- 6 Mayıs 2018
- 233
- 383
Sanırım bu şartlarda vermek pek doğru olmaz ya da bir pedagogdan destek almak en güzeli olur.Selam kızlar 3 yaş sendromları nasıl gidiyorBizimki dediğini yaptırmak için ağlıyor yerlerde tepiniyor yarım yamalak konuşuyor biraz geç konuştu. Konuşmak yerine ıığğ ıığğ diye elimizden tutup götürüyor, istediği şeyi elimizi götürtüp istiyor. Aslında adını biliyor ama işte söylemiyor Çok yemek seçiyor Herşeyi yemiyor. Bezide bırakamadık daha. Kreşe vermeyi düşünüyorum ama nasıl olur bilmiyorum.Varmı benim gibi olan?
Eşinizin fistülü geçti mi peki bilgi verir misiniz lütfeneveeet senin damat çok sevildi okulda
eşim de ameliyat olmuştu mevlut beye. hemoroid değil de fistül du
Maşallah canım Allah kolaylık versin sağlıkla al kucağınabelki hala okuyan eski arkadaşlar vardır ben üçüncüye hamileyim arkadaşlar ayvayı yedik anlayacağınız
Ebru senin bebişin cinsiyeti ne canım? Az kalmış doğuma da sağlıkla gelsinSanırım bu şartlarda vermek pek doğru olmaz ya da bir pedagogdan destek almak en güzeli olur.
Aynen canım son kulvara girdim erkek olacak nasip olursa teyzesi siz napiyorsunuz nasılsınızEbru senin bebişin cinsiyeti ne canım? Az kalmış doğuma da sağlıkla gelsin
Ahahaha hayırlısı olsun sağlıkla gelsinbelki hala okuyan eski arkadaşlar vardır ben üçüncüye hamileyim arkadaşlar ayvayı yedik anlayacağınız
Ben 4 yaş düşünüyorummerhabalaaaarrr,
Çocugu bu yıl kreşe başlayanlar var mı aramızda??
başlattım ben bu yıl,öğleden sonra gidiyor..Ben 4 yaş düşünüyorum
Hayırlı olsun çok iyi yapmışsınız inşallah güzel bir kreş süreci olurbaşlattım ben bu yıl,öğleden sonra gidiyor..
bezi falan yeni bırakabildik
Emzirirken kullanılıyor muYok ya bana hiç yapmadı. Herkese aynı etkiyi yapar mı bilmem amaBu arada kullanırsan aklında olsun ilk 2 ay lekelenme, ara kanama vs yapabiliyor. Sonrası çok rahat ama.. Benim kanamam çok yoğun olur ve uzun sürer normalde, yazz kullanırken hem süresi kısaldı hem de kanamam azalmıştı.
Ayy bende 3. Hamileyim yalnız değilsinbelki hala okuyan eski arkadaşlar vardır ben üçüncüye hamileyim arkadaşlar ayvayı yedik anlayacağınız
Kreş ortamında oluyor ilk 1 2 sene bağışıklık kazanacak merak etme enfeksiyon baya yüksek anlaşılan antibiyotik dozu ayarlamak ya da değişmek lazım tekrar gitmeniz iyi olaxak işin de hayırlı olsun canımKızlar selam artık kimse yazmiyor. Ben ise basladim benim kızda kress ama sürekli hasta şuanda da crp lökosit yüksek kulağını tutup agliyor orta kulak iltihaplanmis ateşi varantibiyotik başladık yarın yine görmek istiyor cocuk doktoru
Çok yoruldum şu sırasiz neler yapıyorsunuz
Canım nasılsın nasil.geciyir hamilelikbelki hala okuyan eski arkadaşlar vardır ben üçüncüye hamileyim arkadaşlar ayvayı yedik anlayacağınız
Çok geçmiş olsun canımKızlar selam artık kimse yazmiyor. Ben ise basladim benim kızda kress ama sürekli hasta şuanda da crp lökosit yüksek kulağını tutup agliyor orta kulak iltihaplanmis ateşi varantibiyotik başladık yarın yine görmek istiyor cocuk doktoru
evet gecti cok şükür.Eşinizin fistülü geçti mi peki bilgi verir misiniz lütfen
oyyybelki hala okuyan eski arkadaşlar vardır ben üçüncüye hamileyim arkadaşlar ayvayı yedik anlayacağınız
ay bir hamiş daha. hayirli olsun canim.Aynen canım son kulvara girdim erkek olacak nasip olursa teyzesi siz napiyorsunuz nasılsınız
biz gecen sene tam gün olarak basladik. yani bu sene ikinci senesiydi. cok şükür alıştık.merhabalaaaarrr,
Çocugu bu yıl kreşe başlayanlar var mı aramızda??
baharcim ilk zamanlar oyle oluyor. zor biliyorum ama boyle boyle buyuyecekler. senin de tekrardan işe baslamana cok sevindim.Kızlar selam artık kimse yazmiyor. Ben ise basladim benim kızda kress ama sürekli hasta şuanda da crp lökosit yüksek kulağını tutup agliyor orta kulak iltihaplanmis ateşi varantibiyotik başladık yarın yine görmek istiyor cocuk doktoru