- 11 Şubat 2008
- 7.242
- 17.391
- 40
İyi bayramlar nice sağlıkla daha güzel bayramlaraIyi bayramlar kızlar. Sevdiklerinizle nice mutlu bayramlara inşallah
Geçmesine sevindim malesef havuzlar çok tavsiye edilmiyor. Ama tatile gidipte hiç suya sokmadan da dönülmez. Şükür hafif birseymis, böyle böyle bağışıklığı güçleniyor. Mikrop alacağı varsa evden dışarı çıkmadan yine alınıyor. Allah dermansız dert vermesin.Göktuğ un kollarındaki kızarıklıklar söndü bugün şükür. Bacakların üstüne yayılmıştı biraz onlar da durmuş. Çok yordu beni belki kırgınlığı da vardı bu sabah daha neşeli uyandı. Bir virüs aldık ama neydi bilemedim. Havuz işi sıkıntı gerçekten denize de girmek istemeyince havuza kaldık bu tatil. Allah beterinden saklasın.
çok haklısın canim. mutlu anne mutlu aile ✌Kesinliklee bence de çok iyi oldu yenilenmiş gibi hissediyorumanne nefes alıyor çocuğa da daha iyi yaklaşıyor diye düşünüyorum ben de
ay keşke canim. çok haklısın isyanında ama özledim uzun sohbetleri. 15 kişi rahat var herkes 1 mesaj yazsa tamamYaz geldi bebeler hareketli. Normal gündelik yaşantıya yetişilmiyor artıkBenden bi kaç daha olsa keşke
ay ben onu yerim yerrrrr. nasıl tatlı masallah. saçlara dokunulmasın artık lütfenBen firsat buldukca yaziyorum canim ama senin bu gelin hic durmuyor disten mi sicaklardan mi birde cok cadaloz ve inatçı. Birazda kokos olmus ki sormagunes gözlüğü takıyor sapsik elbise giydiriyorum aynada gidip kendine bakiyor flan ama diger hallerini ne sen sor ne ben soyleyeyim surekli bagir cagir aglak moddayiz
oyyy fena olmuş. geçmiş olsun canim. arel de olmuştu el ayak ağız hastalığı. daha çok yüzü ve elleri gibiydi ateş vardı. hicbir tedavi de yok kendi kendine geçiyor 1 haftayı da bulabiliyor.Ben bugünkü mesaj görevimi hemen yerine getireyim o vakit
Geldiğimizden beri çamaşırla uğraştım tatil kirliler yıkandı ütüleri de yaptım bitti. 5 gün sonra dönüş valizini hazırlayacam gerçi
Göktuğ yapıştı burda bana iyice babaannesi oynayalım dedikçe anneeğğğğ diye ağlıyorevi yabancıladı tedirgin hep. Bir de kollar hep isilik oldu sudokrem sürüyorum faydası yok gibi sık sık yıkıyorum kollarını da.
Babannesi annem diye seviyor bir de ona gıcığımbu sabah da aşkım diyordu
Eşimin babannesi var evde bir de. Ben emzirirken geliyor var mı ki süt yutkunuyor ya var mı diyoren son dedim babaanne napacan sana mı lazım süt diye olmasa emmez zaten. Neyse ki uzaklardayız gülüp geçiyorum
aha gel buraya. mersindeyken yayla iyidi. simdi kusadasindayiz. civani salliyorum valla esiyor be dilzarim. guzelmis havasi.Helinnnnn mesajına çok güldüm canim. ben de bugünkü mesajımı yazayim az bi durun hele☺☺☺
eriyoruz bacilaaar eriyoruz, yakında yerde küçük bir su birikintisi olarak kalacağız... evde sosyal mesafe kuralı getirdim. birbirimize 1.5 metreden fazla yaklaşmak yasak. Asim dinlemiyor tabi bu kuralı. o bana yapışık. hele zaten hava yapışık, nemliiiii, öyleee pisss bir de bu herif bana yapışıyor, her beden belli bir oranda buharlaştıgi için yaklaşınca daha sıcak oluyor diyorum, dinleyen kim? anca emmeee emmeeee emmmeee, vucudumda su kalmadı bu halaaa emmeee, tut da kendi memeni em diyorum onu da anlamaz çel çel bakar ancak . imdaaaaat diye bağıracağım en sonunda o olacak.
eeee sizde ne var ne yok. işler güçler nasıl, bu günlerin en önemli sorusu, hava nasıl, şöyle püfür püfür esen bir yer var mı acep?
gül suyu iyi gelebilir canim. hani bi de bir krem vardı düşme çarpma anında sürdüğümüz hero türkid mıydı adı. kaşıntıya da iyi geliyor diye biliyorum. olmadi onu sur canim.Kızlar Göktuğ un kollar bu hale geldi ya çok yayıldı kızarıklıklar. Üst bacaklarda da nokta halde çıkmaya başladı. Vucutta yok boyun, sırt, göğüs temiz. İsilik olsa orda da olurdu sanki. Ne dersiniz ne kızarıklığı olabilir bunlar
Eşim hastane ye gidelim diyor da acilde ne kadar anlarlar bilemedim.
sen hakkini veriyon canim sana laf yok. foto paylaşmaya devam. yerim asyanın güzelliğiniBenim misafirlerim varyoğun geçiyor arada girip yazıyorum valla
Miss betüşü benim kaynanama da yollasana kız ona da ağzının payını versinHelinnnnn dün beyaz kalıp sabunla yıkadım o da iyi gelmiş olabilir bakıyım gül suyu varsa sorayım. O kremi çok övüyorlar almadım ben
N Nehir8077 haklısın canım olacağı varsa oluyor kızkardeşim bebeler küçükken gitmedi tatile hastalık bulaşır diye. Komşusundan bulaşmıştı el ayak ağız hastalığı. Dediğin gibi dermansız dert olmasın yeter.
Az önce Göktuğ anneee diye ağlıyor betüş yanıma getiriyor. Anneeğğ dedikçe kaynanam da Hee annemmm noldu diyor. Betüş de o sana demiyor annesine diyor sen annesi misin dedianasının kızı
Aferin BetuseHelinnnnn dün beyaz kalıp sabunla yıkadım o da iyi gelmiş olabilir bakıyım gül suyu varsa sorayım. O kremi çok övüyorlar almadım ben
N Nehir8077 haklısın canım olacağı varsa oluyor kızkardeşim bebeler küçükken gitmedi tatile hastalık bulaşır diye. Komşusundan bulaşmıştı el ayak ağız hastalığı. Dediğin gibi dermansız dert olmasın yeter.
Az önce Göktuğ anneee diye ağlıyor betüş yanıma getiriyor. Anneeğğ dedikçe kaynanam da Hee annemmm noldu diyor. Betüş de o sana demiyor annesine diyor sen annesi misin dedianasının kızı
Valla acısını çıkardım evdeki zamanlarınçok haklısın canim. mutlu anne mutlu aile ✌
ay keşke canim. çok haklısın isyanında ama özledim uzun sohbetleri. 15 kişi rahat var herkes 1 mesaj yazsa tamam
ay ben onu yerim yerrrrr. nasıl tatlı masallah. saçlara dokunulmasın artık lütfenöp sıkıştır yerime gelinimi
oyyy fena olmuş. geçmiş olsun canim. arel de olmuştu el ayak ağız hastalığı. daha çok yüzü ve elleri gibiydi ateş vardı. hicbir tedavi de yok kendi kendine geçiyor 1 haftayı da bulabiliyor.
süt le ilgili cevap da tam yerinde olmuş valla
aha gel buraya. mersindeyken yayla iyidi. simdi kusadasindayiz. civani salliyorum valla esiyor be dilzarim. guzelmis havasi.
gül suyu iyi gelebilir canim. hani bi de bir krem vardı düşme çarpma anında sürdüğümüz hero türkid mıydı adı. kaşıntıya da iyi geliyor diye biliyorum. olmadi onu sur canim.
sen hakkini veriyon canim sana laf yok. foto paylaşmaya devam. yerim asyanın güzelliğini
İşte ne kadar uzak o kadar iyi baharcımGünaydın canlar,
Biz Erzuruma geldik burasida kalabalkti ilk gun sagolsunlar mutfakta kirik dokuk koltugu actilar sıkış tıkış idare ettik bir sekilde hemde dedim karya 9 da uyaniyor diye sabah 6 da tak tak sesler 8 de mutfaga dalmalar kiz uyandi neyse ddim kalabalık zaten dunde ziyarete flan gittik esimin babasi cok tuhaf bir adam hep hizmet bekliyor esimin yengesidd burada halasi flanda zaten kadinlar hic durmuyor goruyorlar benim kizda bana yapışık zaten anca onunla ilgilenebiliyorum ama adam aksam olmus yemek hazır mı gelin diyoryaa bende sadece kiza corba yapabildim birde boyle seylere alisikta degilim 2 günlüğüne geldik resmen hizmet istiyor amannn iyiki yakin degiliz dedim yoksa kavga ederdim valla sabahta 5 de kalkıyorlar karya yi onlarin odaya aldim yatak 5 metre yuksek cikarken tirmandim resmembeni görmüş sabah kahvalti hazir olunca habrr verirsinz diyor valla kizimin yanindan ayrilamam burayada is yapmsya gelmedim odaya girdim kapiyida kapadim. Bugun kendi memleketime gecicez. Annem ablalarim orda 1 au kalmayi dusunuyorum. Insallah iyi gecer hepinize selamlar
Ne iyi demiş her eve bir betüş lazım. Küçük bir çocuk tarafından bozulmakta ayrı dokunur insana. Belki babaannesi olduğunu hatırlar.Helinnnnn dün beyaz kalıp sabunla yıkadım o da iyi gelmiş olabilir bakıyım gül suyu varsa sorayım. O kremi çok övüyorlar almadım ben
Iyi bayramlar kızlar. Sevdiklerinizle nice mutlu bayramlara inşallah
İyi yolculuklar dileyecektim belki döndünüz bile hepimiz bohçacı gibiyiz günü birlik gitsek bile ne çok eşya oluyor canları saolsunGünaydin kızlarbizde bayram için buaksam yola çıkacağız eskiden tatilleri çok severdim ama dün heyecandan çok stres oldum tatil uzun peşine bir haftada evden çalışma alicam annemler tatil kayinvalidemler düğün annemler şeklinde bir tur olucak evi yüklendim nerdeyse eşya eşya poşet poşet oldu ayy biz eskiden sırtcantasi ile gezen bir çiftlik şimdi bohcaci gibi geziyoruz içim daraldı bavullara eski pratikliğimi kaybettim sanırım :/
Maaşallah MercanımaMinnosum buara daha bir sevimli digildigil konuşuyoroh no no şarkısını söylüyor sokaktaki çocuklardan öğrenmiş
Boşver kuzum huzurlu anne mutlu denizAaa ben olsam çocuğumu asla bırakamam hiç mi özlemedin nası bıraktın vs vs bitmiyor arkamdan konuşulanlarama hiç umrumda değil dediğin gibi şuan daha iyiyiz eşimle
👁gözünüz aydın kuzum. Araba satıldı herhalde. Hayırlısı olsun hakkınızaO ogretmen61 ayy iyi yapmissiniz canim benimde cok ihtiyacim var ama iste kizi kime birakaym babasina bile gitmiyor
Jadesi canim bugun bende 5 li rakamlari gördüm hadi gözümüz aydin devami gelir insallah
@Umudum- cok gecmis olsun canim simdi nasil sonuclar ne cikti ?
@Zeyay1420 N Nehir8077 @AslihaydoHelinnnnn @Sonsuz umut @Sekerpareeee @ebru_can_ebru siz nasilsiniz canlar? misskokulumm ohh iyi tatiller:)
Kizlar bu arada araba satılıyor insallah pzrtesi gunu bir aksilik olmazsa cok iyi olacak bende hemen memlekete gidecegim kismet olursa
Haklısın kuzum ben hiç fırsat bulamıyorum buraya çok ihmal ettim buralarıçok sessiz oldu buralarherkes hergün 1 mesaj bıraksın olmaz böyle. boykot ederim valla
Aynen canım keşke hepimizden birkaç tane olsaYaz geldi bebeler hareketli. Normal gündelik yaşantıya yetişilmiyor artıkBenden bi kaç daha olsa keşke
Siz orda eriyorsanız biz burda hiç kalmadık dilzarım. Salı geliyoruz o tarafa bir umut serin serin otururuz derken Karadeniz in de havası bozuldu desene.Helinnnnn mesajına çok güldüm canim. ben de bugünkü mesajımı yazayim az bi durun hele☺☺☺
eriyoruz bacilaaar eriyoruz, yakında yerde küçük bir su birikintisi olarak kalacağız... evde sosyal mesafe kuralı getirdim. birbirimize 1.5 metreden fazla yaklaşmak yasak. Asim dinlemiyor tabi bu kuralı. o bana yapışık. hele zaten hava yapışık, nemliiiii, öyleee pisss bir de bu herif bana yapışıyor, her beden belli bir oranda buharlaştıgi için yaklaşınca daha sıcak oluyor diyorum, dinleyen kim? anca emmeee emmeeee emmmeee, vucudumda su kalmadı bu halaaa emmeee, tut da kendi memeni em diyorum onu da anlamaz çel çel bakar ancak . imdaaaaat diye bağıracağım en sonunda o olacak.
eeee sizde ne var ne yok. işler güçler nasıl, bu günlerin en önemli sorusu, hava nasıl, şöyle püfür püfür esen bir yer var mı acep?
Allah allah mevsimler değişti barajlar hesler ne olacak doğanın dengesi bozulduÇok güldüm yagiresunda mısın dilzar? Valla trabzondaki nemden ölüyoruz ya böyle bişey yok terlemek yıkanmak yine terlemek döngüsündeyiz
Çok geçmiş olsun kuzum şimdi nasıl paşamKızlar Göktuğ un kollar bu hale geldi ya çok yayıldı kızarıklıklar. Üst bacaklarda da nokta halde çıkmaya başladı. Vucutta yok boyun, sırt, göğüs temiz. İsilik olsa orda da olurdu sanki. Ne dersiniz ne kızarıklığı olabilir bunlar
Eşim hastane ye gidelim diyor da acilde ne kadar anlarlar bilemedim.
Amin kuzum çok geçmiş olsunGöktuğ un kollarındaki kızarıklıklar söndü bugün şükür. Bacakların üstüne yayılmıştı biraz onlar da durmuş. Çok yordu beni belki kırgınlığı da vardı bu sabah daha neşeli uyandı. Bir virüs aldık ama neydi bilemedim. Havuz işi sıkıntı gerçekten denize de girmek istemeyince havuza kaldık bu tatil. Allah beterinden saklasın.
Ege candır tadını çıkar komşum. Gecesi çok güzeldir Kuşadasının.çok haklısın canim. mutlu anne mutlu aile ✌
ay keşke canim. çok haklısın isyanında ama özledim uzun sohbetleri. 15 kişi rahat var herkes 1 mesaj yazsa tamam
ay ben onu yerim yerrrrr. nasıl tatlı masallah. saçlara dokunulmasın artık lütfenöp sıkıştır yerime gelinimi
oyyy fena olmuş. geçmiş olsun canim. arel de olmuştu el ayak ağız hastalığı. daha çok yüzü ve elleri gibiydi ateş vardı. hicbir tedavi de yok kendi kendine geçiyor 1 haftayı da bulabiliyor.
süt le ilgili cevap da tam yerinde olmuş valla
aha gel buraya. mersindeyken yayla iyidi. simdi kusadasindayiz. civani salliyorum valla esiyor be dilzarim. guzelmis havasi.
gül suyu iyi gelebilir canim. hani bi de bir krem vardı düşme çarpma anında sürdüğümüz hero türkid mıydı adı. kaşıntıya da iyi geliyor diye biliyorum. olmadi onu sur canim.
sen hakkini veriyon canim sana laf yok. foto paylaşmaya devam. yerim asyanın güzelliğini
Betüşümmmm ya çok yaşaHelinnnnn dün beyaz kalıp sabunla yıkadım o da iyi gelmiş olabilir bakıyım gül suyu varsa sorayım. O kremi çok övüyorlar almadım ben
Aman Baharım senin deplasman tam deplasmanmış. Elinin çocuğuyla 2 günlüğüne gitmişsin gelinlik bekliyorlar. Geç annenlere rahat et öperim karyamıGünaydın canlar,
Biz Erzuruma geldik burasida kalabalkti ilk gun sagolsunlar mutfakta kirik dokuk koltugu actilar sıkış tıkış idare ettik bir sekilde hemde dedim karya 9 da uyaniyor diye sabah 6 da tak tak sesler 8 de mutfaga dalmalar kiz uyandi neyse ddim kalabalık zaten dunde ziyarete flan gittik esimin babasi cok tuhaf bir adam hep hizmet bekliyor esimin yengesidd burada halasi flanda zaten kadinlar hic durmuyor goruyorlar benim kizda bana yapışık zaten anca onunla ilgilenebiliyorum ama adam aksam olmus yemek hazır mı gelin diyoryaa bende sadece kiza corba yapabildim birde boyle seylere alisikta degilim 2 günlüğüne geldik resmen hizmet istiyor amannn iyiki yakin degiliz dedim yoksa kavga ederdim valla sabahta 5 de kalkıyorlar karya yi onlarin odaya aldim yatak 5 metre yuksek cikarken tirmandim resmembeni görmüş sabah kahvalti hazir olunca habrr verirsinz diyor valla kizimin yanindan ayrilamam burayada is yapmsya gelmedim odaya girdim kapiyida kapadim. Bugun kendi memleketime gecicez. Annem ablalarim orda 1 au kalmayi dusunuyorum. Insallah iyi gecer hepinize selamlar
Yarın dönüyoruz kısmetse canım evimizeİyi yolculuklar dileyecektim belki döndünüz bile hepimiz bohçacı gibiyiz günü birlik gitsek bile ne çok eşya oluyor canları saolsun
Maaşallah Mercanıma
Boşver kuzum huzurlu anne mutlu deniz
👁gözünüz aydın kuzum. Araba satıldı herhalde. Hayırlısı olsun hakkınıza
Haklısın kuzum ben hiç fırsat bulamıyorum buraya çok ihmal ettim buraları
Aynen canım keşke hepimizden birkaç tane olsa
Siz orda eriyorsanız biz burda hiç kalmadık dilzarım. Salı geliyoruz o tarafa bir umut serin serin otururuz derken Karadeniz in de havası bozuldu desene.
Allah allah mevsimler değişti barajlar hesler ne olacak doğanın dengesi bozuldu
Çok geçmiş olsun kuzum şimdi nasıl paşam
Amin kuzum çok geçmiş olsun
Ege candır tadını çıkar komşum. Gecesi çok güzeldir Kuşadasının.
Betüşümmmm ya çok yaşa
Aman Baharım senin deplasman tam deplasmanmış. Elinin çocuğuyla 2 günlüğüne gitmişsin gelinlik bekliyorlar. Geç annenlere rahat et öperim karyamı
Yer değişince muhakkak düzen de değişiyor canım. Boşver dediğin gibi bir iki günlüğüne he de geç. Bebekle ne hizmeti edecekmişsin. İnşallah annenler rahat geçer güzel bir değişiklik olurGünaydın canlar,
Betüş hazır cevaptır ben hiç söylemem çocuklara babaannesi hakkında bir şey kendileri farkediyor artık büyüdülerNe iyi demiş her eve bir betüş lazım. Küçük bir çocuk tarafından bozulmakta ayrı dokunur insana. Belki babaannesi olduğunu hatırlar.
serinledi biraz canim. o bir hafta çok fenaydı, ama tüm Türkiye öyleymiş galiba. şimdi iyi.İyi yolculuklar dileyecektim belki döndünüz bile hepimiz bohçacı gibiyiz günü birlik gitsek bile ne çok eşya oluyor canları saolsun
Maaşallah Mercanıma
Boşver kuzum huzurlu anne mutlu deniz
👁gözünüz aydın kuzum. Araba satıldı herhalde. Hayırlısı olsun hakkınıza
Haklısın kuzum ben hiç fırsat bulamıyorum buraya çok ihmal ettim buraları
Aynen canım keşke hepimizden birkaç tane olsa
Siz orda eriyorsanız biz burda hiç kalmadık dilzarım. Salı geliyoruz o tarafa bir umut serin serin otururuz derken Karadeniz in de havası bozuldu desene.
Allah allah mevsimler değişti barajlar hesler ne olacak doğanın dengesi bozuldu
Çok geçmiş olsun kuzum şimdi nasıl paşam
Amin kuzum çok geçmiş olsun
Ege candır tadını çıkar komşum. Gecesi çok güzeldir Kuşadasının.
Betüşümmmm ya çok yaşa
Aman Baharım senin deplasman tam deplasmanmış. Elinin çocuğuyla 2 günlüğüne gitmişsin gelinlik bekliyorlar. Geç annenlere rahat et öperim karyamı