2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Şunu merak editorum beta hcg bazı annelerde çok yüksek bazılarında ise daha düşük. Bunun özel bir sebebi var mı? Mesela benim 13. Gün 160 cıktı başka arkadaşın 1300 çıkıyor.

Sanırım döllenmeyle ilgili. Bazılarında erken bazılarında geç döllenme oluyor.
Buda hcg değerinin farklı çıkmasına sebep oluyor.

Ben doktora gittim tam kan sayımı idrar testi hcv vs bir sürü test istedi bunları yaptırın dedi sizden test istenmedi mi?

Tüp bebekle normal gebelikte doğum tarihi aynı mi hesaplanıyor? Bazı uygulamalar transfer tarihî soruyor da

Tüp bebekte tarihler daha kesin oluyordur tabi. sonuçta hangi gün döllenme olduğu hangi gün rahme transfer olduğu belli. diğer türlü erken yumurtlama geç yumurtlama durumları oluyor. adetler düzensizse yanlış hesaplamalar çıkabiliyor. daha doğru olduğu için belki transfer vakti soruluyordur Kemirsizdemir Kemirsizdemir
.

Ben doktora gittim tam kan sayımı idrar testi hcv vs bir sürü test istedi bunları yaptırın dedi sizden test istenmedi mi?

Kayıtlı olduğun aile hekimi ve sağlık ocağına gebeliğini bildirmen gerekiyor bunun için gittiğinde bu testleri de yapıyorlar mecburi olarak. Ben kayıt için gittiğimde yaptılar doktoruma gösterdim sonra.

Şunu merak editorum beta hcg bazı annelerde çok yüksek bazılarında ise daha düşük. Bunun özel bir sebebi var mı? Mesela benim 13. Gün 160 cıktı başka arkadaşın 1300 çıkıyor.
Canım her hamilelik birbirinden farklı olduğu gibi değerlerde farklı oluyor. Aynı annenin ilk ve 2.cocuğunda bile fark oluyor. Nedenini bende bilmiyorum ama bence yapısal farklılıklar, iilişki zamanı vs belki etikilidir. Sadece tahmin :KK33:

Canım her hamilelik birbirinden farklı olduğu gibi değerlerde farklı oluyor. Aynı annenin ilk ve 2.cocuğunda bile fark oluyor. Nedenini bende bilmiyorum ama bence yapısal farklılıklar, iilişki zamanı vs belki etikilidir. Sadece tahmin :KK33:
[/QUOTE]
Brnim de yuksek cikti 11 ci gun 656

Kayıtlı olduğun aile hekimi ve sağlık ocağına gebeliğini bildirmen gerekiyor bunun için gittiğinde bu testleri de yapıyorlar mecburi olarak. Ben kayıt için gittiğimde yaptılar doktoruma gösterdim sonra.
Ben bu aile hekimliğine bildirmem gereken kısmı bilmiyordum. Beni aradılar gebeymişsiniz kalp atışını duyduktan sonra gelin diye. Çok şaşırmıştım aradıklarında :KK70:

Nacizane fikrim hepimizin önceliği bebeklerin kesesini ve kalp atışını görmek diye düşünüyorum bu yuzden karindan yada vajinal yazarak hangi haftalarda kese gorundu dr ne dedi bunları paylaşalım mesela kalp atışını kimler duydu vajinal ultrason mu karından mi bunları yazarsanız cok daha yararlı olacaktır bir çoğumuz için sevgiler
Keseyi 6. Haftada gördük bi sonraki hafta gittiğimizde hem kesenin içindeki bebeğimi hem de bebeğimin kalp atışını dinledik.7haftadaydım kalp atışı duyulduğunda

Brnim de yuksek cikti 11 ci gun 656
Ne güzel mesela ben döllenmenin 12.gününde 41 değerle öğrendim hamileliğimi. 2 gün sonra 125ti. Haziran ayında da kimyasal gebelik yaşadığım için çok korkmuştum kimyasal olucak diye yine. Ama şükür keseyi gördük bile. :KK36:

Ne güzel mesela ben döllenmenin 12.gününde 41 değerle öğrendim hamileliğimi. 2 gün sonra 125ti. Haziran ayında da kimyasal gebelik yaşadığım için çok korkmuştum kimyasal olucak diye yine. Ama şükür keseyi gördük bile. :KK36:
Bnde kmyasal gebelik 3 kere yasadim .degerim yukseldi sonra düşmüştü

Gunlerimiz de ayni sizin kese duzgunmuydu peki bisey dedi mi doktorunuz ben pazartesi gidicem tekrar ins. Haberler iyi olur

Kese olması gerekenden küçük dedi : ( ama bu geç döllenmeden de kaynaklı olabiliyormuş
Ben de bu akşam gidiyorum , eğer büyüme olduysa sıkıntı yok ama olmadıysa muhtemelen sonlandırılacaktır : (((

X