2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
misskokulumm şükür iyileşti demek Göktuğum . Şimdi ev topla yerleştir kolay gelsin inşallah. Yolculuk uzun yol korkutuyor beni Atayla umarım sorunsuz gidip geliriz. D dilzar ım burda Haziran’dan Ekim’e kadar yanıyoruz sevgilerimi gönderiyorum

Araba satildi canim zaten bir kac kez yolda kaldi ben arabadan iyice soğumuştum onlarida yaptirdik arife gunu satıldı hmen yola ciktk bizde srket arabasiyla.cok sukur suan annemin tarafindayiz rahatız. Sagol canim ❤
Yer değişince muhakkak düzen de değişiyor canım. Boşver dediğin gibi bir iki günlüğüne he de geç. Bebekle ne hizmeti edecekmişsin. İnşallah annenler rahat geçer güzel bir değişiklik olur
Bende birsey demedim zaten sadece birilerinden konuşuyorlardı misafirlige gelmsler hic birseye el atmamislar uzaktan arkdslari vs vs bende o sira dedim benim kucuk kizim var goruyorsunuz ben birseye yetişemiyorum diye yokk keske senin kadar yapsalar flan dediler bende cok takilmadim sonrasinda zaten ama uzak olmalari daha iyi.

Bizde eşimin memlekete geldik bayram dolayısı ile burdayız 3 hafta. Mama sandalyesini getirmedik yer çok kaplayacak diye. Ama durmuyor yerinecek sürekli gezmek istiyor. Elimde kase kaşık dolanıyorum valla. Pişman oldum getirmediğime. İyice iştahı gitti hastalıktan sonra.

Yeni bir yer ya çocuklar için daha hareketli oluyor o yüzden bizde öyleyiz. Geziyoruz sürekli kendi karnımı zar zor doyuyorum iş beklemesin kimse görüyorlar zaten hiç durmadığımızı

Canim ben mama sandalyesini aldm yoksa kafayi yerdim heralde :)

Ay betüş alem kız maşallah ona
Benim kayınvalidem de bazen diyor annem diye ilk zamanlar eşime diyordum bir gün babannem demek istedin herhalde diyeceğim o olacak diye o da ne kıskançsın diyordu bana. Şimdi yine arada annem arada babannem diyor artık hiç takılmıyorum lafın gelişi dediğini anlıyorum. Bi de çocuğum baya baya babilla diyor ona kimin ne olduğunu gayet iyi biliyorlar onlar neyse ki bi de bizim bakıcı da annem diyor o daha sıkıntı ama çocuğun ona anne dediğini hiç duymadım. Biraz daha büyüsün ona ismiyle teyze dedirtiyorum ama onu diyemiyor henüz. Ona ne diyecek kritik olan o bizde

Biz de 3-4 gündür benim memleketteyiz burdan da salı Antalyaya tatile geçeceğiz ama çok korkuyorum. Minnoşla tatil tatil olmayacak galiba burda karı koca hiç oturamıyoruz çünkü her tarafa saldırıyor. Evlerde her yeri karıştırıp bişey istiyor. Bugün dışarı yemeğe gittik nerdeyse mutfak kısmına dalıyordu, yan masada bir çocuğun saçını elliyor, mama sandalyesinde mümkün değil oturmuyor. İstediği olmayınca çok ağlıyor. Oto koltuğunda oturan çocuk bu ara çok kullandığımız için orda da ağlar oldu. Uyku desen kalmadı gündüz uykusu uyumuyor araba uyursa 5-10 dk o yüzden de çok ağlak geçiyor ginler. gece uykusuna da bir türlü konsantre olup yatamıyor. Gün içi hareketlilik o kadar fazla geliyor ki bugün uyutmaya çalışırken balon, araba, gol, bebek, miyav bişeyler konuşuyordu. Günün özetini geçiyor sanırım. O da haklı anlıyorum düzeni falan kalmadı her yer, her şey, herkes yabancı. Anlamak lazım. Bizim tatil 1 hafta daha var bakalım nasıl geçecek. Çocuğun huyu iyice değişmese bari..

Bizi Özet geçmişsin . Ankaradayız biz de bugun yola çıkıyoruz tatile . Ankara’ya gelişimiz bile 3 saatlik yol oldu 5 saat bayram kalabalığı ile. Felaketti yolculuk . Ayvalık’a geçeceğiz karnıma ağrılar girdi . Yolda bile küstük biz . Gece uykumuz perişan , gündüz hiç yok . 5 te kalktık uyutmaya çalışıyorum ama nafile . Biz de bugun yemeğe gittik mama sandalyesine mümkün değil oturmuyor . Sürekli yürümek istiyor bağımsız bir şekilde . Ter döke döke bir oluyorum . Hele araba ile yolculuk yaparken … oto koltuğuna oturmuyor , bugun giderken almamayı düşünüyorum koltugu. Yapışık gidiyoruz arabada , inşallah hasta olmayız . Daha yeni yeni atlatıyoruz hastalığı da .

Biz almadık oto koltuğu. Çok kararsız kaldık ama mümkün değil oturmaz. Evde yemek yedirirken mama sandalyesinde otursun diye yapmadığımız kalmıyor. Arabada kucakta bile durmuyor. Çok hareketliler gerçekten. Bende çok dikkat ediyorum hasta olmadın birdaha diye. Çok değiştiriyor gerçekten hastalık. Eve gidince bakarız bilmiyorum hep dışarda müstakil evdeyiz şuan gece uyanıyor o zaman bile dışarı çıkacağım diye ağlıyor

Uykusunu alamayınca yAda uykusu gelince çok huysuz hiç bişeyden haz etmeyen bişey oluyor benşm oğlan. Gündüz uyumazsa çok zorlar sizi. Çok yoruluyordur gece de ondan uyuyamıyor demek ki

Dışarı kudurukluğu bizde hat safhada şu an . Kışın ne yaparız bilmiyorum .
bu arada evimize ilk defa müşteri çıktı dua edin de alsın

Canim ben mama sandalyesini aldm yoksa kafayi yerdim heralde :)
Ne iyi etmişsin bizimki de katlanıyor ama yine de çok yer kaplar ben de kara kara düşünüyorum
Ah kuzum Antalya iyi geçer deniz kum daha rahat olur umarım. Biz Salı sabaha karşı yolcuyuz kısmetse auto koltuğunu yanımıza almayacağız zaten auto koltuğunu sadece ben araba sürdüğüm de biniyor babasıyla yolculuk yaptığımızda asla bilmiyor benim kucağımda boşuna yer kaplamasın diye onu çıkartacağız bebek arabasına da bilmiyor bebek arabasını arkadan ittirip sürmek istiyor. Allah yardımcımız olsun en hareketli en zor dönemleri geçen sene dört aylıktı Samsun’a gittiğimizde besle doyur yatır hiçbir zorluğu yokmuşŞimdi orada tek başımızayız babada çalışacak biz de çok ilgilenemeyecek köy yerinde zaten bana survivor bir de atayla vallahi karabasanlar basıyor Allah’ım hepimizi sorunsuz kazasız belasız sağlıkla çocuklarımızla evlerimize dönmeyi nasip etsin
Sizde bu yaz çok hasta olduğunuz. Atanın şu sıralar sürekli burnu akıyor Terli soğuk klima içeri dışarı bahçe su çocuğun metabolizması iyiden değişti az uyuyor sadece gündüz 2 saat uyuyor ama Ama gece uykular kabus 2 saatte 1 uyanıyor yatağı nda dikilip kucağıma geliyor kapıyı gösteriyor gezecekmiş odadan dışarı çıkartmıyoruz alışmasın diye ama bu seferde bizim yatakta gülücükler gülücükler
Aynı hata da öyle Sevgicim gece dışarı çıkmak istiyor bizim ev müsait bahçeli ama yani gece sokağa çıkmak nedir adam gözünü veriyor Sokak ama dışarılar yanıyor bizim buralar çok sıcak bakalım Samsun’da nasıl geçecek günler hepimize hepinize kolay gelsin canım
Uykusunu alamayınca yAda uykusu gelince çok huysuz hiç bişeyden haz etmeyen bişey oluyor benşm oğlan. Gündüz uyumazsa çok zorlar sizi. Çok yoruluyordur gece de ondan uyuyamıyor demek ki
Evet fazla yorgunlukta uykusunu etkiler diyorlar ne bileyim vallahi yoruyoruz uyumuyor yormuyoruz uyumuyor değişik
Dışarı kudurukluğu bizde hat safhada şu an . Kışın ne yaparız bilmiyorum .
bu arada evimize ilk defa müşteri çıktı dua edin de alsın
Hepsi aynı demekki kuzum çocuklarda evde bunalıyorlar dışarısı hakları bir şey demiyorum ama tabii ki bir ayarı olmalı bizimkisi ayarsız inşallah evinde gönlüne göre satılır da gönlüne göre iyi komşuluk güzel bir ev nasip olur

Sorma bu yaz ikinci hastalanmamızdı hem de tam iyileşmeden . Kusmaları hiç saymıyorum da . Klima ve havalar perişan etti dediğin gibi bizi de .
unalıyorlar dışarısı hakları bir şey demiyorum ama tabii ki bir ayarı olmalı bizimkisi ayarsız inşallah evinde gönlüne göre satılır da gönlüne göre iyi komşuluk güzel bir ev nasip olur
Amin inşallah satılır bakalım hayırlısı

Aferin ipek cime babilla diyor ha ayırt ederler bunlar cin gibi maşşallah. Benim oğlan da anneanne dedi hep yaşlı kadınlara anneanne diyor zaten de işte yani hangi mantıkla annesinin yanında bebeğine annem diye seslenirsin ki. Kızının oğluna hiç öyle seslendiğini duymadım mesela. Göktuğ da hiç sevdirmedi kendini, öptürmedi bile. Biz de kaynana olacaz o yaşa gelince mantığımı yitirimezsem demem yani torunuma. Sevmeleri güzel de ayarsız olmasalar

Biz evimize geldik şükür dün akşam kızlar yol yordu epey kendime gelemedim halen. Göktuğ u ben araba koltuğunda oturttum yoksa zabdedemiyorum öne geçmeye çalışıyor falan. Dönüşte Ankara ya kadar güzel uyudu. Bişeyler yedi azcık mola verdik Ankarada kardeşime uğradık orda oynadı uykusu gelince tekrar düştük yola. 2 saate kadar uyudu sonrası zordu atıştırmalık kuru meyve, galeta, çubuk kraker dönüşümlü verdim şarkılar oyunlar kısa molalar derken 3 saat baya yorulduk. Şükür kazasız belasız geldik. Gelince bir çorba içirip yatırdım. Ben de valizler boşalttım bitirdim işi gücü. Darısı başınıza hepiniz sağlıkla gidip gelin evlerinize inşallah. Rahat yolculuklarınız olsun. S Susam_tanesi bizim de tatil öyleydi hiç oturmadı benim oğlan. Acıkınca mama sandalyesinde oturdu hemen yeyip kalktı biz sıra sıra yedik yiyemedim bile kilo almamışım düşün bir de kalkınca milleti taciz etti. Çocukların yanına gidip abbiii abbbaaa kaaadeşşş ellerindekileri almaya çalışmalar falan, gözlerinin içine bakıyor insanların havuza atlamaya çalışmalar, milletin topuna oyuncağına salça olmalar, ağlamadı şükür ama yorulduk haliyle. Küçük çocukla bu kadar olur anca sizinki daha dingin geçer inşallah

İnşallah öyle geçer sizinki tam benim korktuğum gibi geçmiş. Bir yerleri karıştırsın gitsin gezsin koşarız peşinde ama insanları rahatsız edince çok huzursuz oluyorum. 2 kere pikniğe gittik ikisinde de yan ailelere sardı toplarını alıyor çocuklarıla oynamak istiyor sandalyelerini elliyor. Tatilde millet rahatsız edilmek de istemez yani herkes dinlenmeye geliyor. Kum toprak çamur su çok seviyor artık ona güveniyorum. İnşallah amin

Evdeki hareketlilikten ve kalabalıktan çok etkileniyor. Evde tek başıma baktığımda veya bakıcısıyla 2 uyku uyuyor babası olunca veya bakısı ve temizlikçi abla birlikte okunca tek uyku uyuyor. Şimdi ev insan dolu odaya sokuyorum herkesi sayıyor dede annanne teyze baba herkesi sayıyor. Gidip bay bay yapıp geliyoruz bu sefer başka bir bahane mama su sürekli bişey. Zor yani uyku için konsantre olmak çok zor bizimkinde

Kızlar ipek de hasta oldu ilk defa. Burda hava 2 gündür çok serin yağmur yağdı. Bir anda aşırı terlerken üşümeye başladık. Sanırım soğuk algınlığı oldu. Ateşi var calpol verdim. Önce babam da nezleydi acaba aslında covidde anlamadık mı diye korktuk adamı hastaneye yolladık test verdi. Negatif çıktı. Sonra banyo sonrası sırtında kızarıklık oldu söndü şu 6.hastalık benzeri bişey sandım. Doktora sordum. Belirtilerden rhinovirus dedi. Sadece ateş düşürücü verecekmişim başka bişey gerekmiyormuş. Bakalım daha burnu da akmaya başlar dedi henüz öyle bişey yok. Ateşi 39.8 e kadar çıkınca çok korktuk sonra da 38 civarı seyretti akşama doğru daha iyi gibi. Şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…