- 29 Temmuz 2015
- 457
- 472
- 36
Aynı durum bende de varmışKızlar bizde bugün gördük bebişi kalp atışını küçük kanama alanı varmış doktor ilaç verdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı durum bende de varmışKızlar bizde bugün gördük bebişi kalp atışını küçük kanama alanı varmış doktor ilaç verdi
Önemli değil dedi ama düşük tehdidi olabilir diyo internette.olabildiğince dinleniyorum.ilacı alıyorum.sana başka bişey tavsiye etti miAynı durum bende de varmış
Bende de var aynısı. Doktor önemli değil olur dedi yerleşmeden dolayı, progestan kullanıyorım ben deÖnemli değil dedi ama düşük tehdidi olabilir diyo internette.olabildiğince dinleniyorum.ilacı alıyorum.sana başka bişey tavsiye etti mi
Çok sağol korktum dünden beri ilkini kaybedince bunda hersey tedirginlik sebebi.Bu arada gebe olduğunuzu sağlık ocagına haber verdiniz mi?benim hemşireme haber verdim her an arıyabilirsin dediBende de var aynısı. Doktor önemli değil olur dedi yerleşmeden dolayı, progestan kullanıyorım ben de
Kan testimi orda yaptırmıştım zaten ebe hemen bilgilerimi kaydetti orda Bende korktum başta ama doktor kanaman olmadığı sürece korkma dediÇok sağol korktum dünden beri ilkini kaybedince bunda hersey tedirginlik sebebi.Bu arada gebe olduğunuzu sağlık ocagına haber verdiniz mi?benim hemşireme haber verdim her an arıyabilirsin dedi
Benimki tedbirli kalp atışı olmadan kaydetmeyelim diyor.tetenoz aşısı 2 doz olcakmış kontrollerde onu sor dedi hoş daha çok varmış.Doktordan daha çok yenilecek,dikkat edilecek şeylerden bahsettiKan testimi orda yaptırmıştım zaten ebe hemen bilgilerimi kaydetti orda Bende korktum başta ama doktor kanaman olmadığı sürece korkma dedi
Kalp atışı için gitmemiş miydin sen canımBenimki tedbirli kalp atışı olmadan kaydetmeyelim diyor.tetenoz aşısı 2 doz olcakmış kontrollerde onu sor dedi hoş daha çok varmış.Doktordan daha çok yenilecek,dikkat edilecek şeylerden bahsetti
Bende de varSu gibi şeffaf akıntısı olan var mı?
Internetten edindiğim bilgilere göre bir haşhaş tanesi kadarmışKızlar kac haftalık kac günlüksünüz kese boyu crl(bebeğin baş popo arası botu ne kadar)
Üzülmeyin ben otobüsle 14 saat yolculuk bile yaptım tam tutunma haftalarında bir şey olmadı çok şükürÇok önceden planlı Konya gezimiz vardi İzmir'de oturuyorum bu akşam 2 çocukla ve hamile halimle yola çıkacağım
Ben de aldım, şükürler olsun. Harika bir duygu. Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.Selam kizlar. Ben az önce bebeğimin kalp atışını aldım :) darısı başınıza insallah.
Benim sat 4 Temmuz, 6. Haftanın başlarında keseyi gördük, 7. Haftanın başlarında yani bugün de kalp atışını duyduk. Ben geç yorum yazıyorum gerçi muhtemelen görmüşsündür.Merhaba kızlar benim sat 5 temmuz kalp keseyi ne zaman görürüz kalp atışını ne zaman duyarız acaba ❤
Ya evet, bir de o var. Peynir ekmek ve susamlı çubuk yemekten kabızlık başlıyor, kahverengi lekelenme görünce "yine mi" diyor insan. Kurtuluruz umarımprogestan fitil kullanıyorum sabah akşam. Dünden beri lekelenme yoktu ama feci kabızım asla ıkınmıyorum büyük tuvaletimi yaptıktan sonra oluyor kahverengi leke gördükçe moralim bozuluyor ya.
Kayısı yiyorum o rahattı biraz artık her gece yatmadan 3 tane yemeye karar verdim ertesi güne fayda etsin diye. Kabızlıktan kurtulunca bida olmaz umarım
1 ay sonra 9 saat uçak yolculuğum var. Allah korusun hepimizi...Üzülmeyin ben otobüsle 14 saat yolculuk bile yaptım tam tutunma haftalarında bir şey olmadı çok şükür
Progestan verdi dinlen dedi korkulacak bir durum yok dedi dinlensek geçer bence ben çalıştığım için sürekli ayaktayım basıl olacak bilmiyorumÖnemli değil dedi ama düşük tehdidi olabilir diyo internette.olabildiğince dinleniyorum.ilacı alıyorum.sana başka bişey tavsiye etti mi
Sat tarihiniz neydi? Bende tam 5 haftalık olduğunda Cuma günü gideceğim doktora kese görünür mü merak ediyorum. Pazartesi beta hcg 3087 idi. Bir daha ölçtürmedim. Tahmini 12000 olur gittiğimde
Allah korusun tabi yeter ki stres yapmayın inşallah hiçbir sıkıntı olmaz1 ay sonra 9 saat uçak yolculuğum var. Allah korusun hepimizi...