- 2 Eylül 2019
- 5.390
- 15.347
Gel sarılalim gardaşımKalppare ahh canim bende cok bunaldim yaa cocuklar uyumayinca yemek yemeyince ve hasta olunca insanda hal kalmiyor birde seninde yaninda kimse yok. Valla bakıyorum etrafımda cok kişinin naddi manevi ailesi var. saglik olsun diyorum..
Benimki yine uyuyamıyor bugun birseyde yiyemedi aft acıtıyor heryer salya ve surekli bagirip agladi. Yemek yedirirken de zorladim biraz kustu aglanaktan bugun cok kötü birgun geçirdim.. Allahim sagliklarini versin tek dileğim bu.
Allah en büyük yardımcımız
Dün teyzem benle konuşunca annemi aramış annemin başının etini yemiş o kız orada çok bunalıyor bişiler yapın diye kim ne yapabilir? Ne kadar yakın gibi görünsek de farklı şehirlerdeyiz annemlerle. Annemlerin de bizim de arabamız yok.
Bu arada araba almak istiyoruz ama 1. El çok zor gibi. En az 300.000 çünkü 2. Elde de eşim de sürekli aldatılırız kandırırlar korkusu var. Simdi güya reno ve fiat 0 km araç çıkaracakmış piyasaya ama bu araclar çok donanımsız olacakmıs. Klima bile yok.kolunu yaslamak için yer yok cam acma ayna ayari manuel vs vs vs yani 80lerin arabaları gibi. Eşim de olsun motoru iyi olur gerekirse ben klima taktırım içini de zamanla geliştiririm diyor. Bi klima en az 20.000. Araclar 150.000 tl den satışa sunulacakmış. Bakalım bekliyoruz. Böyle bir haber duydunuz mu canım? Eşin sanayi de yönetici falandı sanki belki kulağına gelmistir? Bir sorabilir misin bizim için?
Bu arada o bunalım insAllah geçicidir. Havadan mıdır nedir bilmiyorim ama ben de biraz öyleyim. Vaka sayısı 102.000 olmuş. Bu da bunaltiyir biraz
Aft benim cocuklarda da oluyor. Bağışıklık düştüğünde oluyormuş. Bagisikligi guclendirecek gıdalar vermeye çalıs. Ekşi mayalı ürünler tüketmeye bakin.icinde beta glukan var ve afta cok iyi geliyor.tarhana eksi mayali ekmek gibi. Bir de buğday nisastali muhallebi yedir günde 2 kere.E vitamini ekslikligi de aft yapar. Bugday nisatasi iyi bir E vitamin deposuymuş.arkadasimin abisi patoloji doktoru o söylemişti.