- 27 Eylül 2018
- 1.619
- 3.474
- 32
Sağol baharcım çok iyi geldi gerçekten, döndük bugün nasıl özlemişim...En güzelini yapmışsın ne mutlu ki, denize en az senin kadar iyi bakan birilerinin olması. çiftlerin tek başına zaman geçirmeye ihtiyacı var. Fırsat varken enerji depola bol bol gez. İyi tatiller
Teşekkür ederizKalacak yeriniz var mı? Yoksa gelin misafir edeyim sizi
Amin inşallahHiç yasanmamis gibi.Allah acil şifalar versin yavruma.
ihtiyacı olan çalmaz be kuzum. senin gönlün güzel helal ediyorsun ama yazıktır çocuğun arabası da alınmaz.Evet ben temizlik yaparken almışlar. Apartmanda 4 tane çocuk arabası 2 tane bisiklet, çim picme makinası bile var. Ama benim araba ve halıları tercih etmişler. Halisiz kışa kadar dayanılır da. İkisini bir oturttugum araba geçen ay kırıldı ağırlıktan, yaptırmayıp atmıştım nasılsa bir tane daha var diye. Bu sefer o gitti zorlada olsa duruyu arabaya, umutu yanıma alarak dışarı çıkıyordum. Ona üzüldüm biraz. Ama dediğin gibi yapacak birşey yok. Benden daha çok ihtiyacı vardiysa helali hoş olsun.
Sağol kuzum şimdi sanada bir kıskançlık yapayım. Senin etrafında hediyeler uçuşuyor, benim etrafımdaki herkes cimri. Ağladım bakalım bı araba hediye eden olacak mı. Tabiki hayır görmez duymaz kimse.
Allah ailene sağlık versin, hep beraber büyütün kuzumu. Kismetiniz seveniniz bol olsun.
kalpleri kötü bu insanların. baharım bugünün yarını da var. çocuklar inşallah büyüyecek. onlar yaşlanacak. valla el uzatma böylesine. huzur evi adresi ver. unutma bugünleri. yasadigin zorlukları. inan maddi sıkıntıda n çok insan manevi olanları hatırlar.Sağol canım benim çok incesin. Hiç sorma herkes coronayi bahane etti, taki takmadı biz olsak utaniriz.amcada az değil.
Bizim öz ve öz dede, halada Corona var su kizada birşey takamadik der bizi gördükçe. Ağzını açma bari. İnsanın zoruna gidiyor gitmezmi. Bazen çok üzülüyorum yetim gibi büyüyorlar diye. Maddi geçtim manevi yanımızda olan bile yok. Hiç kimse sıkıntıya girmek istemiyor, hayatından ödün vermiyor. 2 saatline bile bırakamıyorum oraya. Anne nerdeyse çocuk orada olur, ozaman sende burada dur diyorlar. Manyakmiyim ben çocukların yanında olacaksam evimde dururum. Ah baharım o kadar doluyumki bu ara bu yüzden çok sessizim.
insanlar hangi ara böyle bencil oldu ya. valla aklım almıyor. çocuk bu ya. dünyadaki en masum şey. ah ahh bu zamanlar da geçecek dünür. Allah seni gönlü güzel insanlarla karsilastirsinValla bende cok bunaldim bu ara. Araba bizi vaya zorladi kullanmadikta hic kapida duruyor. Esimde zaten sirket arabasi var ne diye girdik su araba isine anlamiyorum satilmiyorda bir şansızlık uzerimizde bende durumlar boyle olunca kaldim dort duvar arasinda. Taki olayida aynen oyle birde utanmada yok biz olsak utaniriz. Yakin bir tanidigin dugunune gidemedim su ara durumlar cok iyi degil bizimde birde uzaktı kiza yazdim evine geleceğim diye ama millet utanmadan taki takmiyor ve cok pişkinler.
Esimin abisiyle piknige gidiyoruz haftasonlari onda da gecen hafta bana laf soktu piknikte bende actim agzimi yumdum gözümü neymis saka yapmis. Neymis masa örtüsünü sermeye yardim edemiyormusum esim bana kozde kahve yapabilir misin diye sormus.
Ayy anlatsam bitmez onu gectim ablalarimda hepsi tatillerdeler dedigin gibi herkes isine gore hareket eder olmus bebekli olunca cekici gelmiyorsun insanlara. Bende cok doluyum Ne diyeyim saglik olsun. Sende sıkma canını gececek insallah biraz buyusunlerde
valla en son bi kahve storyne denk geldim oh dedim. dinlen yavaşla mis. bedeninin de ruhunun da ihtiyacı var.Benim oğlan tatil modundaymış hep bilememişim kızlaryol biraz zor geçti son yarım saat hatta kustu falan ama şükür kazasız belasız geldik. Otel çok dolu dün adapte olamadık ama bugün sabahtan beri iyiydi. Göktuğ havuza da girmiyor çocuk havuzunda ufak bir dalış kazası yaşadı korktu duş çeşmelerinde oynadı 2 saat kadar kovaya doldur boşalt, gelenlere yılış, küçük çocuksa arkadaşlık kur derken vakit geçiriyor. Şimdi kızları eşimle bıraktım odaya çıkardım uyuttum. Uyanınca bir de denize gidelim. Göktuğ denizi de pek sevmedi kumu hele ben de o uyurken bir boşluğa düştüm napsam akşama yemek yapma saatimdi bu saatler vucut yemek yapmak istiyor
oyyy inşallah bu kadar şeyin sonu güzel bitecek sıkıntılar geride kalacaktır.Teşekkür ederizkaynanamlardayız yarın dönüyoruz inşallah . Götürdük doktora baya ilgilendiler , hemen sevk ettiler gastroentoloji ye ve kardiyoloji ye . Hepsini bugun halletmeye çalıştık ve çok yorulduk. Sena perişan oldu . Kötü etkilendi bugun . Ekg, eko, tansiyon , şeker , boy , kilo , iki kere bilmem kaçar tüp kan alma , idrar , röntgen,muayene derken çocuk baya hırpalandı . İdrar veremedik bir türlü onu da artık pes ettim çocuğu çok hırpaladık bugun. Bir de en son 26 Ağustos ultrason randevumuz var . O zaman daha net konuşacak doktor ama şimdilik gaviscon işe yaradığı için dozunu artırdı . Günde bir şase verirken 4 e çıkardık . Bakalım ultrasonda da bir şey çıkmazsa endoskopi ile bakılacak . İki gündür çok yorulduk . Sonu güzel olur umarım
Geçmiş olsun civan'ıma. İyi olur değişiklik olur sizler içinde.civani dün doktora götürdük kansızlık devam ferrasanol verildi sabah akşam 7bucuk ml ver dedi. bugün de ateş-i var dünden beri 3 tur ateş düşürücü verdim. ev bulamadık hala. eşimin teyzesi kayınvalidemi ve bizi kuşadasına çağırıyor bayrama. moral olsun diye gidecez büyük ihtimal. ve hiç birşey yapmıyorum. akşama yemek yok daha
Amin inşallah canım . Geçmiş olsun size de . Biz de yine hastalandık . Perişan olduk kaç gündür . Kısır döngü içine girdik . Gribi tam atlatmıştık ki Sena yine hasta oldu , ondan bana bulaştı . İnsan her seferinde acaba mı diyor virüs mü diye . Bir de evimize de dönemedik canım sıkıldı . Arabamız bozuldu bugun evimize dönerken . Yarın çıkacağız kısmetse . Hazırlıksız geldik hemen döneriz diye perişanız sıcakta.oyyy inşallah bu kadar şeyin sonu güzel bitecek sıkıntılar geride kalacaktır.
İnsan biraz kendiyle eşiyle kalmak istiyor. Bu dıping Denize de iyi gelecek eleştirenler kıskançlıktan eleştiriyor. Evlat senin senden çok kimse sevemez de düşünemez de. Annene bırakmışsın en emin . İnan evliliğin rengi bile değişir tazelenir ne iyi etmişsiniz.Sağol jademm eleştirenler de oluyor tabi ama pişman değilim ya
Ben de sizi özlüyorum. İş yoğun ev yoğun Ata durmuyor saolsun. Bir de çok hastalanıyor bu sıralar ondan giremiyorum sık sık.Götürür bence de yeşimcim.. özlendin valla Atamız da sen de
Oy senammmAllah gücünü kuvvetini artırsın , güçlü bir kadınsın sen. Geçici bir dönem ama maşallah dediğin gibi üst üste gelmiş . Ne istediniz bebek arabasından , üzüldüm . Geldi mi üst üste gelir zaten . Sena tam iyi bu ara diyorum bir hafta küsmüyorsa arkasına hemen hortluyor kusma . Dün uykudan uyandı kustu , bugun Ankara’ya getirdik hastahane için . Hiç bu saate kaldığı olmamıştı 12 ye geliyordu ağlayarak uyudu . Bugun de kustu yine . Ve şimdi de burnu hırıltılı bildiğin . Hırıl hırıl uyuyor . İnşallah kusmadan dolayıdır bu hırıltılı . Klimadan filan hasta mı oldu acaba diyorum . Sabaha bakalım nasıl uyanacak .
@Susam_tanesi İpek’in gittiği doktordan memnundun sanırm , olmadı ona da gitmek isterim ismi neydi ?
Kıyamam boncuğuma. Rabbim şifalar versinTeşekkür ederizkaynanamlardayız yarın dönüyoruz inşallah . Götürdük doktora baya ilgilendiler , hemen sevk ettiler gastroentoloji ye ve kardiyoloji ye . Hepsini bugun halletmeye çalıştık ve çok yorulduk. Sena perişan oldu . Kötü etkilendi bugun . Ekg, eko, tansiyon , şeker , boy , kilo , iki kere bilmem kaçar tüp kan alma , idrar , röntgen,muayene derken çocuk baya hırpalandı . İdrar veremedik bir türlü onu da artık pes ettim çocuğu çok hırpaladık bugun. Bir de en son 26 Ağustos ultrason randevumuz var . O zaman daha net konuşacak doktor ama şimdilik gaviscon işe yaradığı için dozunu artırdı . Günde bir şase verirken 4 e çıkardık . Bakalım ultrasonda da bir şey çıkmazsa endoskopi ile bakılacak . İki gündür çok yorulduk . Sonu güzel olur umarım
Çok geçmiş olsun kuzum.Amin inşallah canım . Geçmiş olsun size de . Biz de yine hastalandık . Perişan olduk kaç gündür . Kısır döngü içine girdik . Gribi tam atlatmıştık ki Sena yine hasta oldu , ondan bana bulaştı . İnsan her seferinde acaba mı diyor virüs mü diye . Bir de evimize de dönemedik canım sıkıldı . Arabamız bozuldu bugun evimize dönerken . Yarın çıkacağız kısmetse . Hazırlıksız geldik hemen döneriz diye perişanız sıcakta.
bende öyle düşünüyorum. tek çocuk varken hiç korkmazdım heryere giderdim 2 olunca yok valla hep bi neyse ya kalalım moduna geçtim. ama bu sefer farklı işte gidecez. iyi de gelecektir.Geçmiş olsun civan'ıma. İyi olur değişiklik olur sizler içinde.
oy kıyamam ya zor ya. başka yerde de olmuyor bazen. insan evini düzenini arıyor. valla biz üst üste 1 hafta evde kaldığımız çok nadirdir illa. bir yerde yatılı kalmışızdır. göçebe hayat bizimkisi. ya iyi olsunlar da.raziyim herşeye. nasıl olsa büyüyecekler geçecek bu günler.Amin inşallah canım . Geçmiş olsun size de . Biz de yine hastalandık . Perişan olduk kaç gündür . Kısır döngü içine girdik . Gribi tam atlatmıştık ki Sena yine hasta oldu , ondan bana bulaştı . İnsan her seferinde acaba mı diyor virüs mü diye . Bir de evimize de dönemedik canım sıkıldı . Arabamız bozuldu bugun evimize dönerken . Yarın çıkacağız kısmetse . Hazırlıksız geldik hemen döneriz diye perişanız sıcakta.
Aynen gülerek parmak sallıyor bide hııı diyor sıpaAhahah benim cadı da öyle ne yapma desem gözüme bakıp gülerek yapıyor sıpadenizi seven çocuk çok iyi ya diğer türlü güneşin alnında kumla falan oynuyor sadece burnundan geliyor
Ahh canım ya ne yemeği dur hele aklına bile getirme dinlen Bi güzel fazlasıyla hakettinBenim oğlan tatil modundaymış hep bilememişim kızlaryol biraz zor geçti son yarım saat hatta kustu falan ama şükür kazasız belasız geldik. Otel çok dolu dün adapte olamadık ama bugün sabahtan beri iyiydi. Göktuğ havuza da girmiyor çocuk havuzunda ufak bir dalış kazası yaşadı korktu duş çeşmelerinde oynadı 2 saat kadar kovaya doldur boşalt, gelenlere yılış, küçük çocuksa arkadaşlık kur derken vakit geçiriyor. Şimdi kızları eşimle bıraktım odaya çıkardım uyuttum. Uyanınca bir de denize gidelim. Göktuğ denizi de pek sevmedi kumu hele ben de o uyurken bir boşluğa düştüm napsam akşama yemek yapma saatimdi bu saatler vucut yemek yapmak istiyor
Baharcım geçmiş olsun ya çok üzüldüm ihtiyacı olan birinin almadığına eminim üç kuruşa satacak diye çocuklu bir aileyi mağdur edecek kadar nezaman çıktık insanlıktan aklım almıyor. Canım azıcık aşım ağrısız başım demiş büyüklerimiz aman bırak uzak olsun öyle aile faydasından çok zararı oluyor en çok insana maddiyi geçtim manevi destek bile olmuyorlar Rabbim size güç kuvvet yuvanıza huzur bereket evlatlarına sağlık versin gerisi inan boşSıkma canını bir gün gelecek, bizim islerimiz kolaylaştığında yanımızda olmak isteyecekler. Bizde o zaman güzel zamanlarimizi onlarla heba etmeyeceğiz.
Arabaya üzülme alınmış alınmıştır, borcu bittiğinde rahat edersiniz. Çektiğin sıkıntı unutulur. Allah ferahlık versin.
Vallahi misim çok zor, en çokta 100 metre uzağımda olup hem yardım etmeyin, hem sürekli telle akıl verin. Bi aşı için bile çocuklarımı bırakamadım. Falanca bir kadın 4 çocuğu ile heryere gidiyormuş, 4 dude küçükmüş. 2 çocukla aşıya yolladılar beni. Eşim kustu görüşmüyor onlarla. Allah herkesin yardımcısı olsun.
Ne yemeğimi misim tadını çıkar, dinlenmene bak. İyi tatiller bolca güzel anılar biriktir. Benim için buz gibi bir limonata iç. Akşam serinliginde kavenide içmeyi unutma. Derin derinde nefes al
Ah canım ya çok zor senin işin. Allah yardımcın olsun
Ne diyim yesimim kismetimden çıkmış demekki. İnşallah benden çok ihtiyacı vardır. Ben gerçekten zarar gördüm. Bugün iki çocuk markete gittim. Su içinde kaldım bı dk durmuyorlar.
Amin canım öyle tabiki nefesleri yeterdi.
Bazılarının gözleri kara hatta kalpleri kara. Allah ıslah etsin
Çok iyi yaptın dünürcanım arada lazım böyle kendine zaman ayırmak etrafı hiç duyma bile inan deniz paşam yanında olsada küçük çocuğu yolda izde perişan etti diye eleştirirlerdi. İnş deniz oğlum büyüsün onunlada gezersin bol bolSağol baharcım çok iyi geldi gerçekten, döndük bugün nasıl özlemişim...
Ahh kuzum ya yıpranmıştır yavrum aman iyi olsunlarda inş güzel çıkar sonuçlar şifalar diliyorum sena kuşumaTeşekkür ederizkaynanamlardayız yarın dönüyoruz inşallah . Götürdük doktora baya ilgilendiler , hemen sevk ettiler gastroentoloji ye ve kardiyoloji ye . Hepsini bugun halletmeye çalıştık ve çok yorulduk. Sena perişan oldu . Kötü etkilendi bugun . Ekg, eko, tansiyon , şeker , boy , kilo , iki kere bilmem kaçar tüp kan alma , idrar , röntgen,muayene derken çocuk baya hırpalandı . İdrar veremedik bir türlü onu da artık pes ettim çocuğu çok hırpaladık bugun. Bir de en son 26 Ağustos ultrason randevumuz var . O zaman daha net konuşacak doktor ama şimdilik gaviscon işe yaradığı için dozunu artırdı . Günde bir şase verirken 4 e çıkardık . Bakalım ultrasonda da bir şey çıkmazsa endoskopi ile bakılacak . İki gündür çok yorulduk . Sonu güzel olur umarım
Ahh canım bizde ilk evlendiğimizle alırdık çantaları hiç plansız düşerdi yollara kafa nereye biz oraya diyerek iyiki yapmışız Zeynep doğunca da onunlada iyi gezdik ama bu defa planlı saatliydi herşey ama bebek arabasıydı kıyafetiydi yedeğiydi derken bagajı fullüyorduk şimdi 2 çocuk olunca bagaj yine dopdolu ama eşimin küçük bir sırt çantası benimse el valizim geri kalan herşey kızların eşimde dalga geçer evide taşısaydın bari diye.. Umarım güzel geçer tatilin bayramın iyi yolculuklarGünaydin kızlarbizde bayram için buaksam yola çıkacağız eskiden tatilleri çok severdim ama dün heyecandan çok stres oldum tatil uzun peşine bir haftada evden çalışma alicam annemler tatil kayinvalidemler düğün annemler şeklinde bir tur olucak evi yüklendim nerdeyse eşya eşya poşet poşet oldu ayy biz eskiden sırtcantasi ile gezen bir çiftlik şimdi bohcaci gibi geziyoruz içim daraldı bavullara eski pratikliğimi kaybettim sanırım :/
Sağol teyzesi dizinde bol olsun çok şükür şanslıyız o konuda darısı size inş biri alır yaEvet ben temizlik yaparken almışlar. Apartmanda 4 tane çocuk arabası 2 tane bisiklet, çim picme makinası bile var. Ama benim araba ve halıları tercih etmişler. Halisiz kışa kadar dayanılır da. İkisini bir oturttugum araba geçen ay kırıldı ağırlıktan, yaptırmayıp atmıştım nasılsa bir tane daha var diye. Bu sefer o gitti zorlada olsa duruyu arabaya, umutu yanıma alarak dışarı çıkıyordum. Ona üzüldüm biraz. Ama dediğin gibi yapacak birşey yok. Benden daha çok ihtiyacı vardiysa helali hoş olsun.
Sağol kuzum şimdi sanada bir kıskançlık yapayım. Senin etrafında hediyeler uçuşuyor, benim etrafımdaki herkes cimri. Ağladım bakalım bı araba hediye eden olacak mı. Tabiki hayır görmez duymaz kimse.
Allah ailene sağlık versin, hep beraber büyütün kuzumu. Kismetiniz seveniniz bol olsun.
Aaa ben olsam çocuğumu asla bırakamam hiç mi özlemedin nası bıraktın vs vs bitmiyor arkamdan konuşulanlarİnsan biraz kendiyle eşiyle kalmak istiyor. Bu dıping Denize de iyi gelecek eleştirenler kıskançlıktan eleştiriyor. Evlat senin senden çok kimse sevemez de düşünemez de. Annene bırakmışsın en emin . İnan evliliğin rengi bile değişir tazelenir ne iyi etmişsiniz.
Ben de sizi özlüyorum. İş yoğun ev yoğun Ata durmuyor saolsun. Bir de çok hastalanıyor bu sıralar ondan giremiyorum sık sık.
Oy senammm
Kıyamam boncuğuma. Rabbim şifalar versin
Çok geçmiş olsun kuzum.
Keşke görüşebilseydik daha güzel olurdu dünürcümAynen gülerek parmak sallıyor bide hııı diyor sıpaçok şükür denizi sevdi iyide vakit geçiriyor hava çok sıcak öğle uykusundan uyanınca yemeğini yedirip doğru denize güneş batana kadar gelince duş yemek uyku miss
Ahh canım ya ne yemeği dur hele aklına bile getirme dinlen Bi güzel fazlasıyla hakettinkumu Ayşede hiç sevmiyor habire kovayla su istiyor elini temizlemeye
Baharcım geçmiş olsun ya çok üzüldüm ihtiyacı olan birinin almadığına eminim üç kuruşa satacak diye çocuklu bir aileyi mağdur edecek kadar nezaman çıktık insanlıktan aklım almıyor. Canım azıcık aşım ağrısız başım demiş büyüklerimiz aman bırak uzak olsun öyle aile faydasından çok zararı oluyor en çok insana maddiyi geçtim manevi destek bile olmuyorlar Rabbim size güç kuvvet yuvanıza huzur bereket evlatlarına sağlık versin gerisi inan boş
Çok iyi yaptın dünürcanım arada lazım böyle kendine zaman ayırmak etrafı hiç duyma bile inan deniz paşam yanında olsada küçük çocuğu yolda izde perişan etti diye eleştirirlerdi. İnş deniz oğlum büyüsün onunlada gezersin bol bol
Ahh kuzum ya yıpranmıştır yavrum aman iyi olsunlarda inş güzel çıkar sonuçlar şifalar diliyorum sena kuşuma
Ahh canım bizde ilk evlendiğimizle alırdık çantaları hiç plansız düşerdi yollara kafa nereye biz oraya diyerek iyiki yapmışız Zeynep doğunca da onunlada iyi gezdik ama bu defa planlı saatliydi herşey ama bebek arabasıydı kıyafetiydi yedeğiydi derken bagajı fullüyorduk şimdi 2 çocuk olunca bagaj yine dopdolu ama eşimin küçük bir sırt çantası benimse el valizim geri kalan herşey kızların eşimde dalga geçer evide taşısaydın bari diye.. Umarım güzel geçer tatilin bayramın iyi yolculuklar
Teşekkür ederiz teyzesiÇok geçmiş olsun kuzum.
İnsanlar her zaman konuşur kuzum deniz le çıksan da çocuğu sefil ettiler yollarda derlerdiSağol jademm eleştirenler de oluyor tabi ama pişman değilim ya
yaaaa kimeneeeeKeşke görüşebilseydik daha güzel olurdu dünürcümaynen dediğin gibi insanlara napsak yaranamayız biz. Bana söyleseler cevabı verecem de arkamdan söylüyolar işte
Dinlendim diyelim helinimihtiyacı olan çalmaz be kuzum. senin gönlün güzel helal ediyorsun ama yazıktır çocuğun arabası da alınmaz.
kalpleri kötü bu insanların. baharım bugünün yarını da var. çocuklar inşallah büyüyecek. onlar yaşlanacak. valla el uzatma böylesine. huzur evi adresi ver. unutma bugünleri. yasadigin zorlukları. inan maddi sıkıntıda n çok insan manevi olanları hatırlar.
insanlar hangi ara böyle bencil oldu ya. valla aklım almıyor. çocuk bu ya. dünyadaki en masum şey. ah ahh bu zamanlar da geçecek dünür. Allah seni gönlü güzel insanlarla karsilastirsin
valla en son bi kahve storyne denk geldim oh dedim. dinlen yavaşla mis. bedeninin de ruhunun da ihtiyacı var.
oyyy inşallah bu kadar şeyin sonu güzel bitecek sıkıntılar geride kalacaktır.