2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Maşallah 3. yü bekleyen epey var :KK68: benim de kızımla oğlumun arası 3,5 yaş şimdiki gebeliğim de sağlıkla kucağımıza almak nasip olursa yine araları 3,5 yaş olacak :KK5:
Nisan'da doğum kısmetse benim de araları 2,5 yaş olacak. 3. değil sizler gibi (sanıyorum en az 4 arkadaşın 3.olacak masallah Allah sağlık afiyet bolluk bereket versin bebeklerle birlikte 🙏) 2. olacak ama planlı olmadığı için biraz saskinim. Buraya ilişeyim dedim, zorlukları paylaşarak da aşarız inşallah. Lekelenme kanamalarim devam ediyor, yurtdışında yapayalnız, yardımcısız dinlenmek mümkün değil. Allah herkesin kaygısını tasasini rahatlarsın inşallah. 🙏

Bir de ben vajinal muayeneden doktor veya anne adayı neden imtina ediyor o kısmı anlamadım. Vajinal muayene riskli değildir. Hatta ve hatta eskiden hatta yine var o doktorlardan iyi eğitim almış kadın dogumcular, tuşeleme yani iki parmakla bebeği anlayacak durumdalar. Şimdi pıtrak gibi özel tip fakültelerinden mezunlar yetişiyor gerçi anne adayları da haklı ama vajinal muayene riskli değildir.

Bir de ben vajinal muayeneden doktor veya anne adayı neden imtina ediyor o kısmı anlamadım. Vajinal muayene riskli değildir. Hatta ve hatta eskiden hatta yine var o doktorlardan iyi eğitim almış kadın dogumcular, tuşeleme yani iki parmakla bebeği anlayacak durumdalar. Şimdi pıtrak gibi özel tip fakültelerinden mezunlar yetişiyor gerçi anne adayları da haklı ama vajinal muayene riskli değildir.
Bencede riskli değil, riskli olsa doktorlar uyarır zaten bakmazlar. ben keseyide, keseden sonraki hafta kalp atışınıda vajinal görebildim. karından görülemiyorsa vajinal muayene yapılabilir. :)

Kızlar mrb.dün doktora gittim keseyi görürüz diye.5 boyutlu ultrason da kese görünmedi. Beta hcg 5200 olmasına rağmen. Doktor dış gebelik olabilir dedi.yarın tekrar çağırdı. MoraliM sıfır
Canım beta o kadar yükselmez dış gebelikte betana 2 günde bir baktır dış gebelikte sürekli düşer

Kızlar kac haftalık kac günlüksünüz kese boyu crl(bebeğin baş popo arası botu ne kadar)

ben de araniza katılanlardanim adet günümden 5 gün geçti hava değişikliği diyorduk
kesinlikle beklemiyorduk ihtimal bile vermiyorduk eşimle çünkü artık tamam demistik 2 kızımız var öylesine test yaptım eşim gece nöbetinde ve belirgin olarak çift çizgi çıktı banyoda düşmemek için kendimi zor tuttum eşimin haberi yok sabah gelince söyleyeceğim
Çok dua ediyordum allah isteyenlere versin diye ama nasip böyleymiş 😔😔
Hayırlı olsun. Benim de 3 yaşında kızım var düşünmüyorduk nasıl oldu anlamadım. Shayırı hayırlı olsun inşalalh. Vardır bunda da bir hikmet

Sormayın şu anda eşimle boşanma durumuna geldik bugün ailemin yanına gidiyorum şehir dışına yani çok üzgün ve stresliyim belki de bu yüzden bu kadar arttı 😓

Merhaba, daha iyi misiniz? Umarım güzel haberler yazarsınız. İlk gebeligimde benzer şeyler yaşadım. Herkes kendi çektiğini bilir tabi ama hormonların durumunu ve bebeğin etkilenmeye başladığını düşünüp stresinizi en aza indirmeye çalışın. 🙏

Canım normal bence bazılarının pek belirtisi olmuyor benim randevu da pazartesi inşallah görürüz bebekleri 🙏🏻
İnşlh canım hayırlısıyla bi kalp atışlarını duysaydık rahatlıcam sende dikkat et kendine sitede yapma rabbim büyükdür su akar yolunu bulur❤️

Bize 6+4 günlük dedi doktor.
Belirtim o kadar cok ki hangisini sayiyim😳 Bulantı çok fazla 2 gündür istifra etmeden duramıyorum zehirleniyorum sanki.
Günlük yaşantımı da çok etkiliyor😥 Rabbim kolaylık versin de bi an önce şu 2 ay geçsin gitsin😵
Amin inşlh sağ salim kucaklarımıza da alırız rabbimin iZniyle inşlh baş ağrıları başladı bende

Canım şimdi biliyorsundur kimyasal gebelik ya sa boş gebelik gibi sağlıklı olmayan gebelik türleri var burada eğer kese görünmeyecek kadar küçük ise sağlıklı bir gebelik mi anlamak için kan testleri yapılıyor ve iki günde bir kanda betahcg değerlerine bakılıyor iki kat artış okursa normal deniyor ama bazı kişilerin ki 3-4 kat artınca ben benimki az mı diye sormak istedim
anladim , bir nevi erken teshis/durumu ogrenme yani. Tesekkur ederim.

Hoş geldin mide bulantısı ve istifra. Biz de seni bekliyorduk hep şanslı hamilelerden olurum inş hiç midem bulanmaz dedim ama olmadı ayran hariç her şeyden tiksiniyorum. Sizde durumlar nasıl? Yarın 6+5 oluyorum kalp için gidicez inş duyarız. 🤲

Kızlar merhaba, daha önce kahverengi akıntımdan bahsetmiştim burada. Az önce doktorumla konuştum Pazartesi günü gebelik bakalım dedi. Dualarınızı bekliyorum. Bata son 5 gün :KK42:

Benim geçen hafta geldi.. soluğu doktorda aldım. Lekelenme şeklindeki akıntı beta dusmedikce normal dedi ve kan istedi. Beta yüksek çıkınca sorun yok lekelenmeye takılma birkaç güne geçer dedi. Dediği gibide oldu zaten çok şükür.. moralini bozma artmadigi sürece sorun yok :)
Merhaba, ben henüz test yaptırmadım haliyle beta sonucunda bilmiyorum. Ama bahsettiğiniz gibi iki gündür kahverengi lekelenme mevcut. Doktorum izinde, pazartesi geleceğini ve aynı gün gebelik bakacağını söyledi. Sizin kaç güne kesilmişti lekelenme?

Hoş geldin mide bulantısı ve istifra. Biz de seni bekliyorduk hep şanslı hamilelerden olurum inş hiç midem bulanmaz dedim ama olmadı ayran hariç her şeyden tiksiniyorum. Sizde durumlar nasıl? Yarın 6+5 oluyorum kalp için gidicez inş duyarız. 🤲
insallah çabuk geçer. bende de var maalesef😥 gittikçe de artıyor. benim de yarın ilk doktor kontrolüm 6+0 daha kalp atışı duyulmaz ama sağlıklı bir gebelikde keseyi görürüz insallah.. insallah yarın güzel haberler alırız.

X