insallah güzel haberler alırsınız.Kızlar merhaba, daha önce kahverengi akıntımdan bahsetmiştim burada. Az önce doktorumla konuştum Pazartesi günü gebelik bakalım dedi. Dualarınızı bekliyorum. Bata son 5 gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insallah güzel haberler alırsınız.Kızlar merhaba, daha önce kahverengi akıntımdan bahsetmiştim burada. Az önce doktorumla konuştum Pazartesi günü gebelik bakalım dedi. Dualarınızı bekliyorum. Bata son 5 gün
Benim bat ile başladı kahverengi lekelenmelerim. Bugün 6+4'üm halen birer gün arayla devam ediyor. Kesilmedi Arada âdet sancısı gibi ağrım da oluyor. Doktor tahlillerime bakıp bu duruma normal dedi.Merhaba, ben henüz test yaptırmadım haliyle beta sonucunda bilmiyorum. Ama bahsettiğiniz gibi iki gündür kahverengi lekelenme mevcut. Doktorum izinde, pazartesi geleceğini ve aynı gün gebelik bakacağını söyledi. Sizin kaç güne kesilmişti lekelenme?
Bana umut oldunuz şu an, ayrıca bebek için de tebrik ederim. Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin, sağ salim kavuşun inşallah Beni çok tedirgin ediyor bu kahverengi akıntı...Benim bat ile başladı kahverengi lekelenmelerim. Bugün 6+4'üm halen birer gün arayla devam ediyor. Kesilmedi Arada âdet sancısı gibi ağrım da oluyor. Doktor tahlillerime bakıp bu duruma normal dedi.
Çok teşekkürler. Hepimiz için sıkıntısız olsun dilerim , hepimizin sağlıkla kucaklarımız dolsun. Tedirgin olmayın, Türkiye'de iyi bir doktorunuz da varsa çok ihtimamlı oluyorlar. Bir an önce kesilir lekelenmeniz umarım.Bana umut oldunuz şu an, ayrıca bebek için de tebrik ederim. Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin, sağ salim kavuşun inşallah Beni çok tedirgin ediyor bu kahverengi akıntı...
Ailemin yanına geldim hayırlısı olsun diyorum artık teşekkür ederimMerhaba, daha iyi misiniz? Umarım güzel haberler yazarsınız. İlk gebeligimde benzer şeyler yaşadım. Herkes kendi çektiğini bilir tabi ama hormonların durumunu ve bebeğin etkilenmeye başladığını düşünüp stresinizi en aza indirmeye çalışın.
İnşallah canımİnşlh canım hayırlısıyla bi kalp atışlarını duysaydık rahatlıcam sende dikkat et kendine sitede yapma rabbim büyükdür su akar yolunu bulur❤
Bende de çok bulantı var bizim randevu pazartesi duyarız inşallahHoş geldin mide bulantısı ve istifra. Biz de seni bekliyorduk hep şanslı hamilelerden olurum inş hiç midem bulanmaz dedim ama olmadı ayran hariç her şeyden tiksiniyorum. Sizde durumlar nasıl? Yarın 6+5 oluyorum kalp için gidicez inş duyarız.
Nasil peki 3.5 yas ara sizce zorlandiniz mi?
Merhaba canım. 2 gün sürmüş ve kesilmişti. İçini ferah tut. Umarım güzel haberlerini oluruz burda :) bu arada reglime 3 gün kala 5 liralık testte çıkmıştı benim her iki hamileliğimdede. Çok merak içindeyse yarın tekrar yap silikte olsa çıkar. Erken gebelik testi yapma sakın. Ben hamile olduğum halde negatif çıkmıştı. Bol şans :)Merhaba, ben henüz test yaptırmadım haliyle beta sonucunda bilmiyorum. Ama bahsettiğiniz gibi iki gündür kahverengi lekelenme mevcut. Doktorum izinde, pazartesi geleceğini ve aynı gün gebelik bakacağını söyledi. Sizin kaç güne kesilmişti lekelenme?
Beta degerin gayet iyi, 2 gunde beta artisina bakarsin cnm. Ayrica 465 degerle ultrasonla hamilelik goremez doktorMerhaba kızlar , bende yeni katıldım foruma . Hepimiz için hayırlısı olsun diyorum.benim sat 12 temmuz dün doktora gittim hamilelik yok dedi ultrason da bakınca sonra kan tahlilinde beta HCG 465 , progesteron 11 çıktı değerler düşük mu acaba . Progesteron bayağı düşük dedi ama dış gebelikse ilaç kullanmak olmaz cumartesi tekrar gel dedi
Sonucun ne zaman cikicak canim, beta artisina bir bakilmasi lazim. doktorun dedigi gibi gec dollenme olabilirMerhaba 5+5 hamileyim ve kahverengi lekelemem var fakat kese gozukmedi altan muane yaptıkların halde gozukmedi kese 5 gun önce 1005lerdeydi bugün yine yaptırdım kan sonucun çıkmadı ama yine alttan muane oldum ama yine kese yok çok endişeleniyorum doktor gec dollenme diyor.
Pazartesi günü çıkcak ama şuan 3000binlerde büyük ihtimalle yinede kese yok ümidimi kestim artıkSonucun ne zaman cikicak canim, beta artisina bir bakilmasi lazim. doktorun dedigi gibi gec dollenme olabilir
Haydi hayırlı olsunSelam herkese bugün randevum vardı kalp atışını duyduk. Her şey yolunda çok şükür:)
Merhabalar, verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Yarın yapacağım kısmetse Hayırlı akşamlar dilerim.Merhaba canım. 2 gün sürmüş ve kesilmişti. İçini ferah tut. Umarım güzel haberlerini oluruz burda :) bu arada reglime 3 gün kala 5 liralık testte çıkmıştı benim her iki hamileliğimdede. Çok merak içindeyse yarın tekrar yap silikte olsa çıkar. Erken gebelik testi yapma sakın. Ben hamile olduğum halde negatif çıkmıştı. Bol şans :)