2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hanımlar günaydın. 5 haftalığız henüz ama bel ağrısından uyuyamıyorum geceleri. Böyle bi durum yaşayan var mı? Gündüz bi sıkıntı Yok fakat gece uyanıyorum ağrıdan.oturup öyle uyumayı deniyorum yatmak mümkün değil. Normal mi sizce? Yaşayan var mı?

Bejım de öyle. Hemen başladık yüzden siz neler yapıyorsunuz önlemek için
Vala canim hergun olmasa da kesin 2 -3 gunde bi agriyor. Yedigimede dkkt ediom ozellikle yesil biner yediğimde daha cok agriyor sinra nette araştırırken ilik sut iyi gelir diye okudum. Ictim cdden iyi geldi . Smdi sutu yanımdan ayirmiyorum birde biberli yemiom .zaten midem de bulanmaya basladi yemek yiyememeye basladim

Biberi ben tamamen unutmusum. Oki gündür yemeye başlamıştım o da hızlandırdı kesin. Karbonatlı su içiyorum bende. Bir de ilaçtan sonra yürüyorum evde biraz

Biberi ben tamamen unutmusum. Oki gündür yemeye başlamıştım o da hızlandırdı kesin. Karbonatlı su içiyorum bende. Bir de ilaçtan sonra yürüyorum evde biraz
Aaaa sen en buyuk hayati yapiom karbonatli su da mide asidini artiriyor sacmalama sakin icme ..ama sen onu ne diye icion ki

Vala bn transferin 11 ci gunu 565 gordum bugun bugun 16 ci gunu tekrar kan vercem 4 gundur yapmiom belki yukselmistir cuma da kese icin cagirdilar
Hamılelgınız hayırlı olsun kese için daha çok erken değil mi? Ben de 20 sinde 11. Günlüktüm sonrasında ıkı gün bekleyin 2 kere daha kan verdim. En son değerim 730 idi. Sanırım 1000 küsür olunca kese görünüyormuş ama vajinadan 2 eylülde karından baktırıcam bende artık

Herkezin belirtileri okadar farkli ki . Olabilir canim ama uyutmucak derecesinde niye onu bilemem .istersen doktoruna bir danis derim

Herkezin belirtileri okadar farkli ki . Olabilir canim ama uyutmucak derecesinde niye onu bilemem .istersen doktoruna bir danis derim
Normal demişti geçen hafta gittiğimde. Ama bu kadar rahatsız etmiyordu. Rahim büyüdükçe fazla hissediyorum heralde belimden. 6 sı kalp atışı için gideceğim. O zaman daha ayrıntılı görüşürüm artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…