- 9 Eylül 2019
- 7.044
- 20.448
- 34
Evet canım valla büyük talihsizlik oldu beterinden korusun Allahımcok sanssizlik olmuş canim. evlat cok baska. simdi daha iyi anlıyorum buyukleri. yani bu kadar emekle büyütmek. arel ameliyattayken sanki zaman durmuştu. yarasinj goruyorum kesi var ya nasil icim acıyor. evladimi kestiler diyorum . pansuman yapmak hem cok zor geliyor hem de baskqsi yapmasin cani acır bana ihtiyaci var diyorum. buyuyorlar ama jade. bak benim sipalar okullu oldular. valla okul olmasa imkansiz enerjisine yetisemem. bakalim ilkokulu ergenligi daha neler yasayacaz.
uyku konusunda sen onun odasinda uyu yatagina odasina alissin yavas yavas kalniz kqlmayo da ogrenir. tuz lambasi aldim karanlık olmuyor. civan yataginda uyusada arel nerdeyse her gece gelir yanima uyur. neden yataginda degilsin diyorum sen yoksun ama orda anne diyor. valla bende bazen sıkışık uyumaktan darlansamda amaaaa diyorum ki esime kalk git oglanin yatagina
Ne ameliyatı ben kaçırdım sanırım geçmişler olsun canım benim
Odasında uyanırsa gidiyorum uyuyakalıyorum sabah orda oluyorum yoksa hep yatmıyorum yatağını çok sevdi sanırım o yüzden itiraz etmedi ben burda yatmıycam diye bide önden çok konuştum yatak gelmeden sen büyüdün artık ayrı yatacaksın falan diye etkisi oldu mu ne
Okul olayı çok güzel evet bende çok isterdim ama ben çalışmadan zor yoksa Asya bana çok hazır geliyor okul için bende yetemiyorum ne enerjisine ne de sosyal olmasına ama fotolarını gördüm helin dedim ki nasıl büyüyecek beraber derken büyüdü gittiler boyları bile yaklaşmış