2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Göktuğ un kollarındaki kızarıklıklar söndü bugün şükür. Bacakların üstüne yayılmıştı biraz onlar da durmuş. Çok yordu beni belki kırgınlığı da vardı bu sabah daha neşeli uyandı. Bir virüs aldık ama neydi bilemedim. Havuz işi sıkıntı gerçekten denize de girmek istemeyince havuza kaldık bu tatil. Allah beterinden saklasın.

Geçmesine sevindim malesef havuzlar çok tavsiye edilmiyor. Ama tatile gidipte hiç suya sokmadan da dönülmez. Şükür hafif birseymis, böyle böyle bağışıklığı güçleniyor. Mikrop alacağı varsa evden dışarı çıkmadan yine alınıyor. Allah dermansız dert vermesin.

Kesinliklee bence de çok iyi oldu yenilenmiş gibi hissediyorum anne nefes alıyor çocuğa da daha iyi yaklaşıyor diye düşünüyorum ben de
çok haklısın canim. mutlu anne mutlu aile ✌
Yaz geldi bebeler hareketli. Normal gündelik yaşantıya yetişilmiyor artık Benden bi kaç daha olsa keşke
ay keşke canim. çok haklısın isyanında ama özledim uzun sohbetleri. 15 kişi rahat var herkes 1 mesaj yazsa tamam
ay ben onu yerim yerrrrr. nasıl tatlı masallah. saçlara dokunulmasın artık lütfen öp sıkıştır yerime gelinimi
oyyy fena olmuş. geçmiş olsun canim. arel de olmuştu el ayak ağız hastalığı. daha çok yüzü ve elleri gibiydi ateş vardı. hicbir tedavi de yok kendi kendine geçiyor 1 haftayı da bulabiliyor.
süt le ilgili cevap da tam yerinde olmuş valla
aha gel buraya. mersindeyken yayla iyidi. simdi kusadasindayiz. civani salliyorum valla esiyor be dilzarim. guzelmis havasi.
gül suyu iyi gelebilir canim. hani bi de bir krem vardı düşme çarpma anında sürdüğümüz hero türkid mıydı adı. kaşıntıya da iyi geliyor diye biliyorum. olmadi onu sur canim.
Benim misafirlerim var yoğun geçiyor arada girip yazıyorum valla
sen hakkini veriyon canim sana laf yok. foto paylaşmaya devam. yerim asyanın güzelliğini

Helinnnnn dün beyaz kalıp sabunla yıkadım o da iyi gelmiş olabilir bakıyım gül suyu varsa sorayım. O kremi çok övüyorlar almadım ben
N Nehir8077 haklısın canım olacağı varsa oluyor kızkardeşim bebeler küçükken gitmedi tatile hastalık bulaşır diye. Komşusundan bulaşmıştı el ayak ağız hastalığı. Dediğin gibi dermansız dert olmasın yeter.
Az önce Göktuğ anneee diye ağlıyor betüş yanıma getiriyor. Anneeğğ dedikçe kaynanam da Hee annemmm noldu diyor. Betüş de o sana demiyor annesine diyor sen annesi misin dedi anasının kızı

Miss betüşü benim kaynanama da yollasana kız ona da ağzının payını versin

Aferin Betuse

Günaydın canlar,
Biz Erzuruma geldik burasida kalabalkti ilk gun sagolsunlar mutfakta kirik dokuk koltugu actilar sıkış tıkış idare ettik bir sekilde hemde dedim karya 9 da uyaniyor diye sabah 6 da tak tak sesler 8 de mutfaga dalmalar kiz uyandi neyse ddim kalabalık zaten dunde ziyarete flan gittik esimin babasi cok tuhaf bir adam hep hizmet bekliyor esimin yengesidd burada halasi flanda zaten kadinlar hic durmuyor goruyorlar benim kizda bana yapışık zaten anca onunla ilgilenebiliyorum ama adam aksam olmus yemek hazır mı gelin diyor yaa bende sadece kiza corba yapabildim birde boyle seylere alisikta degilim 2 günlüğüne geldik resmen hizmet istiyor amannn iyiki yakin degiliz dedim yoksa kavga ederdim valla sabahta 5 de kalkıyorlar karya yi onlarin odaya aldim yatak 5 metre yuksek cikarken tirmandim resmembeni görmüş sabah kahvalti hazir olunca habrr verirsinz diyorvalla kizimin yanindan ayrilamam burayada is yapmsya gelmedim odaya girdim kapiyida kapadim. Bugun kendi memleketime gecicez. Annem ablalarim orda 1 au kalmayi dusunuyorum. Insallah iyi gecer hepinize selamlar

Valla acısını çıkardım evdeki zamanların ablamların gelmesi bize de vesile oldu yoksa bu kadar gezemezdik size de iyi tatiller bizde bekleriz foto

İşte ne kadar uzak o kadar iyi baharcım senede 1 görmek yeter saçmadapan muhabbet çocuğa yetiştik te millet kaldı neyse iyi gezmeler size tadını çıkarın

Ne iyi demiş her eve bir betüş lazım. Küçük bir çocuk tarafından bozulmakta ayrı dokunur insana. Belki babaannesi olduğunu hatırlar.

Iyi bayramlar kızlar. Sevdiklerinizle nice mutlu bayramlara inşallah
İyi yolculuklar dileyecektim belki döndünüz bile hepimiz bohçacı gibiyiz günü birlik gitsek bile ne çok eşya oluyor canları saolsun
Minnosum buara daha bir sevimli digildigil konuşuyor oh no no şarkısını söylüyor sokaktaki çocuklardan öğrenmiş
Maaşallah Mercanıma
Aaa ben olsam çocuğumu asla bırakamam hiç mi özlemedin nası bıraktın vs vs bitmiyor arkamdan konuşulanlar ama hiç umrumda değil dediğin gibi şuan daha iyiyiz eşimle
Boşver kuzum huzurlu anne mutlu deniz
👁gözünüz aydın kuzum. Araba satıldı herhalde. Hayırlısı olsun hakkınıza
çok sessiz oldu buralar herkes hergün 1 mesaj bıraksın olmaz böyle. boykot ederim valla
Haklısın kuzum ben hiç fırsat bulamıyorum buraya çok ihmal ettim buraları
Yaz geldi bebeler hareketli. Normal gündelik yaşantıya yetişilmiyor artık Benden bi kaç daha olsa keşke
Aynen canım keşke hepimizden birkaç tane olsa
Siz orda eriyorsanız biz burda hiç kalmadık dilzarım. Salı geliyoruz o tarafa bir umut serin serin otururuz derken Karadeniz in de havası bozuldu desene.
Çok güldüm ya giresunda mısın dilzar? Valla trabzondaki nemden ölüyoruz ya böyle bişey yok terlemek yıkanmak yine terlemek döngüsündeyiz
Allah allah mevsimler değişti barajlar hesler ne olacak doğanın dengesi bozuldu
Çok geçmiş olsun kuzum şimdi nasıl paşam
Amin kuzum çok geçmiş olsun
Ege candır tadını çıkar komşum. Gecesi çok güzeldir Kuşadasının.
Betüşümmmm ya çok yaşa
Aman Baharım senin deplasman tam deplasmanmış. Elinin çocuğuyla 2 günlüğüne gitmişsin gelinlik bekliyorlar. Geç annenlere rahat et öperim karyamı

Yarın dönüyoruz kısmetse canım evimize Göktuğ un tamamen geçti tüm kızarıklıklar. Biraz öksürük başladı burası çok sıcak ama esen rüzgar serin esiyor tam hastalık havası yani terleyip üşümeye birebir 2gündür. Bu gece uzun kollu giydirdim yatırdım daha az öksürdü.
Size de iyi yolculuklar inşallah yolunuz da tatiliniz de güzel geçer

Yer değişince muhakkak düzen de değişiyor canım. Boşver dediğin gibi bir iki günlüğüne he de geç. Bebekle ne hizmeti edecekmişsin. İnşallah annenler rahat geçer güzel bir değişiklik olur

Ne iyi demiş her eve bir betüş lazım. Küçük bir çocuk tarafından bozulmakta ayrı dokunur insana. Belki babaannesi olduğunu hatırlar.
Betüş hazır cevaptır ben hiç söylemem çocuklara babaannesi hakkında bir şey kendileri farkediyor artık büyüdüler babanneyi de senede 1-2 hafta görüyorlar zaten çok takılmıyorum o yüzden.

serinledi biraz canim. o bir hafta çok fenaydı, ama tüm Türkiye öyleymiş galiba. şimdi iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…