Him anladim canim rahim de buyududukce bel agrisi olurmus dogru .ne yapcaz cekicez bi sekilde yeterki sağlıklı olsunlarNormal demişti geçen hafta gittiğimde. Ama bu kadar rahatsız etmiyordu. Rahim büyüdükçe fazla hissediyorum heralde belimden. 6 sı kalp atışı için gideceğim. O zaman daha ayrıntılı görüşürüm artık.
Kullandığımız progesteron ilaçlarının etkisi sanırım bu. O yüzden bu kadar erken oluyor bulantılarYa işte hafif bulantı var ama reflüden mi Yoksa bebekten mi anlamak zor
Sende de basladi demek bulanti . Hamileleik refluyu daha cok azdiriyormusYa işte hafif bulantı var ama reflüden mi Yoksa bebekten mi anlamak zor
Ben araştırdım onu da, evet 4+4 görünüyoruz. Ama kesesi için gıdınce dr' de söyler son durumu ztn.Aaaaahahha bn seni normal sandim o zaman 4+4 duz ..acaba dogrumu hesapliyotuzki
Mide agrisi ve bulantisi bndeki ozellikle estrofem ilaci midemi maf ettiKullandığımız progesteron ilaçlarının etkisi sanırım bu. O yüzden bu kadar erken oluyor bulantılar
Bana henuz hiç kusmadım sanırım o da 5 hafta başlıyormuşKullandığımız progesteron ilaçlarının etkisi sanırım bu. O yüzden bu kadar erken oluyor bulantılar
Ben daha ilaç içmedim.. yastık kafana batıyor derler ya ne demek istediklerini anladım.Benim de sık sık baş ağrılarım oluyor.Dayanabildiğim kadar ilaç kullanmamaya çalışıyorum ama dayanamadığımda dr parol önerdi 1 tane kullanıyorum.
Bn bugun tekrar tahlil vercem iste bakalim 4 gundur vermedkm en son 11 ci gun 565 ti belki 1000 lere gelmistirBen araştırdım onu da, evet 4+4 görünüyoruz. Ama kesesi için gıdınce dr' de söyler son durumu ztn.
Ben estrofem değil de coraspırınden şüpheleniyorum. Aspirin çok asidik sen bizde müsaitim asit üretmeye.. tabii sen coraspırın kullanıyorsan?Mide agrisi ve bulantisi bndeki ozellikle estrofem ilaci midemi maf etti
Gittin mi doktora insAllah iyi haberler vardir
Kusma herkeste olmuyor bende yok mesela hafif bulantı yada koku hassasiyeti oluyor. Yüzde seksenbeşinde kusma olurmuş hamilelerin olmuyor diye korkmayın yaniBana henuz hiç kusmadım sanırım o da 5 hafta başlıyormuş
Muhakkak olmuştur canım. İki günde bir ikiye katlıyor yaklaşık. Bana da yaz değeriniBn bugun tekrar tahlil vercem iste bakalim 4 gundur vermedkm en son 11 ci gun 565 ti belki 1000 lere gelmistir
Gün aşırı 2 kat artması gerekiyor canım. 4 gün vermemişsen 2 bin civarı olmak gerekiyor bugun. Olurda inşallahBn bugun tekrar tahlil vercem iste bakalim 4 gundur vermedkm en son 11 ci gun 565 ti belki 1000 lere gelmistir
Ahahhq yandık ins kolay gecerBana henuz hiç kusmadım sanırım o da 5 hafta başlıyormuş
Yaaa inşallah bende de olmaz. Öğretmenim ve derste sürekli öğütmek ya da kusmak istemiyorumKusma herkeste olmuyor bende yok mesela hafif bulantı yada koku hassasiyeti oluyor. Yüzde seksenbeşinde kusma olurmuş hamilelerin olmuyor diye korkmayın yani
iki türü varmış yalnız benimki gaviscon advance 1000mg+200mg/10ml yeşil kutu.Bu ilaç hamılelere zararlı değil öyleyse
Bugun gidim yazarim canim ins :) ama yukselmistir .senin tekmi ciftmi embriyonMuhakkak olmuştur canım. İki günde bir ikiye katlıyor yaklaşık. Bana da yaz değerini
Amin insallahhh. Bu arada bır doktorun yazısını okudum. 1000_3000 civarında kese gornuyormusö senin kese vajinal ultrosandan görünür bile cumaya bile grk kalmaz benden söylemesiAhahhq yandık ins kolay gecer
Vallahi benim bulunduğum yerde dr ler pek iyi değil. Sorarım umarım yardımcı olurlariki türü varmış yalnız benimki gaviscon advance 1000mg+200mg/10ml yeşil kutu.
normal zamanlarda kullandığım bir ilaç vardı. onun adini söyleyince o zararlı deyip bunu yazmış. siz de doktorunuza bir danışın yine de isterseniz.