2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Him anladim canim rahim de buyududukce bel agrisi olurmus dogru .ne yapcaz cekicez bi sekilde yeterki sağlıklı olsunlar

Benim de sık sık baş ağrılarım oluyor.Dayanabildiğim kadar ilaç kullanmamaya çalışıyorum ama dayanamadığımda dr parol önerdi 1 tane kullanıyorum.
Ben daha ilaç içmedim.. yastık kafana batıyor derler ya ne demek istediklerini anladım.
Gerçekten yastık bile ağrıtıyor. İnşallah geçer hepimizin..

Gittin mi doktora insAllah iyi haberler vardir

Çok şükür canım şimdilik herşey yolunda ama kalp atışlarını iki hafta sonra duyacağız geç döllenmeymiş, bdt değişti yani şimdilik, ama dediğim risk faktörlerim var emin bir şekilde ilerleyemiyorum, Allah hepimizin yardımcısı olsun
Senin durumda değişim var mkı herşey yolunda mı?

Kusma herkeste olmuyor bende yok mesela hafif bulantı yada koku hassasiyeti oluyor. Yüzde seksenbeşinde kusma olurmuş hamilelerin olmuyor diye korkmayın yani
Yaaa inşallah bende de olmaz. Öğretmenim ve derste sürekli öğütmek ya da kusmak istemiyorum çocuklara da yazık.

Bu ilaç hamılelere zararlı değil öyleyse
iki türü varmış yalnız benimki gaviscon advance 1000mg+200mg/10ml yeşil kutu.
normal zamanlarda kullandığım bir ilaç vardı. onun adini söyleyince o zararlı deyip bunu yazmış. siz de doktorunuza bir danışın yine de isterseniz.

Vallahi benim bulunduğum yerde dr ler pek iyi değil. Sorarım umarım yardımcı olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…