2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Merhabalar arkadaşlar, hepinize iyi akşamlar dilerim. A April wind canım mesajlarının altında üç haftalık hamile olduğunu görüyorum. Hamile olduğunu bu kadar erken nasıl öğrendin? Yüksek ihtimalle senin gibi ben de üç haftalık hamileyim fakat batı bekliyorum kesinleştirmek için. Rica etsem bana yardımcı olabilir misin? Ne gibi belirtilerle anladın gebeliğini?

Merhabalar arkadaşlar, hepinize iyi akşamlar dilerim. A April wind canım mesajlarının altında üç haftalık hamile olduğunu görüyorum. Hamile olduğunu bu kadar erken nasıl öğrendin? Yüksek ihtimalle senin gibi ben de üç haftalık hamileyim fakat batı bekliyorum kesinleştirmek için. Rica etsem bana yardımcı olabilir misin? Ne gibi belirtilerle anladın gebeliğini?
Takvim şuan doğru değil canım benim sata göre eklemiştim ama bayağı erken yumurtladım
Kendi hesabıma göre 4+0 şuan. Bakalım doktor büyük ihtimal tarihi öne çekip son adet tarihimi değiştirir zaten ☺️
Göğüs ve kasık ağrısıyla tahmin ettim ben.
Normalde göğüs ağrım hiç olmaz çünkü.
İlk gebeliğimde de belirtim göğüs ucu ağrısıydı.
Benimde şuan adetime 1 hafta var ama ilişkiden 15 gün geçti ben ilişkiyi baz alıp test yaptım ☺️
10. Gün negatifti
13. Gün silik çıktı
Bugün 15. Gün testi tekrarladım koyulaşma var.
0C4131BE-9BB3-48B3-8303-BA6ED99DECC1.jpeg

Allah yardımcınız olsun. Gerçekten üzüldüm.
yaşadıklarınızı siz daha iyi bilirsiniz muhakkak. ama bu süreçte karar vermeseniz nasıl olur? hamilelik garip bir süreç. hormonlar yükselip düşüyor bazen insan kuş gibi hissederken bir dakika sonra dipte hissediyor. benim iki çocuğum var gelip sariliyorlar hele midem bulaniyorsa inanın bazen onlara bile tahammülüm olmuyor. ama süreci bildiğim için hormonların oyunu deyip geçiyorum
insallah sizin ve bebeğiniz için en hayırlısı olur.
Ben de eşimle hep regl olduğumda ya da hemen öncesinde büyük kavgalar ederim. Hep o zaman, acaba ayrılsam mı , diye düşünürüm. Çünkü 12 yıl oldu , o da beni çözmedi. Ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi uyanırım. Hep bu hormonlar yüzünden , ama içimden böyle, Exorcist filmi çıkıyor sanki... Tutamıyorum kendimi ...
Bazı kayınvalideler öyle ne yazık ki, oğlum mutlu olsun , diyemiyorlar.
Umarım düzelir durumları...

Takvim şuan doğru değil canım benim sata göre eklemiştim ama bayağı erken yumurtladım
Kendi hesabıma göre 4+0 şuan. Bakalım doktor büyük ihtimal tarihi öne çekip son adet tarihimi değiştirir zaten ☺
Göğüs ve kasık ağrısıyla tahmin ettim ben.
Normalde göğüs ağrım hiç olmaz çünkü.
İlk gebeliğimde de belirtim göğüs ucu ağrısıydı.
Benimde şuan adetime 1 hafta var ama ilişkiden 15 gün geçti ben ilişkiyi baz alıp test yaptım ☺
10. Gün negatifti
13. Gün silik çıktı
Bugün 15. Gün testi tekrarladım koyulaşma var.
Eki Görüntüle 2298672
Canım kırmayıp açıklama yaptığın için çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Bende de belirti olarak sayabileceğim şunlar var sivilcelenme, bel ağrısı, kasık ağrısı, gaz problemi... Benim ilişkiden sadece 10 gün geçti az önce senden cesaret alarak test yaptım sonuç negatif ve kahverengi renkli akıntım var. Iç çamaşırıma bulaşmıyor sadece peçete ile sildikçe görüyorum. Hani böyle çikolata erimiş de bulaşmış gibi düşün. Sanırım ilk kez 22 gün içinde tekrar adet olacağım 🙄 Sabah koyu sarı renkli idi şimdi daha da koyulaşmış anlam veremiyorum.

Canım kırmayıp açıklama yaptığın için çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Bende de belirti olarak sayabileceğim şunlar var sivilcelenme, bel ağrısı, kasık ağrısı, gaz problemi... Benim ilişkiden sadece 10 gün geçti az önce senden cesaret alarak test yaptım sonuç negatif ve kahverengi renkli akıntım var. Iç çamaşırıma bulaşmıyor sadece peçete ile sildikçe görüyorum. Hani böyle çikolata erimiş de bulaşmış gibi düşün. Sanırım ilk kez 22 gün içinde tekrar adet olacağım 🙄 Sabah koyu sarı renkli idi şimdi daha da koyulaşmış anlam veremiyorum.
Rica ederim canım ne demek 🤗
İlk gebeliğimde daha yoğun belirtilerim vardı.
Bel ağrısı, idrarda koyulaşma, göğüs ucu ağrısı, göğüs hassasiyeti ve kasık batması.
Bunda henüz erken olduğu için mi bilmiyorum ara sıra gelip giden göğüs ve kasık ağrısı dışında bir belirtim yok şuan.
10. Gün erken oluyor sanırım 2-3 gün sonra bi tekrarla istersen. Benimde çıkmadı 10. Gün . Belki gelende yerleşme kanamasıdır. Bugün biraz bende de oldu kahverengi lekelenme umarım bu şekilde devam etmez 🤷

Rica ederim canım ne demek 🤗
İlk gebeliğimde daha yoğun belirtilerim vardı.
Bel ağrısı, idrarda koyulaşma, göğüs ucu ağrısı, göğüs hassasiyeti ve kasık batması.
Bunda henüz erken olduğu için mi bilmiyorum ara sıra gelip giden göğüs ve kasık ağrısı dışında bir belirtim yok şuan.
10. Gün erken oluyor sanırım 2-3 gün sonra bi tekrarla istersen. Benimde çıkmadı 10. Gün . Belki gelende yerleşme kanamasıdır. Bugün biraz bende de oldu kahverengi lekelenme umarım bu şekilde devam etmez 🤷
Inşallah Allah gönlümüze göre versin yüzümüzü güldürsün başka bir şey istemiyorum. Siz de hayırlısıyla kucağınıza alırsınız yavrunuzu inşallah. Ben bir yıllık evliyim ilk kez denedik açıkçası çok ümitli değilim ama negatif görünce de üzülüyorum sanırım 😅 bir de lekelenme ya da kanama beni tedirgin ediyor şu an büyük stres altında hissediyorum. Bata 6 gün var sanki 6 yılmış gibi geliyor...

Inşallah Allah gönlümüze göre versin yüzümüzü güldürsün başka bir şey istemiyorum. Siz de hayırlısıyla kucağınıza alırsınız yavrunuzu inşallah. Ben bir yıllık evliyim ilk kez denedik açıkçası çok ümitli değilim ama negatif görünce de üzülüyorum sanırım 😅 bir de lekelenme ya da kanama beni tedirgin ediyor şu an büyük stres altında hissediyorum. Bata 6 gün var sanki 6 yılmış gibi geliyor...
İnşallah canım 🙏
Geçmez o son günler bilmez olur muyum :)
Ama stres en büyük etken gerçekten akışına bırakınca oluyor (sorun yoksa tabi)
İlk hamile kaldığımda 13. Aydı.
Çok bekledim sabır ettim ama yine kavuşamadım kuzuma.
Bunda da yine olmaz diye korunmayı erken bıraktım ilk Aydan oldu ☺️
Herşeyin hayırlısı olsun inşallah tek dileğim sağlık. Hepimiz için sorunsuz geçmesi 🙏

İnşallah canım 🙏
Bunda da yine olmaz diye korunmayı erken bıraktım ilk Aydan oldu ☺
Herşeyin hayırlısı olsun inşallah tek dileğim sağlık. Hepimiz için sorunsuz geçmesi 🙏
Oh ne güzel aman maşallah diyeyim 😇 doğru söylüyorsunuz her şeyi akışına bırakmakta fayda var böyle şartlayınca kendini insan daha çok etkileniyor.

ben de araniza katılanlardanim adet günümden 5 gün geçti hava değişikliği diyorduk
kesinlikle beklemiyorduk ihtimal bile vermiyorduk eşimle çünkü artık tamam demistik 2 kızımız var öylesine test yaptım eşim gece nöbetinde ve belirgin olarak çift çizgi çıktı banyoda düşmemek için kendimi zor tuttum eşimin haberi yok sabah gelince söyleyeceğim
Çok dua ediyordum allah isteyenlere versin diye ama nasip böyleymiş 😔😔

İnşallah canım 🙏
Bunda da yine olmaz diye korunmayı erken bıraktım ilk Aydan oldu ☺
Masallah canim hayirli olsun .Beni de 2. Bekletiyor 8 aydır 😊 ovu testi kullanmış miydin

ben de araniza katılanlardanim adet günümden 5 gün geçti hava değişikliği diyorduk
kesinlikle beklemiyorduk ihtimal bile vermiyorduk eşimle çünkü artık tamam demistik 2 kızımız var öylesine test yaptım eşim gece nöbetinde ve belirgin olarak çift çizgi çıktı banyoda düşmemek için kendimi zor tuttum eşimin haberi yok sabah gelince söyleyeceğim
Üzülmeyin bence yaş aralıkları çok güzel ❤️ ileride iyiki olmuş dersiniz ❤️ şuan süpriz olduğu ve beklemediğiniz için karmaşık duygular içindesiniz ama geçecektir İnşaAllah ❤️ Allah nasip ettiyse en iyisini bilir 🥰

Nasip canim ya hayirlisi.
Benimde hic oyle bir dusuncem yoktu inan tek cocukla kalmak istiyordum cunku sartlarim bunu gerektiriyordu yardim edecek kimsem yok benim.
Dun bugun aglamaktan mahvoldum. Calisiyorum ne olacak bilmiyorum.
Sizin kizlar kac yasindalar?

dört yaş arası kızlarımın. oldukça ideal. şu anda öyle güzel oyun arkadaşı oldular ki. küçük doğduğunda da büyük kızım bayağı benden çıkmıştı. yemeğini önüne koyunca yiyordu. tuvalet ihtiyacını yalnız giderebiliyordu. o yüzden sıkıntı çekmedim. tabi eşim de çok yardımıydı sağolsun.
Tesekkur ederim canim sagol bunlari duymak iyi geliyor cunku depresyona girdim ogrendigimden beri agliyorum.
Benim oglumun sadece yemek konusu kaldi diger her seyi halletmistik.
Ama.yemegini kendisi yemiyor onu da bu surede alistiririm.
Aralari tam olarak zamaninda dogarsa 4 yasina 4 au kalacak 3.5 4 yas arasi olacak yani.

Masallah canim hayirli olsun .Beni de 2. Bekletiyor 8 aydır 😊 ovu testi kullanmış miydin
Kullanmıştım canım ama kullandığım aylar hamile kalamadım. Ben daha fazla stres yaptım onlarla 😩 En azından yumurtlama zamanımı netleştirmiş olmuştum ama. 28 günlük döngüye göre 14 denirken benim 12-13. Günlerde yumurtlama olıuordu. Doğumdan sonra iyice öne geldi neden anlamadım.
Akışına bıraktım işe girdim öylelikle hamile kalmıştım. Stres etkilemiş hep.

Merhaba bayanlar benim de son adet tarihi 6 Temmuz ama yumurtlamam 27 Temmuz.. yani su an 4+4 deyim beta değerleri 9 Ağustos 41,56. 11 Ağustos’ta 120. 13 Ağustos’ta 287 ve 15 Ağustos’ta 618 bu değerler normal mi ?

X