
CİNSİYET TABİ BU SONRA :)
KAÇINCI ÇOCUK
BİLGİLERİNİZİ BENİ ETİKETLEYEREK YAZARSANIZ ONA GÖRE DÜZENLİCEM :)
Kahkahaseremonisi
Yaş 38
Sat 4 Temmuz
Tahmini Doğum 9 Nisan
İlk çocuk
(Etiketlemeyi bilmiyorum)
teşekkürler

Kese bunu yiyince büyüyor cümlesi kadar kese bunu yiyince büyümüyor cümlesi de doğru olmayabilir :KK66: zira bilimsel bir araştırma olduğunu zannetmiyorum. Kanseri araştırmıyorlar yeterince fındığı fıstığı mı araştıracaklar.
Doğru yaklaşım evet kesin konuşmamak lazım ama bilinen gerçekler doğrultusunda yorum yazmıştım:-)

Bende kabızlık başladı 🤦🏻‍♀️
Sabah sabah bir sürü kuru kayısı yedim üstüne bol bol su içtim her gün böyle yapayım bari 🤦🏻‍♀️
Başka tavsiyesi olan varsa bekliyorum 🥺

Bende kabızlık başladı 🤦🏻‍♀️
Sabah sabah bir sürü kuru kayısı yedim üstüne bol bol su içtim her gün böyle yapayım bari 🤦🏻‍♀️
Başka tavsiyesi olan varsa bekliyorum 🥺
Ay bendede oldu 4 gün hiç bi şekilde tuvalete çıkamadım kayısı yedim hoşaf içtim hiç biri banamisin demedi en son ballı şu içtim ve ise yaradı çok şükür şimdi kabızlık hisseder gibi olduğumda akşamları uyumadan önce bi bardak ballı su içiyorum akşama doğru kesin tuvaletteyim🤭

X