2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aaaa bir de öyle şeyler de mi var. Kese şekli vs... inşallah yarın güzel çıkar benim daha 1 hafta var keseye
Varmis uzamis kese dusebilir dedi bana ama progestan kullaninca agri falan kalmadi
Bende ilk hamile kaldigimi ögrendigim zaman adet sancilarim oluyordu şimdi seyreklesti ara ara devam ediyor ama lekelenme olmadi bende olumlu dusun insallah bir sıkıntı olmaz.
InsAllah cikmaz bakalim bende de leke vs yok cok sukur su an agrim bile yok ama yine de korkuyorum

Varmis uzamis kese dusebilir dedi bana ama progestan kullaninca agri falan kalmadi

InsAllah cikmaz bakalim bende de leke vs yok cok sukur su an agrim bile yok ama yine de korkuyorum
Insallah korkugun gibi bisey olmaz moralini yuksek tut pozitif dusun lutfen burdan bizide bilgilendir durumunla ilgili.

Anlıyorum, yavrulardan yana aynı durumdaymışız canım benim. Allah kolaylığını versin inşallah Perşembe günü önemli gün. Çok çok güzel haberler alacaksın inşallah. Umarım geçmiştir, sağlıcakla inşallah kalp atışını da duyarsınız

İnşallah canımmm benimmm inşallah allahımm herkesin yavrusunu sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

Perşembe gününü iple çekeceğiz inşallah güzel gümbür gümbür kalp atışıyla gelirsin sorunsuz şekilde

Kahkahaseremonisi
Yaş 38
Sat 4 Temmuz
Tahmini Doğum 9 Nisan
İlk çocuk
(Etiketlemeyi bilmiyorum)
teşekkürler

Doğru yaklaşım evet kesin konuşmamak lazım ama bilinen gerçekler doğrultusunda yorum yazmıştım

Bende kabızlık başladı
Sabah sabah bir sürü kuru kayısı yedim üstüne bol bol su içtim her gün böyle yapayım bari
Başka tavsiyesi olan varsa bekliyorum

Bende kabızlık başladı
Sabah sabah bir sürü kuru kayısı yedim üstüne bol bol su içtim her gün böyle yapayım bari
Başka tavsiyesi olan varsa bekliyorum
Ay bendede oldu 4 gün hiç bi şekilde tuvalete çıkamadım kayısı yedim hoşaf içtim hiç biri banamisin demedi en son ballı şu içtim ve ise yaradı çok şükür şimdi kabızlık hisseder gibi olduğumda akşamları uyumadan önce bi bardak ballı su içiyorum akşama doğru kesin tuvaletteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…