Biz evimize geldik şükür dün akşam kızlar yol yordu epey kendime gelemedim halen
. Göktuğ u ben araba koltuğunda oturttum yoksa zabdedemiyorum öne geçmeye çalışıyor falan. Dönüşte Ankara ya kadar güzel uyudu. Bişeyler yedi azcık mola verdik Ankarada kardeşime uğradık orda oynadı uykusu gelince tekrar düştük yola. 2 saate kadar uyudu sonrası zordu atıştırmalık kuru meyve, galeta, çubuk kraker dönüşümlü verdim şarkılar oyunlar kısa molalar derken 3 saat baya yorulduk. Şükür kazasız belasız geldik. Gelince bir çorba içirip yatırdım. Ben de valizler boşalttım bitirdim işi gücü. Darısı başınıza hepiniz sağlıkla gidip gelin evlerinize inşallah. Rahat yolculuklarınız olsun.
S Susam_tanesi bizim de tatil öyleydi hiç oturmadı benim oğlan. Acıkınca mama sandalyesinde oturdu hemen yeyip kalktı biz sıra sıra yedik
yiyemedim bile kilo almamışım düşün
bir de kalkınca milleti taciz etti. Çocukların yanına gidip abbiii abbbaaa kaaadeşşş ellerindekileri almaya çalışmalar falan, gözlerinin içine bakıyor insanların
havuza atlamaya çalışmalar, milletin topuna oyuncağına salça olmalar, ağlamadı şükür ama yorulduk haliyle. Küçük çocukla bu kadar olur anca
sizinki daha dingin geçer inşallah