Varmis uzamis kese dusebilir dedi bana ama progestan kullaninca agri falan kalmadiAaaa bir de öyle şeyler de mi var. Kese şekli vs...inşallah yarın güzel çıkar benim daha 1 hafta var keseye
InsAllah cikmaz bakalim bende de leke vs yok cok sukur su an agrim bile yok ama yine de korkuyorumBende ilk hamile kaldigimi ögrendigim zaman adet sancilarim oluyordu şimdi seyreklesti ara ara devam ediyor ama lekelenme olmadi bende olumlu dusun insallah bir sıkıntı olmaz.
Insallah korkugun gibi bisey olmaz moralini yuksek tut pozitif dusun lutfen burdan bizide bilgilendir durumunla ilgili.Varmis uzamis kese dusebilir dedi bana ama progestan kullaninca agri falan kalmadi
InsAllah cikmaz bakalim bende de leke vs yok cok sukur su an agrim bile yok ama yine de korkuyorum
Anlıyorum, yavrulardan yana aynı durumdaymışız canım benim. Allah kolaylığını versin inşallahUmarım kısa zamanda geçer canımbenimde oğlum 12 kilo ve sürekli kucağımda bide tam bayram sonrası öğrendim hamileliğimi tabi o arada bayram temizliği ve yorğunluğu tabi ondan mı bilmiyorum ama bende kontrole Salı günü gittim kese var 5 haftalıktı ama kese yanında kanama alanı var dedi doktorum çok şükür dışarda bişiy yok ama düşük tehlikem var inşallah Perşembe kontrol var tekrar kalp atışınıda duyarız diye düşünüyorum inşallah geçmiştir benimde
İnşallah canımmm benimmm inşallah allahımm herkesin yavrusunu sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinAnlıyorum, yavrulardan yana aynı durumdaymışız canım benim. Allah kolaylığını versin inşallahPerşembe günü önemli gün. Çok çok güzel haberler alacaksın inşallah. Umarım geçmiştir, sağlıcakla inşallah kalp atışını da duyarsınız
Ağrı leke yoksa çok şükür umudumuz bitmesin canımVarmis uzamis kese dusebilir dedi bana ama progestan kullaninca agri falan kalmadi
InsAllah cikmaz bakalim bende de leke vs yok cok sukur su an agrim bile yok ama yine de korkuyorum
Umudumuz var insalallah yarin yazarimAğrı leke yoksa çok şükür umudumuz bitmesin canım☺
Perşembe gününü iple çekeceğiz inşallah güzel gümbür gümbür kalp atışıyla gelirsin sorunsuz şekildeUmarım kısa zamanda geçer canımbenimde oğlum 12 kilo ve sürekli kucağımda bide tam bayram sonrası öğrendim hamileliğimi tabi o arada bayram temizliği ve yorğunluğu tabi ondan mı bilmiyorum ama bende kontrole Salı günü gittim kese var 5 haftalıktı ama kese yanında kanama alanı var dedi doktorum çok şükür dışarda bişiy yok ama düşük tehlikem var inşallah Perşembe kontrol var tekrar kalp atışınıda duyarız diye düşünüyorum inşallah geçmiştir benimde
KahkahaseremonisiGÜNAYDIN HANIMLAR TABLO OLUŞTURUYORUM .
ÜYE ADI
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ
CİNSİYET TABİ BU SONRA :)
KAÇINCI ÇOCUK
BİLGİLERİNİZİ BENİ ETİKETLEYEREK YAZARSANIZ ONA GÖRE DÜZENLİCEM :)
İnşallah canımmm inşallah dualarınıza çok ihtiyacım varPerşembe gününü iple çekeceğiz inşallah güzel gümbür gümbür kalp atışıyla gelirsin sorunsuz şekilde
Doğru yaklaşım evet kesin konuşmamak lazım ama bilinen gerçekler doğrultusunda yorum yazmıştımKese bunu yiyince büyüyor cümlesi kadar kese bunu yiyince büyümüyor cümlesi de doğru olmayabilirzira bilimsel bir araştırma olduğunu zannetmiyorum. Kanseri araştırmıyorlar yeterince fındığı fıstığı mı araştıracaklar.
İnsallah öyle bır sey olmazVarmis uzamis kese dusebilir dedi bana ama progestan kullaninca agri falan kalmadi
Mide bulantisindan ölücem hiç bisey yemek istemiyorum hatta görmek bile istemiyorumNasıl gidiyor bebiş hala yaramazlıkları devam mı
Ay bendede oldu 4 gün hiç bi şekilde tuvalete çıkamadım kayısı yedim hoşaf içtim hiç biri banamisin demedi en son ballı şu içtim ve ise yaradı çok şükür şimdi kabızlık hisseder gibi olduğumda akşamları uyumadan önce bi bardak ballı su içiyorum akşama doğru kesin tuvaletteyimBende kabızlık başladı
Sabah sabah bir sürü kuru kayısı yedim üstüne bol bol su içtim her gün böyle yapayım bari
Başka tavsiyesi olan varsa bekliyorum
Bende aynı durumdayım ıstifra dan sonrası var bide offMide bulantisindan ölücem hiç bisey yemek istemiyorum hatta görmek bile istemiyorum
Ben birde zofer kullanıyorum o bile fayda etmiyorBende aynı durumdayım ıstifra dan sonrası var bide offbugün başka bir dr dan ilaç isteyeceğim bakalim verirse.