2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Arıyorum açmıyor ya bayram içinde bugünden adanaya geidiyrouz dönüşe kaldı muhtemelen
Bir şey olmaz zaten bence. Döner dönmez ararsın. Hastalık atlattı çocuk toparlansin az.
Kızlarrr ben daha yaptıramadım alışını bügün yine çok kustu kaç gündür ishaldi bugün hiç yapmadı ama karnı çok şişti neden acaba taş gibi semsert karnı yavrumun😞hiç bilginiz var mı?
Bu gidişle aşı da bayramdan sonraya kalacak gibi…
Yaa dün Deniz de karnını tuttu ha'aa dedi kaka yapcam dedi yani ama gazı vardı kaka sandı yavrum belliydi. Ben de anlayamadım sebebini.

Yaaa şişti mi karnı canım?
Mirkan ın da bildiğin göbekli dedeler gibi oldu hemen duşa soktum sıcak su sabunla falan ovdum karnını yarında geçmezse götürürüm Dr a artık 😞 K Kuf

Baharcım benimki de öyle değişik değişik şeyler söylüyor ama anlaşılmıyor pek ne dediği bence normaldir ya zaten çok konuşkan değil anlama da bizde de sıkıntı yok o yüzden rahatım ben dilleri açılır yakında
Banada yakin gibi geliyor su sira herseyi tekrar etmeye çalışıyor, acilsalarda rahatlasalar cnku bazen anlamayincacok bagiriyor ve agliyor..
Asiyi ben 10 gun kadar gec yaptırdım canim rahatsizdi o sira hemsirede daha sonra getirin problem olmaz dedi

Geçmiş olsun canım nasıl oldu küçük bey
Bilmiyorum ki ben yaptırsam mı diye düşünüyorum bugün belki burada yaptırırım
Çok şükür canım 🙏belli olmuyor ki iyi diyorsun bi bakmışım tekrar kötü oluyor antibiyotiği de bitti bugün bakalım nasıl devam etcek bugünden sonra 🥲
Sen bilirsin canım iki yaş aşısı genelde bişiy yapmıyor diye söylemiş burda herkes büyük oğlumdan da hatırladığım kadarı ile onda da sıkıntı yaşamamıştık istersen yaptır bitsin gitsin eğer hasta falan diğilse

Büyük bir karar ya keşke ben de verebilsem. Ay bı toparlayamadim gitti sorma.
Evet bir anda verdim valla yoksa 2 ondan 5 ondan derken toplayamadım🤣 hazır oruç sabah bir ley Yiyemiyorum 🤣 keşke ramazanın başında girseydim bu olaya
Dün komşum tabak getirdi ekler ve baklava vardı eşim ağlayacaktı yiyemiyor diye 🤣🤣🤣

Çok şükür canım 🙏belli olmuyor ki iyi diyorsun bi bakmışım tekrar kötü oluyor antibiyotiği de bitti bugün bakalım nasıl devam etcek bugünden sonra 🥲
Sen bilirsin canım iki yaş aşısı genelde bişiy yapmıyor diye söylemiş burda herkes büyük oğlumdan da hatırladığım kadarı ile onda da sıkıntı yaşamamıştık istersen yaptır bitsin gitsin eğer hasta falan diğilse
İyi ya çok şükür antibiyotik etki eder
Bugün başka doktora gitmiştik ona sorduk bayramdan sonraya artık bıraktık aşısını

Yok bugün tartıya çıktım çok uzun zaman sonra hamilelik hariç en tombik halimdeyim acil bir şey yapıp 10 kilo vermem lazım 🙄 zayıf mıyım hayır şişko muyum hayır arada tombik tatlı bir patatesim🤪🤪 ama zayıflar kervanına katılmak istiyorum 💚
Canım ideal sınırlar içindesin demek ki 😊 biz buna halk arasında normal kilo diyoruz 😇😇😅 ben de aynen öyleyim. Kilo vermek de istemiyorum. ama tabi hayat senin ama çok da takılma 🥰
Aaa her zaman kapımız açık şekerparem gel kahve yapmaz mıyız 😇
Ay ama ben bu Ali yi yiycem çok çok az kaldı inanamıyorum şu diyologlara ya aaaa büyümüş küçülmüş resmen İstanbul beyefendisi 🤣🤣 alan yaşadı valla 💚💚 bayılıyorum çokça sarıl öp🥰 Erva yı da tabi
Ayy Alişko dun gece bizim yataktan düştü burnunu da komidine vurmuş. Çığlığa gümbürtüye koştuk.Bizim odada uyuyor sonra odasına alıyoruz.yüzü ve burnunun üstü biraz çizilmiş kanamış.
Biz yaptırdık cok agladi ama ates vs olmadi. 1 saate gecti agrisi sizisida

Canm ya bende gecen hafta esim izindeydi 2 gun yedim pogaca cikolata flan 2 günde insan 1 kilo alir mi ya simdi onu yakmaya calisiyorum 4 gundur 500 gr gitti. 57.5 la devam
Yavrum 57.5 kilonun neresi çooook 😳 yapmayin etmeyin arkidesler 😆
Kalppare Kalppare canim selam bizim asi bacaktan oldu ya anlamadim neden boyle yapiyorlar bacagida agridi baya
Benim kizin dil gelisimi biraz geriden geliyor sanırım herseyianliyor söylemeye de calisiyor ama dili dönmüyor kucak a gacci diyor mesela baba ca icciyooo asaa iniyoo isteemiyoommm gibi cümleler var ama uzatiyor tam beceremiyor daha normaldor heralde dimi :)
Her ebe farkli uyguluyor aşıyı canım takılma. Önemli olan seni anlıyor ve konusmaya çabalıyor oluşu canim. Bol bol konuşun şarkılar söyleyin.zamanla gelişecek. Şimdi tam zamanlar atak baslar dil gelişiminde.🥰
Kalppare Kalppare ayy birde benimki kitap flan yirtiyor su sira strec flan aliyor yirtmaya basliyor.oturup birse oyuncaklarıfirlatiyor bazen ilgilenmedigimde dikkat çekmek icin kizdigimdada hemen aglamaya basliyor anneee diye gelip sarilmaya calisiyor😁
Ahh ahh hep dediklerini yaptırma derdinlere fıstık hanımlar 🥰🥰 birşeyler attığında uyarıyorum ama çogunda dinlemiyor 🥴😅
Strec cocuklar icin cok tehlikeli canım. Parmak ucuna yapışık kalir anlamazsin bogazına kaçar aman diyim.
Kızlar biz iki yaş aşısını bayramdan sonra yapsak problem olur mu acaba yani 25 aylık olsa netten baktım 18-24 ay aralığı vurulmalı yazmış da bir yerde doktora sorduk sorun yok demişti ama ger doktor ayrı bir şey söylüyor çok hasta oldu diye şu ara vurmak istemedim
Canım ay sonunda kadar izin veriyor sistem demisti ebemiz. Bir arayıp sor derim. Eger hastaysa bilgi ver. Ama korkma bu aşı cok sarsmıyor.gecmis olsun Zara'ma ❤
Kızlarrr ben daha yaptıramadım alışını bügün yine çok kustu kaç gündür ishaldi bugün hiç yapmadı ama karnı çok şişti neden acaba taş gibi semsert karnı yavrumun😞hiç bilginiz var mı?
Bu gidişle aşı da bayramdan sonraya kalacak gibi…
Geçmiş olsun. Nasıl oldu canim Mirkan?

Baklava yaptım ve serbeti fazla ekşi olmuş 😢😢 ne yapayım bilemedim. Baştan mi yapsam. Misafire ekşi baklava verilmez 😔 emege mi yanayim masrafa mi ya :KK43: limon yerine limon tuzu atayim dedim.aptal kafam ayarlayamamışım 😖

İyi ya çok şükür antibiyotik etki eder
Bugün başka doktora gitmiştik ona sorduk bayramdan sonraya artık bıraktık aşısını
İyi yapmışsın canım bişiy olmaz bizim de kaldı artık
Bayramdan sonraya kalan bi biz vatoz galiba☺️
Çok şükür canım daha iyi karnında biraz daha şişlik var ama düzelir inşallah 🙏😘dua et bize canım
Baklava yaptım ve serbeti fazla ekşi olmuş 😢😢 ne yapayım bilemedim. Baştan mi yapsam. Misafire ekşi baklava verilmez 😔 emege mi yanayim masrafa mi ya :KK43: limon yerine limon tuzu atayim dedim.aptal kafam ayarlayamamışım 😖
Ohhhh ellerine sağlık canım ne yaptın yeniden şerbet yaptın mı ?
Vallahi bende yapıyım dedim ama bu hasta bebelerle gözüm yemedi açıkçası☺️

Çok mu yaptın hamarat arkadaşım ev baklavası bulup da beğenmeyecekler mi çok kötü değilse yenir bence yada bir tepsi daha yap bunu siz yersiniz nasılsa tatlı öyle böyle yeniliyor

Canım ideal sınırlar içindesin demek ki 😊 biz buna halk arasında normal kilo diyoruz 😇😇😅 ben de aynen öyleyim. Kilo vermek de istemiyorum. ama tabi hayat senin ama çok da takılma 🥰
Ayy Alişko dun gece bizim yataktan düştü burnunu da komidine vurmuş. Çığlığa gümbürtüye koştuk.Bizim odada uyuyor sonra odasına alıyoruz.yüzü ve burnunun üstü biraz çizilmiş kanamış.
Yavrum 57.5 kilonun neresi çooook 😳 yapmayin etmeyin arkidesler 😆
Her ebe farkli uyguluyor aşıyı canım takılma. Önemli olan seni anlıyor ve konusmaya çabalıyor oluşu canim. Bol bol konuşun şarkılar söyleyin.zamanla gelişecek. Şimdi tam zamanlar atak baslar dil gelişiminde.🥰
Ahh ahh hep dediklerini yaptırma derdinlere fıstık hanımlar 🥰🥰 birşeyler attığında uyarıyorum ama çogunda dinlemiyor 🥴😅
Strec cocuklar icin cok tehlikeli canım. Parmak ucuna yapışık kalir anlamazsin bogazına kaçar aman diyim.
Canım ay sonunda kadar izin veriyor sistem demisti ebemiz. Bir arayıp sor derim. Eger hastaysa bilgi ver. Ama korkma bu aşı cok sarsmıyor.gecmis olsun Zara'ma ❤
Ay kuzum yok ben dert ediyorum hep pek bir şey yapmazdım ama son sporda vücudumu toplamış gördüm ya içime sinmiyor 🤣 hatta gözü kararttım incecik olmak arzusundayım
Alicipime geçmiş olsun kuzum nazar işte hep azcık kaba olsa olmaz bunlar 😇. Hepte maşallah diyorum ama 🤣 beterinden korusun Allahım

Malesef yeniden yapmanı tavsiye ederim kötü vermek daha fena bence 🙄 Ah pek üzüldüm emeğe ayrı masrafa ayrı

Biz yaptırdık cok agladi ama ates vs olmadi. 1 saate gecti agrisi sizisida
Canm ya bende gecen hafta esim izindeydi 2 gun yedim pogaca cikolata flan 2 günde insan 1 kilo alir mi ya simdi onu yakmaya calisiyorum 4 gundur 500 gr gitti. 57.5 la devam
Valla helal olsun sana çok iyi 🥳🥳🥳 süpersin kuzuum

İyi yapmışsın canım bişiy olmaz bizim de kaldı artık
Bayramdan sonraya kalan bi biz vatoz galiba☺️

Çok şükür canım daha iyi karnında biraz daha şişlik var ama düzelir inşallah 🙏😘dua et bize canım

Ohhhh ellerine sağlık canım ne yaptın yeniden şerbet yaptın mı ?
Vallahi bende yapıyım dedim ama bu hasta bebelerle gözüm yemedi açıkçası☺️
Şerbeti dökmeden tatsaydım kurtarırdım ama onu da unutmuşum 😑 Allah sifa versin kuzularına canım.Kendi kendime olsa yapamazdım. Kv istedi. O sebepten yaptim.
Çok mu yaptın hamarat arkadaşım ev baklavası bulup da beğenmeyecekler mi çok kötü değilse yenir bence yada bir tepsi daha yap bunu siz yersiniz nasılsa tatlı öyle böyle yeniliyor
Ya eşim tattı ona normal geldi. 2 tepsi yaptım. Ama biri minkk bir tepsi. Onu serbetlememiştim.ama o da yetmez misafire. Yarin akşam yapacağim sanırım. Esim de yorulmazsan yap yenisini ben yerim bunu. Bu tatlı da hic bisey yok diyor 🙄
Ay kuzum yok ben dert ediyorum hep pek bir şey yapmazdım ama son sporda vücudumu toplamış gördüm ya içime sinmiyor 🤣 hatta gözü kararttım incecik olmak arzusundayım
Alicipime geçmiş olsun kuzum nazar işte hep azcık kaba olsa olmaz bunlar 😇. Hepte maşallah diyorum ama 🤣 beterinden korusun Allahım
Teşekkür ederiz jade teyzesi. Kabalıği da var olma mı 😅 Erkek değil mi 😅 ooohoooo incecik olacakmış 😒😒😒😒 seni kın kın kınıyorumnmm 😆😆 her bir tatlıda seni hatırlayıp cık cık cık yapacağım ve içimden kın kın kinayacağim 🤣🤣
Malesef yeniden yapmanı tavsiye ederim kötü vermek daha fena bence 🙄 Ah pek üzüldüm emeğe ayrı masrafa ayrı
Bakalım yarın tekrar deneyecegim jadem. Ama o kadar yoruldum ki kv evin temizligi benim evin temizliği 🥴😥 kaldı ki şu an gelsen gene heryan heryerde. Çocuklu ev hic derli toplu durmuyor ki 🙄 daha mutfak dolapları beni bekliyor aspiratör falan.. ama yapamayacağım sanırım 😬🙄😪😪😪😪

X