2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Lepistesb

34
13 Temmuz
18 nisan
Cinsiyet boş
3. Çocuk

Şimdiden teşekkürler

Bunun kese buyumesiyle ilgisi yok kese zaten hızlı bir şekilde büyüyor ama besleyici etkisi fazla tabi ;-)

HANIMLAR TABLO OLUŞTURUYORUM .
ÜYE ADI
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ
CİNSİYET TABİ BU SONRA :)
KAÇINCI ÇOCUK
BİLGİLERİNİZİ BENİ ETİKETLEYEREK YAZARSANIZ ONA GÖRE DÜZENLİCEM :)

Merhabalar,
Yaş 30
SAT 27 haziran(fakat geç döllenme dr 4 temmuza çekti)
Tahmini doğum tarihi 9 Nisan
İlk çocuk olacak inşallah

Bunun kese buyumesiyle ilgisi yok kese zaten hızlı bir şekilde büyüyor ama besleyici etkisi fazla tabi ;-)
Kese bunu yiyince büyüyor cümlesi kadar kese bunu yiyince büyümüyor cümlesi de doğru olmayabilir zira bilimsel bir araştırma olduğunu zannetmiyorum. Kanseri araştırmıyorlar yeterince fındığı fıstığı mı araştıracaklar.

Kızlar bende bir şey soracağım.
Her saban ve gün içinde akıntım oluyor sarı renkte.
Bu normal mi ve neden olduğunu bilen var mı?
Benimde hamile kaldıktan sonra akıntım çoğaldı hemde biraz kokusu var gibi benide cok rahatsiz ediyor, haftaya bebegin kalp atisini dinlemeye gittigimde sebebini sorucam akıntınin ozaman burdan paylasirim

Peki neden olduğunu söyledi mi doktor? Baya kanama gibi mi leke şeklinde mi canım?
Şöyle aslında; ben yurtdışındayım. Kendi doktorum çok iyi bir Dr ve Türkiye'de. Biraz onun sıkıntısını yaşıyorum. Ama burada en son gittiğimde çok ilgili birine denk geldim, güven verdi söyledikleri. Sadece bu regl sancısı ve leke şeklinde kanamanın (lekelenmem sızıntı şekilde ve kahverengi bu arada) normal olduğunu söyledi emin bir şekilde. Ultrasoundda iyice inceledi kendi doktorum gibi. Çok takmamaya çalışıyorum ama geçmesini bekliyorum. Bir de 12 kilo oğlum hep kucağımda dinlen deseler dinlenemem. Umarım geçer. Benim yaşım da var ondandır belki

Lepistesb

34
13 Temmuz
18 nisan
Cinsiyet boş
3. Çocuk

Şimdiden teşekkürler
Meyyke
30
23 Temmuz
28 Nisan
1
Benim 1 hafta regl sancim oldu doktor progestan verdi kesenin seklini begenmedi yarin tekrar gidicem
Bende ilk hamile kaldigimi ögrendigim zaman adet sancilarim oluyordu şimdi seyreklesti ara ara devam ediyor ama lekelenme olmadi bende olumlu dusun insallah bir sıkıntı olmaz.

Umarım kısa zamanda geçer canım benimde oğlum 12 kilo ve sürekli kucağımda bide tam bayram sonrası öğrendim hamileliğimi tabi o arada bayram temizliği ve yorğunluğu tabi ondan mı bilmiyorum ama bende kontrole Salı günü gittim kese var 5 haftalıktı ama kese yanında kanama alanı var dedi doktorum çok şükür dışarda bişiy yok ama düşük tehlikem var inşallah Perşembe kontrol var tekrar kalp atışınıda duyarız diye düşünüyorum inşallah geçmiştir benimde

neverland85
34
Sat:6 temmuz
BDT; 20 nisan (geç döllenme)
2.cocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…