2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin.
Sağol kuzum Rabbim tüm isteyenlere daha güzellerini nasip etsin inşallah
Sen nasılsın yorgunum demişsin az kaldı büyüdüler seneye umut okula gider yavaş yavaş rahata erersin inşallah canım. İyi olsunlar da tek

nzh99 hoşgeldin canım sen anlattın ben yoruldum kolay gelsin vallahi yordu bu oğlanlar bizi Göktuğ da aynı Ata gibi asla 1 dk yerinde durmuyor sürekli sürekli dolanıyor geziyor tehlikeli işler peşine düşüyor adam sabit durmamak için salıncağa oturmuyor kesinlikle Karadenize serinlikte dinlenirsin biraz sen de Atamın uykuları düzelmişti geçen yaz orda inşallah bu yaz da öyle olur arada yaz bize

misskokulumm canım hayırlı olsun güle güle oturun güzel anılar biriktirin inş..
nzh99 Ahh canım ne yorulmuşsun neyse sabret az kaldı Karadeniz candır serin serin iyi gelir hepinizerüyanda ne güzelmiş hayır olsun inş bu kavurucu sıcaklarda buralarda zor duruyorum oralara hiç gelemem ama ama samsuna giderken siz düşürün yolunuzu bu tarafa ne iyi olur

İyi olsunlar hasta olmasınlar diğer türlü gün bir şekilde geçiyor zaten

İnsanoğlu ne nankörüz ya şimdide sıcaktan durulmuyor Ayşecik bu yıl dün ilk kez denizle tanıştı dalgada korkar sanıyordum ama çok sevdi denizi bir dk durmadı denize girmediği zamanlarda kenarda ki bütün taşların tadına baktı Zeynep hiç öyle değildi yormazdı bizi bu ne yapma desek güzelce anlatsak gözümüze baka baka gülerek yapıyor

O ogretmen61 iyi geziyorsunuz maşallah reelsler deniz olmadan çekildiğine göre yok herhalde yağuşuklu
Aynen canım denizi anneme bıraktık 4 yıl olacak evleneli ilk kez başbaşa tatil fırsatımız oldu sürekli şehir değiştireceğimiz için denizi perişan etmek istemedim

Ahahah benim cadı da öyle ne yapma desem gözüme bakıp gülerek yapıyor sıpa denizi seven çocuk çok iyi ya diğer türlü güneşin alnında kumla falan oynuyor sadece burnundan geliyor

Aynen canım denizi anneme bıraktık 4 yıl olacak evleneli ilk kez başbaşa tatil fırsatımız oldu sürekli şehir değiştireceğimiz için denizi perişan etmek istemedim
Kocaman maşallah anne babalarına böyle nefeslere ihtiyacı olduğunu düşünüyorum ben fırsatın arsa en iyisini yapmışsın

he bizde bi saçmalık ing de yaşadık gidip ziraatten hesap açtım hemen. iyi yapmışsın sende canim.
çok geçmiş olsun canim ya. ateş ishal kusma ne yorar kıyamam yavruya. keşke çocuklar hiç hasta olmasa iyi haberlerinizi alalım hemen inşallah
misskokulumm Helinnnnn hakkinizda hayirlisi olsun kizlar.
@Sevgi22884550 cok gecmis olsun canim..
sagol canim
Ailen güzel günler için sana teminat vermiş öyle bakmak lazım daha güzel eve daha güzel günlere
çok şükür hem benim ailem hem.esimin ailesi hep yanimizda arkamizdalar. bazen diyorum buyumuyorsak bu guvenden. iyi ki varlar
benceee cok iyi olmus xok iyi. merdiven zor is valla. yayla evine gidesim gelmiyor merdivenden ötürü ve sıcaktan kavruluyoruz
analarda duraklama dönemi başladı bence yakında hep beraber bir dönüş yapar yeni tecrübeleri paylaşırız
vaaay kaçamak ha. biz arel 9 aylikti şehir şehir gezdik. ama şimdi pandemi de var ya siz iyi yapmışsınız. azcik buyuseler de bende yapsam

Hatırlı olsun canım benim

Size de çok geçmiş olsun canım

Süpersin yaaa hatun

analarda duraklama dönemi başladı bence yakında hep beraber bir dönüş yapar yeni tecrübeleri paylaşırız
Ah Helinim ah inşallah. Bazen sinirlerim bozuluyor, sanki herşey üst üste geliyor. Ufacık mutluluklarım var öyle böyle ayakta duruyorum. Hergun yeni birşeyle canım sıkılıyor. Reset atayım kendime dedim dün akşam halıları kaldırdım,aşağı apartman boşluğuna koydum. Bugünde bayram temizliğine başladım. Haliciyi aradım geldi boşuna.
halıların hepsini ve çocuk arabamı toplamışlar. Sağlık olsun mala gelsin diyoruzda. Eee sağlık da gidiyor üzüldüm sinirlendim. 2 çocuk market veya iki dolaşıyordum, borç desem ağzıma kadar, bayram öncesi halisiz ve arabasız kaldım.

kötü olmuş ya. gündüz gündüz mu çalmışlar bi dr ya. neyse canım yapacak birşey yok boşver kışa yenisini alırsın. az daha dayan son bi rampa kaldı bence burayı da aşalım daha kolay olacaktır

Canınız sağ olsun canım benim

Evet ben temizlik yaparken almışlar. Apartmanda 4 tane çocuk arabası 2 tane bisiklet, çim picme makinası bile var. Ama benim araba ve halıları tercih etmişler. Halisiz kışa kadar dayanılır da. İkisini bir oturttugum araba geçen ay kırıldı ağırlıktan, yaptırmayıp atmıştım nasılsa bir tane daha var diye. Bu sefer o gitti zorlada olsa duruyu arabaya, umutu yanıma alarak dışarı çıkıyordum. Ona üzüldüm biraz. Ama dediğin gibi yapacak birşey yok. Benden daha çok ihtiyacı vardiysa helali hoş olsun.
Canınız sağ olsun canım benim
Sağol kuzum şimdi sanada bir kıskançlık yapayım. Senin etrafında hediyeler uçuşuyor, benim etrafımdaki herkes cimri. Ağladım bakalım bı araba hediye eden olacak mı. Tabiki hayır görmez duymaz kimse.
Allah ailene sağlık versin, hep beraber büyütün kuzumu. Kismetiniz seveniniz bol olsun.

Yaa nasıl sinir oldum anlatamam gecmis olsun cana gelecegine mala gelsin. İmkanım olsa inan ben alir yollardim

Benimde esimin amcasi geldi gecenlerde adam trilyonluk geldi cebinde bir tomar para birsey alamadim gelirken dedi 200 tl verdi. Cok zoruma gitti onun yerinde biz olsak neler yapmayiz. Zaten kiza dogru duzgun taki gelmedi herkes gecistirdi. Kizimin canı sagolsun ne diyeyim..

Sağol canım benim çok incesin. Hiç sorma herkes coronayi bahane etti, taki takmadı biz olsak utaniriz.amcada az değil.
Bizim öz ve öz dede, halada Corona var su kizada birşey takamadik der bizi gördükçe. Ağzını açma bari. İnsanın zoruna gidiyor gitmezmi. Bazen çok üzülüyorum yetim gibi büyüyorlar diye. Maddi geçtim manevi yanımızda olan bile yok. Hiç kimse sıkıntıya girmek istemiyor, hayatından ödün vermiyor. 2 saatline bile bırakamıyorum oraya. Anne nerdeyse çocuk orada olur, ozaman sende burada dur diyorlar. Manyakmiyim ben çocukların yanında olacaksam evimde dururum. Ah baharım o kadar doluyumki bu ara bu yüzden çok sessizim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…