2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Nacizane fikrim hepimizin önceliği bebeklerin kesesini ve kalp atışını görmek diye düşünüyorum bu yuzden karindan yada vajinal yazarak hangi haftalarda kese gorundu dr ne dedi bunları paylaşalım mesela kalp atışını kimler duydu vajinal ultrason mu karından mi bunları yazarsanız cok daha yararlı olacaktır bir çoğumuz için sevgiler

Herkese merhaba... Bugün sabah 1 haftalık adet gecikmesi sonrası evde test uyguladim. Pozitif cıktı. Öğlen dra gittik ve karnımdan bakılan ultrasonla kese göründü. 2 hafta sonra da kalp atışı için gidecekmişiz. Hayırlı, uğurlu, sağlıklı olur insallah. Bu arada sat 19 temmuz, tdt de 24 nisan :)

6+0 da karından ultrasonla kese, yolk kesesi ve embriyoyu gördük. bu cumartesi 7+0 da kalp atışı için gideceğiz. insallah onu da duyarız .. .🤲🤲🤲

Merhaba kızlar hepinize:KK66: nasılsınız nasıl gidiyor her şey yolundadır umarım:) benim bi kaç gündür karnım çıktı baya erken değil mi? Sizinkiler ne alemde

6+5'te vajinal ultrasyonla hem keseyi gördük hem de kalp atışını duyduk biz. Çok kuvvetli ve hızlıydı bende şaşırdim doktorum normal demişti. Herkes için en güzeli en sağlıklısı olsun inşAllah♥🎈
6+0 da karından ultrasonla kese, yolk kesesi ve embriyoyu gördük. bu cumartesi 7+0 da kalp atışı için gideceğiz. insallah onu da duyarız .. .🤲🤲🤲

Hayırlı olsun kızlar. Darısı başımıza :)

Nacizane fikrim hepimizin önceliği bebeklerin kesesini ve kalp atışını görmek diye düşünüyorum bu yuzden karindan yada vajinal yazarak hangi haftalarda kese gorundu dr ne dedi bunları paylaşalım mesela kalp atışını kimler duydu vajinal ultrason mu karından mi bunları yazarsanız cok daha yararlı olacaktır bir çoğumuz için sevgiler
5+0 kese 6+4 kalp atışlarını duydum. İkisi de karından ultrasonla. :anneadayı:

Merhaba herkese.
Aranıza yeni katıldım.
Son adetim 22 temmuzdu.
Gebeliğimi dün ögrendim. Hcg degerim 764 çıktı.
Bugün hemen doktora gittik eşimle ama tahmin edersiniz kese ve kalp atışı için 10ar günlük periyotlarla beklemem lazımmış.

Birde ben iltihaplı romatizma hastasıyım.
Daha önce kontrol amaçlı bir kadın doğumcuya gittiğimde beni çok korkuttu.
Çocuğun olsa bile ilki düşük olur, zeka geriliği olabilir, tansiyon sıkıntısı yaşarsın bilmem ne.
O yüzden biraz korku biraz heyecanla bekliyorum.
Yarın tekrar kan vericem umarım artış olmuştur. Dualarınızı bekliyorum. :)
Hayırlı olsun diyelim . Benim yengem de iltihaplı romatizma hastası ve üç oğlu var . Maşallah hepsi de çok sağlıklı çok şükür . Kafanı takma inşallah öyle şey olmaz . Doktorlar genelde korkutuyor insanı .

Bende aksilik yoksa hamileyim. Beta 850 lerde kese görümedi bu cumartesi tekrar doktorumuza gideceğiz. Muhtemelen bebeğim nisan sonu doğacak. Herkesin iyi haberlerini bekliyoruz.(ovilasyon testleri ve sağlıklı beslenmeye borçluyuz)

Hayırlı olsun diyelim . Benim yengem de iltihaplı romatizma hastası ve üç oğlu var . Maşallah hepsi de çok sağlıklı çok şükür . Kafanı takma inşallah öyle şey olmaz . Doktorlar genelde korkutuyor insanı .

Çok teşekkür ederim. Böyle mesajlar büyük umut oluyor.

Merhaba kızlar bende yazmaya Bile çekindim ama duramadım . 4. Tüp bebek denemem . Hiç çocuğum yok . İlk gebeliğim de yine tüp bebekti ancak 13+5 de kaybettim . O yüzden yazmaya çekindim inşallah bunda Nisan ayını sağlıkla görürüm . Sat 15 Temmuz . Henüz kese görmedim . İlk kontrol Salı 👀

Merhabalar ben de bişi sormak istiyorum su ilk kontrolde doktor test istiyor ya onları nerede yaptırdınız medipol mega Bağcılar’da 1770 lira dediler testlere, doçent olduğu için muayene ye de 190 lira verdik daha uygun bir yerde yaptırmak istiyorum

Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin. Yaşları yakın olunca ilk zamanlar elbette biraz zor ama düzeni kurunca daha kolay olur inşallah kalbinizi ferah tutun :KK68:

Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin :anneadayı:

Vay canına hayırlı olsun :KK5:
💕 amin tşkrlr canım darısı isteyenlere olsun

Şunu merak editorum beta hcg bazı annelerde çok yüksek bazılarında ise daha düşük. Bunun özel bir sebebi var mı? Mesela benim 13. Gün 160 cıktı başka arkadaşın 1300 çıkıyor.

[/QUOT
Merhabalar ben de bişi sormak istiyorum su ilk kontrolde doktor test istiyor ya onları nerede yaptırdınız medipol mega Bağcılar’da 1770 lira dediler testlere, doçent olduğu için muayene ye de 190 lira verdik daha uygun bir yerde yaptırmak istiyorum

Aile hekimlerinde de test yaptırabilirsiniz sonuçları kendi doktorunuza götürürsünüz

Bhcg her gebelikte muhtemelen yumurtlama tarihine göre farklı seyrediyor.Kızımda muhtemelen 14. Günden sonra yumurtladım 🙈 Bat 4 gün geçtikten sonra 200 lerdeydi dış gebelik olabilir diye korkuttu dr umuz ama çok şükür 2. Testte 3 katı artmıştı . Bu hamileliğimde eminim 11 veya 12. Günde yumurtladım 🙈 regl günümde 360 lardaydı şimdiki dr um ikinci kez test bile istemedi direk haftaya gel keseye bakalım dedi.

X