- 14 Ekim 2010
- 228
- 325
Geçen hafta bende de aynısı olmuştu , hatta sabah uyandığım gibi baş ağrısı kaldığı yerden devam etti. İşe bile gidemedim tüm gün çektim. Ama sonra kendiliğinden geçti bir daha da olmadı çok şükürKızlar 9+0 ım gece baş ağrısından uyuyamadım. Bu haftalarda bunu yaşayan var mı?
Ben biraz geriden geliyorumMerhaba hanımlar bu mesajı yazacagimi hiç düşünmemiştim ama insallah sanırım bende Nisan sonu annesi olacağım topik bana cidden güzellik getirdi grubu bırakmama gerek kalmadıçok sukur
İlaç kullanamadığımız için birde bulantı da eklenince çok kötü etkiliyor. İnşallah bidaha olmazÜç gün öncede olmuştu benim. Hatta acile gittim orda 26 haftalık birisiyle tanıştım. İlk 12 hafta kendisinde de olduğunu söyledi. O yüzden size de sormak istedim. İnşallah benim de bir daha ağrımaz
Bulantı için mi verdi bu ilacı?Kızlar dr dan geldim premesis diye bir ilaç yazdı devlet karşilamiyormuş 79 tl ilacın kendi. Umarım fayda eder etmezse daha güçlü ilaç veririm dedi dr. Ilk defa bir ilacı çok istekli icecegim
Coraspırın kullananlar sizde de reflü şikayetleri var mı?
OfpufyaGÜNAYDIN HANIMLAR TABLO OLUŞTURUYORUM .
ÜYE ADI
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ
CİNSİYET TABİ BU SONRA :)
KAÇINCI ÇOCUK
BİLGİLERİNİZİ BENİ ETİKETLEYEREK YAZARSANIZ ONA GÖRE DÜZENLİCEM :)
Ben dünden beri berbat haldeyimBen kullanıyorum ama bir şikayetim yok canım.
Bende bugun alcam canim bakalik 3 gun istiyorum bnde cuma zaten 30 ağustos resmi tatil 4 gun yatim diyorum daha 4+4 haftalik bide kasik agrik ve mide bulantim basladi . Illa bisey demene gerek varmiki rapor alcam de olmuyormuÇalışan arkadaşlar merhaba bana bir yardım eder misiniz 2 gün rapor almayı düşünüyorum doktora ne demeliyim? Doktor bu konuda yardımcı olur değil mi? Yani atıyorum kanama yoksa bile kanaması var yazıp verir mi rapor nasıl oluyor bu işler bilen biri bana fikir verebilir mi? ❤
Bnde de mide agrisi gastrit vardi zaten hemen basladiBen dünden beri berbat haldeyimçok erken başladı sanırım reflü sıkıntısı
Benim kızım 6 yaşında, zor bir bebekti gazlı, uykusuz, belli bir dönemden sonra iştahsız çok yorgundum o dönem 2. yi 3-4 yaşlarına kadar hiç düşünmedim.Sonrasında düşündüğümdede 2,5 yıl olmadı kısmet bugünlereymişİnşallah öyle olur.Tek bakacam doğu görevindeyiz eşimle. Çalışıyorum da üstelik. Hiç de beklenmeyen bir zamanda gelince endişe ettim tabi. İnşallah brbrmze çabuk uyum sağlarız. Gerçekten korkuyorm.
GÜNAYDIN HANIMLAR TABLO OLUŞTURUYORUM .
ÜYE ADI
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ
CİNSİYET TABİ BU SONRA :)
KAÇINCI ÇOCUK
BİLGİLERİNİZİ BENİ ETİKETLEYEREK YAZARSANIZ ONA GÖRE DÜZENLİCEM :)
Aynı ilacı bende içiyorumKızlar dr dan geldim premesis diye bir ilaç yazdı devlet karşilamiyormuş 79 tl ilacın kendi. Umarım fayda eder etmezse daha güçlü ilaç veririm dedi dr. Ilk defa bir ilacı çok istekli icecegim
ben dediğiniz ilacı kullanmıyorum ama az az yaşıyorum. bir kere de çok fena yaşadım. ama benim safra kesesinden kaynaklı mide sıkıntılarım oluyordu. hamilelikle birlikte katlandı.Ben dünden beri berbat haldeyimçok erken başladı sanırım reflü sıkıntısı
Benim de sık sık baş ağrılarım oluyor.Dayanabildiğim kadar ilaç kullanmamaya çalışıyorum ama dayanamadığımda dr parol önerdi 1 tane kullanıyorum.Kızlar 9+0 ım gece baş ağrısından uyuyamadım. Bu haftalarda bunu yaşayan var mı?
Bu ilaç hamılelere zararlı değil öyleyseben dediğiniz ilacı kullanmıyorum ama az az yaşıyorum. bir kere de çok fena yaşadım. ama benim safra kesesinden kaynaklı mide sıkıntılarım oluyordu. hamilelikle birlikte katlandı.
doktor bana gaviscon vermişti. kötü olduğumda kullandım rahatlamıştım.