Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyyyy Allahımmmm yaaaavrrruuuummmmGünaydın hanımlar sabah şekeri niyetine buraya bir havalı hatun bırakayım
Aft var mı bilemiyorum ama istahsızlık ve kabız bizde de var bu durum beni de üzüyor.birden iştahı kesildi. Biskuviyi bile yemek istemiyor nazlanıyor.Kizlar selamlar nasilsiniz sesiniz cikmiyor
Ben iyi değilim..
Karyanin ağzındaki aft tan cocuk yemeden icmeden kesildi cok acitiyor ezip veriyorum zar zorda olsa hep makarna yedi sadece birde pankek simdide kabiz oldu ıkınmaktan kaka yapamadi bu saatte yeni uyudu
Esimde hic destek olmuyor destek olacagi yerde baska seylerden tartışıp duruyoruz. Bazen tukendigimi hissediyorum..
Ne günlerdi be dur ben etiketleyeyim K Kuf blupcuğum hala indirim kovalamaya devam degil mi? desene indirim kovalamadan çocuk büyütmek zor gardaş diyeAlışırsın kendini sıkmadan zaman tanı kendine ağızdaki değişikliğe alışmak bir tık daha uzun sürüyor
E bebek indirimi deyinceaklıma @blupblup geldi etiketleyemedim çıkmadı doğum aşamasında sürekli indirim haberi verirdi bize
Ya diş mi belli mi acaba ondan mı ki inşallah iyi gelir bitmedi mi dişler sizin bayaaa erken çıkıyordu öyle hatırlıyorumSagol canim
Doktor yoktu haftasonu mesaj attim dun aksam yeni donmus aftoral sprey ve tetagil granül alin demis bende piraldyn surmeye calisiyrdum dun artik ugrasamadim. Sabahta 8 bucukta ayaktayiz gece 12 bucukta uyudu hanimefendi.
Sen naslsin Asya hanim ne yapıyor?
Ah dedim ne zamandır atmıyorum buraya sıpayı atayım da canlansın azcık ortalık havalı bi giriş yaptıkAyyyyy Allahımmmm yaaaavrrruuuummmm
Kızzzz seni yerlerrr kızzzzz cimcimeeeeee ❤❤❤❤
Nasıl da büyümüş MasAllah SubhanAllah
Ahahha doğumdan önce K Kuf sonrasında misskokulumm indirimlerden haberdar etti bizi hele bim günlükleri şimdi de en sevdiğim aktivite oldu resmen bim aktiel köşesiAft var mı bilemiyorum ama istahsızlık ve kabız bizde de var bu durum beni de üzüyor.birden iştahı kesildi. Biskuviyi bile yemek istemiyor nazlanıyor.
Ne günlerdi be dur ben etiketleyeyim K Kuf blupcuğum hala indirim kovalamaya devam degil mi? desene indirim kovalamadan çocuk büyütmek zor gardaş diye
Oyy Masallah Asya maYa diş mi belli mi acaba ondan mı ki inşallah iyi gelir bitmedi mi dişler sizin bayaaa erken çıkıyordu öyle hatırlıyorum
Asya hanım iyi şükür düdük susmuyor artık yine benim tepemde kendi hiç oynamıyor başkaları ile de uzun oynamıyor yani hemen anne yerdesin diye geziyor evde bu durum yoruyor bazrn annem ben oynayım sen ders çalış diyor ama nerde anca parka gidiyor bazen öyle
Sakin kalmak zor biliyorum dün bunun için eşimle kavga ettik huysuz diye sofrada ağlayıp durdu gerildik annem de yanımızdaydı ayıp oldu ama insan tutamıyor işte kendini dediğim gibiOyy Masallah Asya ma
Canim 4 disimiz kaldi bu sira yine huysuz agzina bir lokma zor koyuyor kendimi zor tutuyorum dislerimi sıkıyorum valla sanki benle alay ediyor gibi bugun kuru hamburger ekmeğini bir iki tirtikladi ama yogurt yemedi havuc isirdi biraz aft sanki gidiyor gibi ama benimle inatlasiyor sanki ozelliklede babasi olunca
Yaa ne yapmak gerekir boyle durumda hic birsey yemeyecek bıraksam zorladigimdada dahaters tepiyor
Simdide babasina attim oyun oynuyorlar bende bira uzaniyorum :)
canim emzirme devamsa sadece parol alabilirsin ilac olarak. migren taşı var bende anlık da olsa uyusturuyor gibi uykuya gecmek icin kullaniyorum. nöroloji ye gitmen lazim. migren gibi anlattiklarin. valla insallah degildir. öldürmeyip surunduren cinsinden. bekle bahara kadar. takip et not al ne zaman oluyor yani ne sıklıkta ataklar ve ne kadar sürüyor ne etkiliyor. biliyor musun ben masallah diyim spirale ragmen(14 gun suruyor artik regl) migren agrisi cekmiyorum yani siddetli degil. basagrisi hafif. stresle de alakali migren. bol su iç. uyku onemli ve yorgunluk tetikler. yani sartlarin zorDeniz etkisiyle müthiş soğuklar yaşadık bu sene dünürüm.bu ara hafifledi.Allah zorda kalanlara yardım etsin ❤❣
Rakip firmalar sözüne çok güldüm evet biz de kardesimle küçükken cok kavga ederdik ama.buyuyunce o hallerimize güler olduk
Dünürüm öğrenme kulesi mantıklı ama benimkiler ya ikisi birden kullanir ya hic kullanmazlar.yani birbirlerini taklit etmekten geri duramadıklari için ben bunu kullanamam.ama tek çocuk icin büyük nimet❣
Uykusuzluklar bizi bitirdi dünürüm
Ben de kimse sorsam böyle diyor. En sonunda eşim de ikna olmaya başladı sanırım
Helinim ben galiba migren gibi bir durumla karsi karşıyayım.sen bu rahatsizligi yasadigin icin sormak istedim. Her regl donemi basliyor mide bulantısı eşlik ediyor.ses ışık kafami zonklatiyor bu ay iyice beter oldum. Eczaci hanimla arkadas gibiyiz.ona danıştım.eger durum buysa yapacaj fazla bisey yok dedi. Korunma ilaclari iyi geliyormus veya magnezyum destegi diye dinledim youtube da prof. Doktorlardan. Ama eczaci tek care adetten once agri kesici icmeye basla adet bitene kadar dedi. Ben bunun migren olduguna nasil emin olabilirim ya. Bi de kadin doğuma mi yoksa norologa mi gitmeliyim bilemedim.vaka sayisi cok cok arttı. Aslinda cok da korkuyorum. Zaten covidden sonra kaldi bu bas ağrıları bahar aylarina kadar sabredeyim.diyorum ama internette rahimdeki herhangi bir kistin bile migren tipi agriya sebep olabilecegi yaziyor. Sen daha iyi bilirsin.bir onerin var mi?
merhaba. hayirli olsun minik. oncelikle paketli gida asitli kafeinli iceceklerden uzak dur canim. acik satilan peynir felan da yeme. meyve sebze balik kirmizi et onemli. ben kirmizi et yemedgim icin baklagillerden cok tuketmistim. vitamin takviyesi folik asit onemli doktor onerir zaten. yürüyüş yap. hamilelere ozel pilates veya yoga yapabilirsin. gevsemene ve agrisiz suresi yonetmene yardimci olabilir. stresten uzak ol. cocuk herseyi hisseder hatta genlerine bile işler. boylemerhaba sevgili anneler
öncelikle bebekleriniz hayırlı olsun :))
daha taze anne adayı olarak siz tecrübeli annelerden tavsiye almak isterim.
hamilelik sürecinde nelere dikkat etmek lazım, beslenmeyi nasıl düzenlemek lazım?
spor-hareket kısmında neler tavsiye edersiniz?
mobil gebelik uygulamalarından hangisini tavsiye edersiniz? (daha doktora gitmedim doktora da danışacağım ama tecrübeli annelerden de fikir istiyorum)
ayrıca manevi olarak ekstra bir dua ibadet vs tavsiye eder misiniz gebelik boyunca?
kuzum ya keske az yakin olsaydik. baharim sen de işe başla. eylulde karyamiz kreşe baslasin. eşin destek olmuyor ev zor cik sosyalles biraz. sen mutlu olursan karya da daha mutlunolacaktir. muhallebi tarzi şeyler çorba fwlan mi versen kabiigi icin.Kizlar selamlar nasilsiniz sesiniz cikmiyor
Ben iyi değilim..
Karyanin ağzındaki aft tan cocuk yemeden icmeden kesildi cok acitiyor ezip veriyorum zar zorda olsa hep makarna yedi sadece birde pankek simdide kabiz oldu ıkınmaktan kaka yapamadi bu saatte yeni uyudu
Esimde hic destek olmuyor destek olacagi yerde baska seylerden tartışıp duruyoruz. Bazen tukendigimi hissediyorum..
oyyyyy kalbim ya. anasi gibi havali bir hatun olacak ❣Günaydın hanımlar sabah şekeri niyetine buraya bir havalı hatun bırakayım
Yaaa nasıl büyümüş bilmiş bilmiş bakıyoEki Görüntüle 3002944
bende daginik bir bonus birakayim buraya
Ahh canim keskeee..canim emzirme devamsa sadece parol alabilirsin ilac olarak. migren taşı var bende anlık da olsa uyusturuyor gibi uykuya gecmek icin kullaniyorum. nöroloji ye gitmen lazim. migren gibi anlattiklarin. valla insallah degildir. öldürmeyip surunduren cinsinden. bekle bahara kadar. takip et not al ne zaman oluyor yani ne sıklıkta ataklar ve ne kadar sürüyor ne etkiliyor. biliyor musun ben masallah diyim spirale ragmen(14 gun suruyor artik regl) migren agrisi cekmiyorum yani siddetli degil. basagrisi hafif. stresle de alakali migren. bol su iç. uyku onemli ve yorgunluk tetikler. yani sartlarin zor
merhaba. hayirli olsun minik. oncelikle paketli gida asitli kafeinli iceceklerden uzak dur canim. acik satilan peynir felan da yeme. meyve sebze balik kirmizi et onemli. ben kirmizi et yemedgim icin baklagillerden cok tuketmistim. vitamin takviyesi folik asit onemli doktor onerir zaten. yürüyüş yap. hamilelere ozel pilates veya yoga yapabilirsin. gevsemene ve agrisiz suresi yonetmene yardimci olabilir. stresten uzak ol. cocuk herseyi hisseder hatta genlerine bile işler. boyle
kuzum ya keske az yakin olsaydik. baharim sen de işe başla. eylulde karyamiz kreşe baslasin. eşin destek olmuyor ev zor cik sosyalles biraz. sen mutlu olursan karya da daha mutlunolacaktir. muhallebi tarzi şeyler çorba fwlan mi versen kabiigi icin.
oyyyyy kalbim ya. anasi gibi havali bir hatun olacak ❣
Günaydın hanımlar sabah şekeri niyetine buraya bir havalı hatun bırakayım
Eki Görüntüle 3002944
kocaman bir maşallah bu minnoslara ve bol bol öpücük yanaklarına... ne ara büyüdü kuzularimiz diye düşünüyorum bu aralar.
bilmis bilmis çok fenaYaaa nasıl büyümüş bilmiş bilmiş bakıyo
yaa cok sevindim annenin gelmesineAhh canim keskeee..
Kabizlik gecti sukur daha iyi suan ama sabah yumurta yemiyor sanirim agzindaki problem hala devam ediyor sevdigi seyleri bile yiyemiyor cunku
Bu sabah biraz zeytin ezdim birazda patates kizartmasi yedi. Yumusak seyler yedirmeye calisiyorum yoksa geriliyoruz.
Annem gelecek bu haftadan sonra insallah.
Yaa kocaman olmus masallahh !
Bizimkide kivircik ya
oyy guzel gelinim
büyüyorlar ya. az okuldu okullu olacaklar seneye bicogukocaman bir maşallah bu minnoslara ve bol bol öpücük yanaklarına... ne ara büyüdü kuzularimiz diye düşünüyorum bu aralar.
Havasını sevsinlerrrrr havali hanim evde neler yapıyor? Anlat heleAh dedim ne zamandır atmıyorum buraya sıpayı atayım da canlansın azcık ortalık havalı bi giriş yaptık
Sağol şekerparem büyüdü valla bugünümüze bin şükür
misskokulumm misss özlettin kendiini cancağzim..çalışıyorsunuz diye rahatsiz da etmek istemiyorum ama arada ses ver yine şöyle bir özet geçAhahha doğumdan önce K Kuf sonrasında misskokulumm indirimlerden haberdar etti bizi hele bim günlükleri şimdi de en sevdiğim aktivite oldu resmen bim aktiel köşesi
Ya Allahım masAllaaahhh i na nıl mazzzz değişmiş geldi gözüme çooook tatlısın ama seeennn su kendinden emin duruşa şu endama şu gülüşe heyy yavrummm maşşşşAllaaaahhhh ❣❣❣❣❣❣yandı kızlllaaaarrrEki Görüntüle 3002944
Karyaaa havani sevsinler karyaa masAllah ikinci geldiginde o halıda heryer oyuncak oluyor bilgin olsun baharım
Canim farkindayim hep bu sekilde oturuyor ya duzeltmeye calisiyorumbilmis bilmis çok fena
yaa cok sevindim annenin gelmesine
oyy guzel gelinim
baharım boyle oturtmamaya çalış. bağdaş kursun daha saglikli
büyüyorlar ya. az okuldu okullu olacaklar seneye bicogu
Tsk ederiz teyzesii 2. Ci deme kiz cok isterdim ama bu parasizlik ve bu yalnızlıkta cok zor.Havasını sevsinlerrrrr havali hanim evde neler yapıyor? Anlat hele
Mesela Erva hala günde 10p kere giyinip soyunuyor ve de hep abisinin eşyalarında gözü anlatıyorum kızım bu abinin diyorum ama aglıyor zırlıyor abisini bebek gibi beslemek istiyor. Heryer batıyor.Bazen kızıyorum ama yine de hos bi durum güldürüyor
Tepelere çıkıp abiiiii annnnneeee diye sesleniyor çünkü inemiyor
misskokulumm misss özlettin kendiini cancağzim..çalışıyorsunuz diye rahatsiz da etmek istemiyorum ama arada ses ver yine şöyle bir özet geç
Jadem inan ki artik hiçbirşeye bakamaz oldum. Kendime kıyafet almam lazım.üşeniyorum..düşünsene bir kadın kendine alış veriş yapmaya üşeniyor o da internetten ha bos vakit buldugum anlar cok kısa oldugu için ona bile vakit harcamak istemiyorum
Ya Allahım masAllaaahhh i na nıl mazzzz değişmiş geldi gözüme çooook tatlısın ama seeennn su kendinden emin duruşa şu endama şu gülüşe heyy yavrummm maşşşşAllaaaahhhh ❣❣❣❣❣❣yandı kızlllaaaarrr
Helinim demek ki strese ne kadar az girersek migren o denli azalıyor bu ara cok sıkıntılı bir dönemden geçtim belki de bu ay ondan o kadar şiddetlidir. O zaman daha sakin bir hayat yaşamaya çalışacağım nasil olacak bilmiyorum ama papatya çayı almakla başlasam iyi olacak ciddi bir sinuzit de var. Hangisi tutuyor bazen anlayamıyorum tesekkur ederim cevapladığın için❣
Karyaaa havani sevsinler karyaa masAllah ikinci geldiginde o halıda heryer oyuncak oluyor bilgin olsun baharım
Oyyyy MASALLAH sana güzel kizzzBen de şuraya abisiyle yüzünü papağan gibi boyayan bir kız bırakıyorum.