GÜNAYDIN HANIMLAR TABLO OLUŞTURUYORUM .
ÜYE ADI
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ
CİNSİYET TABİ BU SONRA :)
KAÇINCI ÇOCUK
BİLGİLERİNİZİ BENİ ETİKETLEYEREK YAZARSANIZ ONA GÖRE DÜZENLİCEM :)
Bunun kese buyumesiyle ilgisi yok kese zaten hızlı bir şekilde büyüyor ama besleyici etkisi fazla tabi ;-)Küçük bir öneri kendi deneyimlediğim ; hergün 7-8 badem, 5-6 ceviz, 7-8 yeşil fıstık, 6-7 fındık yeyince kese büyüyor. Benim küçücük kese 5 gün arayla gidip çekilen ultrason görüntüsünde iki kat büyümüştü dikkatimi çekti. (İçinizin aldığı kadar daha az yerseniz de olur, badem benim mide bulantımı bastırıyor. Tuzlu olmasınlar bir de)Bir de bebişlerin bu ilk oluşum süreçlerinde de faydası olduğunu düşünüyorum.
HANIMLAR TABLO OLUŞTURUYORUM .
ÜYE ADI
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ
KAÇINCI ÇOCUK
Maşallah canım genç annesin sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah seninle sat da beklenen doğum tarihimizde aynı günSengelen
Yaş 27
Sat 13 temmuz
3.cocuk
29GÜNAYDIN HANIMLAR TABLO OLUŞTURUYORUM .
ÜYE ADI
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ
KAÇINCI ÇOCUK
son duyurumu da yapayım kızlar
Kese bunu yiyince büyüyor cümlesi kadar kese bunu yiyince büyümüyor cümlesi de doğru olmayabilirBunun kese buyumesiyle ilgisi yok kese zaten hızlı bir şekilde büyüyor ama besleyici etkisi fazla tabi ;-)
Tesekkur ederim ins. Hepimiz saglikla tamamlariz evet tesaduf gunlerimiz ayni sizin digerleri kac yasindaydiMaşallah canım genç annesin sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah seninle sat da beklenen doğum tarihimizde aynı gün
Nasıl belirtiler ? Lekelenme ve regl sancısı gibi mi? Eğer bunlarsa bende var. Dr.normal dedi.Kimse de benim gibi regli belirtisi olmadı mi. Sabahtan beri yatıyorum
Lekelenme falan var mı sende canımNasıl belirtiler ? Lekelenme ve regl sancısı gibi mi? Eğer bunlarsa bende var. Dr.normal dedi.
Benimde hamile kaldıktan sonra akıntım çoğaldı hemde biraz kokusu var gibi benide cok rahatsiz ediyor, haftaya bebegin kalp atisini dinlemeye gittigimde sebebini sorucam akıntınin ozaman burdan paylasirimKızlar bende bir şey soracağım.
Her saban ve gün içinde akıntım oluyor sarı renkte.
Bu normal mi ve neden olduğunu bilen var mı?
Evet canım, bugün dahi oldu 7+'lardayım.Lekelenme falan var mı sende canım
Bende lekelenme yoktu ama regl sancisi oliyir ara ara ve dun gece uykumdan uyandim regl sancisi gibiydi sonra gecti bence normal telaslanma cok rahatsiz edici olursa doktoruna sorarsin.Nasıl belirtiler ? Lekelenme ve regl sancısı gibi mi? Eğer bunlarsa bende var. Dr.normal dedi.
Peki neden olduğunu söyledi mi doktor? Baya kanama gibi mi leke şeklinde mi canım?Evet canım, bugün dahi oldu 7+'lardayım.günaşırı olmaya başladı. Ben de ümitle tamamen kesilmesini bekliyorum.
Şöyle aslında; ben yurtdışındayım. Kendi doktorum çok iyi bir Dr ve Türkiye'de. Biraz onun sıkıntısını yaşıyorum. Ama burada en son gittiğimde çok ilgili birine denk geldim, güven verdi söyledikleri. Sadece bu regl sancısı ve leke şeklinde kanamanın (lekelenmem sızıntı şekilde ve kahverengi bu arada) normal olduğunu söyledi emin bir şekilde. Ultrasoundda iyice inceledi kendi doktorum gibi. Çok takmamaya çalışıyorum ama geçmesini bekliyorum. Bir de 12 kilo oğlum hep kucağımdaPeki neden olduğunu söyledi mi doktor? Baya kanama gibi mi leke şeklinde mi canım?
Benim 1 hafta regl sancim oldu doktor progestan verdi kesenin seklini begenmedi yarin tekrar gidicemKimse de benim gibi regli belirtisi olmadı mi. Sabahtan beri yatıyorum
Aaaa bir de öyle şeyler de mi var. Kese şekli vs...Benim 1 hafta regl sancim oldu doktor progestan verdi kesenin seklini begenmedi yarin tekrar gidicem
Meyyke
30
23 Temmuz
28 Nisan
1
Bende ilk hamile kaldigimi ögrendigim zaman adet sancilarim oluyordu şimdi seyreklesti ara ara devam ediyor ama lekelenme olmadi bende olumlu dusun insallah bir sıkıntı olmaz.Benim 1 hafta regl sancim oldu doktor progestan verdi kesenin seklini begenmedi yarin tekrar gidicem
Umarım kısa zamanda geçer canımŞöyle aslında; ben yurtdışındayım. Kendi doktorum çok iyi bir Dr ve Türkiye'de. Biraz onun sıkıntısını yaşıyorum. Ama burada en son gittiğimde çok ilgili birine denk geldim, güven verdi söyledikleri. Sadece bu regl sancısı ve leke şeklinde kanamanın (lekelenmem sızıntı şekilde ve kahverengi bu arada) normal olduğunu söyledi emin bir şekilde. Ultrasoundda iyice inceledi kendi doktorum gibi. Çok takmamaya çalışıyorum ama geçmesini bekliyorum. Bir de 12 kilo oğlum hep kucağımdadinlen deseler dinlenemem. Umarım geçer. Benim yaşım da var ondandır belki
neverland85GÜNAYDIN HANIMLAR TABLO OLUŞTURUYORUM .
ÜYE ADI
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ
KAÇINCI ÇOCUK
son duyurumu da yapayım kızlar