2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Esas bayramdan önce yapalım ki abartmayalım fire vermedim bugün aşırı mutluyum 🤣 ki çayın yanına muhakkak bir şey yerim tatlı bwcerebikecek miyim bakalım
Hadi bakalım canım dört gözle bekliyorum 🤣🤣sabrının sonuçlarını tez zamanda alırsın inşallah 🙏

İkili mi riskli üçlü mü riskli çıkmıştı benim de üçlü de risk yüksek çıktı ikilim normaldi bende dün yolladım yurt dışına kan korkuyla bekliyorum çok zor süreçler bende ayrıntılıya girmeyi düşünüyorum ama testim gelsin diye bekliyorum
Benim de ikili normalken 3lü çok yüksek riskli çıktı. Fetal DNA önerdiler. Size ne demişlerdi

2 yi kim çaldı acaba 🤣 kız bizimki inadıyla meşhur insan minyatürü o yüzden çok iyi anlıyorum seni dalga geçer gibi göze baka baka istenilmeyen davranışlar 🙄 varlıklarına bin şükür ama ne güzel büyüdüler şekerparem ne büyük farklar var artık benim kız sohbet ediyor benle bildiğin artık ölüyorum 💕 anne güaydın oyun oynayalım yatak odası gidelim ne varsa orda günümüzün yarısı yatak odasında 🤣🤣 şarkı söylüyoruz beraber dans ediyoruz karşılıklı kahve içtik daha nolsun ❣️💚 geçecek elbet iyi şeyleri söyleyim de sempatim iyice artsın 🤪🤪
Kibar balım ali napıyor 😇
Ya artık bugun babannesi de isyani basti 🤣🤣 aa yeter artık başlarım senin üçüne beşine diye hahahah :KK70: kız bu nasıl saymak diyor hahahah :KK70: ya elhamdülillah bugunlerimize jadem 😍🥰 büyüdüler de bizi kizdiriyorlar güldürüyorlar 🤗🥰 masAllah hepsine 🥰 demek kahve içtiniz 🥰 bak kıskandım amaa hani bana kahvee Asyaaaammm🥰😍🥰😍🥰😍 bol köpüklü kokos kahve yapmayı öğren bak kaynanan yamaaaann mı yamaaaan 😅😅 Aslihaydo Aslihaydo

Ayy Ali yi hiiiiiiccc sorrmaaa 😅😅 basima çapkın oldu ya bu oğlaaaann 😱🤣 gecen aksam markete gittik.bir kızçe ile babası alışveris yapıyor. Diaologu aktarıyorum.
Ali: iyi aksamlar
Kızın babasi: iyi aksamlar
Ali: ben sizin kızınızı parkta görmüştüm.
Kizin Babasi: hımm demek öyle...
Ali: çook guzel bir kızınız var.
Kizin babasi:😳
Ali: onu parkta oynarken ilk gördüğümde dedim ki ne kadar guzel bir kız 😎 ve onu ilk gördüğüm anda çok beğendim.ve o günden beri de unutamıyorum heep aklımda. Çook şanslısınız ne güzel bir kız 🤓😎
Kız:🙄😳
Kızın babası:🤣🤣🤣🤣🤣
Biz eşimle engelleyemedik ya jadeee :KK70: oğlum dur tamam uzatma falan ama yok yani. Utanmasa adres isteyecek çicek cikolata gidecegiz :KK70: bir de demesin mi insAllah bir daha karşılaşırız 🤣🤣🤣
Kız 8 yaşlarında falandi. Akli eriyor iyi kötü. Ay bi utandı yavrucak 😆😆 Babasi da kizim ne komik degil mi falan diyor ama bizim minik damat adayı çoook ciddi hiiç komik degil 🤵😎😅😅🧿

Ayyy nasılsa güzel anlatmışsın öyle yaaa Maşallah kuzuya 🥰🙏biran gözün önünde canlandı da anlattıkların offff yaa ne ısırmalıktır cimcime rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin analı babalı canım benim☺️🙏🥰

Bizim ufaklıkta survivordan öğrendi saymayı ooop biy,ti,üç kıkızı (yani Türkçe si hooop bir iki üç kırmızı)🤣🤣🤣
Oyy maşAllah yavrumaa 🥰🥰
Büyüdüler hamd olsun 🥰🥰 aklıma doğum sonrası ilk yalniz kalışım geliyor ebru. 10 gunlukkendi. Biri mama der etegimde biri aglar minnos daha 10 günlük. Sezaryen yerimin acısı bir yandan. O gunu hatırladikca bizi bugünlere vardiran Rabbime sonsuz şükürler ediyorum.
Bu arada kızlar 2 yaş aşınızı yaptırdınız mı?
Yaptırdıysanız ne gibi etkisi var ateş falan yaptı mı?
Malum Mirkan hasta olduğu için biz perşembeye erteledik.
Biz yaptırdık. Huysuzluk yapti canim 4 5 gun kadar.bir de kolunu gösterip agladi arada.
Esas bayramdan önce yapalım ki abartmayalım fire vermedim bugün aşırı mutluyum 🤣 ki çayın yanına muhakkak bir şey yerim tatlı bwcerebikecek miyim bakalım
Yaaa jadee gören de kilon var sanacak🤣En son fotograf koydugunda zapzayıf biseydin. Ne istiyorsun anacım igne ipliğe mi döneceksin?
SonsuzUmut SonsuzUmut sen de geçen gun kilonu yazmıstin. Gayet idealdi. Hicc dert etmeyin.😊

Oyy maşAllah yavrumaa 🥰🥰
Büyüdüler hamd olsun 🥰🥰 aklıma doğum sonrası ilk yalniz kalışım geliyor ebru. 10 gunlukkendi. Biri mama der etegimde biri aglar minnos daha 10 günlük. Sezaryen yerimin acısı bir yandan. O gunu hatırladikca bizi bugünlere vardiran Rabbime sonsuz şükürler ediyorum.

Biz yaptırdık. Huysuzluk yapti canim 4 5 gun kadar.bir de kolunu gösterip agladi arada.

Yaaa jadee gören de kilon var sanacak🤣En son fotograf koydugunda zapzayıf biseydin. Ne istiyorsun anacım igne ipliğe mi döneceksin?
SonsuzUmut SonsuzUmut sen de geçen gun kilonu yazmıstin. Gayet idealdi. Hicc dert etmeyin.😊
Yok bugün tartıya çıktım çok uzun zaman sonra hamilelik hariç en tombik halimdeyim acil bir şey yapıp 10 kilo vermem lazım 🙄 zayıf mıyım hayır şişko muyum hayır arada tombik tatlı bir patatesim🤪🤪 ama zayıflar kervanına katılmak istiyorum 💚

Ya artık bugun babannesi de isyani basti 🤣🤣 aa yeter artık başlarım senin üçüne beşine diye hahahah :KK70: kız bu nasıl saymak diyor hahahah :KK70: ya elhamdülillah bugunlerimize jadem 😍🥰 büyüdüler de bizi kizdiriyorlar güldürüyorlar 🤗🥰 masAllah hepsine 🥰 demek kahve içtiniz 🥰 bak kıskandım amaa hani bana kahvee Asyaaaammm🥰😍🥰😍🥰😍 bol köpüklü kokos kahve yapmayı öğren bak kaynanan yamaaaann mı yamaaaan 😅😅 Aslihaydo Aslihaydo

Ayy Ali yi hiiiiiiccc sorrmaaa 😅😅 basima çapkın oldu ya bu oğlaaaann 😱🤣 gecen aksam markete gittik.bir kızçe ile babası alışveris yapıyor. Diaologu aktarıyorum.
Ali: iyi aksamlar
Kızın babasi: iyi aksamlar
Ali: ben sizin kızınızı parkta görmüştüm.
Kizin Babasi: hımm demek öyle...
Ali: çook guzel bir kızınız var.
Kizin babasi:😳
Ali: onu parkta oynarken ilk gördüğümde dedim ki ne kadar guzel bir kız 😎 ve onu ilk gördüğüm anda çok beğendim.ve o günden beri de unutamıyorum heep aklımda. Çook şanslısınız ne güzel bir kız 🤓😎
Kız:🙄😳
Kızın babası:🤣🤣🤣🤣🤣
Biz eşimle engelleyemedik ya jadeee :KK70: oğlum dur tamam uzatma falan ama yok yani. Utanmasa adres isteyecek çicek cikolata gidecegiz :KK70: bir de demesin mi insAllah bir daha karşılaşırız 🤣🤣🤣
Kız 8 yaşlarında falandi. Akli eriyor iyi kötü. Ay bi utandı yavrucak 😆😆 Babasi da kizim ne komik degil mi falan diyor ama bizim minik damat adayı çoook ciddi hiiç komik degil 🤵😎😅😅🧿
Aaa her zaman kapımız açık şekerparem gel kahve yapmaz mıyız 😇
Ay ama ben bu Ali yi yiycem çok çok az kaldı inanamıyorum şu diyologlara ya aaaa büyümüş küçülmüş resmen İstanbul beyefendisi 🤣🤣 alan yaşadı valla 💚💚 bayılıyorum çokça sarıl öp🥰 Erva yı da tabi

Biz yaptırdık ateş vs olmadı şükür. Öncesinde ben kan aldırdım kendimden görsün çok korkmasin diye ama.yine de korktu 🤦🏻‍♀️

Ahahha🤣🤣🤣 sadece 5 kilo diye fısıldadı meslektaşım blup🤪 bizde eşimle 21 günlük rafine şekersiz hayata adım atıyoruz yarından itibaren bayram önü yaptığımız şeye bak te Allahım🤣🤣🤣
Büyük bir karar ya keşke ben de verebilsem. Ay bı toparlayamadim gitti sorma.

Biz yaptırdık cok agladi ama ates vs olmadi. 1 saate gecti agrisi sizisida
Büyük bir karar ya keşke ben de verebilsem. Ay bı toparlayamadim gitti sorma.
Canm ya bende gecen hafta esim izindeydi 2 gun yedim pogaca cikolata flan 2 günde insan 1 kilo alir mi ya simdi onu yakmaya calisiyorum 4 gundur 500 gr gitti. 57.5 la devam

Kalppare Kalppare canim selam bizim asi bacaktan oldu ya anlamadim neden boyle yapiyorlar bacagida agridi baya
Benim kizin dil gelisimi biraz geriden geliyor sanırım herseyianliyor söylemeye de calisiyor ama dili dönmüyor kucak a gacci diyor mesela baba ca icciyooo asaa iniyoo isteemiyoommm gibi cümleler var ama uzatiyor tam beceremiyor daha normaldor heralde dimi :)

Kalppare Kalppare ayy birde benimki kitap flan yirtiyor su sira strec flan aliyor yirtmaya basliyor.oturup birse oyuncaklarıfirlatiyor bazen ilgilenmedigimde dikkat çekmek icin kizdigimdada hemen aglamaya basliyor anneee diye gelip sarilmaya calisiyor😁

Canm ya bende gecen hafta esim izindeydi 2 gun yedim pogaca cikolata flan 2 günde insan 1 kilo alir mi ya simdi onu yakmaya calisiyorum 4 gundur 500 gr gitti. 57.5 la devam
Vermesi zor ama hop diye alınıyor ya çok sinir bozucu 🤦🏻‍♀️

Kalppare Kalppare canim selam bizim asi bacaktan oldu ya anlamadim neden boyle yapiyorlar bacagida agridi baya
Benim kizin dil gelisimi biraz geriden geliyor sanırım herseyianliyor söylemeye de calisiyor ama dili dönmüyor kucak a gacci diyor mesela baba ca icciyooo asaa iniyoo isteemiyoommm gibi cümleler var ama uzatiyor tam beceremiyor daha normaldor heralde dimi :)
Baharcım benimki de öyle değişik değişik şeyler söylüyor ama anlaşılmıyor pek ne dediği bence normaldir ya zaten çok konuşkan değil anlama da bizde de sıkıntı yok o yüzden rahatım ben dilleri açılır yakında

Kızlar biz iki yaş aşısını bayramdan sonra yapsak problem olur mu acaba yani 25 aylık olsa netten baktım 18-24 ay aralığı vurulmalı yazmış da bir yerde doktora sorduk sorun yok demişti ama ger doktor ayrı bir şey söylüyor çok hasta oldu diye şu ara vurmak istemedim

Kızlar biz iki yaş aşısını bayramdan sonra yapsak problem olur mu acaba yani 25 aylık olsa netten baktım 18-24 ay aralığı vurulmalı yazmış da bir yerde doktora sorduk sorun yok demişti ama ger doktor ayrı bir şey söylüyor çok hasta oldu diye şu ara vurmak istemedim
Hemşireye sor canım. Bir tarih aralığı oluyor.

Biz yaptırdık ateş vs olmadı şükür. Öncesinde ben kan aldırdım kendimden görsün çok korkmasin diye ama.yine de korktu 🤦🏻‍♀️

Kızlarrr ben daha yaptıramadım alışını bügün yine çok kustu kaç gündür ishaldi bugün hiç yapmadı ama karnı çok şişti neden acaba taş gibi semsert karnı yavrumun😞hiç bilginiz var mı?
Bu gidişle aşı da bayramdan sonraya kalacak gibi…

Oyy maşAllah yavrumaa 🥰🥰
Çok şükür canım benim 🙏🙏🙏yaaa sorma bide tam pandemi yasaklarına denk geldik sokağa çıkma yasağı vardı ayy ne günlerdi☺️☺️Sezeryan dikişimle bende günde 7 tane ağrı kesici içip temizlik yaptığımı biliyorum belki koronadan korunduk ama kolera olacaktık deyim yerindeyse🤣🤣🤣çok şükür canım 🙏🙏
İnşallah 1 aya görürüz bakalım tiroitim yükseldi gibi hissediyorum engel olmazsa gider biraz kilo 🤣
Ayy troidin varsa normal kuzum 5 kilocuk fazlalık☺️
Benim de troid hormonlarım normal ama troid nodülüm var 2 buçuk santim

X