- 31 Ağustos 2013
- 3.381
- 8.787
Valla bende cok bunaldim bu ara. Araba bizi vaya zorladi kullanmadikta hic kapida duruyor. Esimde zaten sirket arabasi var ne diye girdik su araba isine anlamiyorum satilmiyorda bir şansızlık uzerimizde bende durumlar boyle olunca kaldim dort duvar arasinda. Taki olayida aynen oyle birde utanmada yok biz olsak utaniriz. Yakin bir tanidigin dugunune gidemedim su ara durumlar cok iyi degil bizimde birde uzaktı kiza yazdim evine geleceğim diye ama millet utanmadan taki takmiyor ve cok pişkinler.Sağol canım benim çok incesin. Hiç sorma herkes coronayi bahane etti, taki takmadı biz olsak utaniriz.amcada az değil.
Bizim öz ve öz dede, halada Corona var su kizada birşey takamadik der bizi gördükçe. Ağzını açma bari. İnsanın zoruna gidiyor gitmezmi. Bazen çok üzülüyorum yetim gibi büyüyorlar diye. Maddi geçtim manevi yanımızda olan bile yok. Hiç kimse sıkıntıya girmek istemiyor, hayatından ödün vermiyor. 2 saatline bile bırakamıyorum oraya. Anne nerdeyse çocuk orada olur, ozaman sende burada dur diyorlar. Manyakmiyim ben çocukların yanında olacaksam evimde dururum. Ah baharım o kadar doluyumki bu ara bu yüzden çok sessizim.
Esimin abisiyle piknige gidiyoruz haftasonlari onda da gecen hafta bana laf soktu piknikte bende actim agzimi yumdum gözümü neymis saka yapmis. Neymis masa örtüsünü sermeye yardim edemiyormusum esim bana kozde kahve yapabilir misin diye sormus.
Ayy anlatsam bitmez onu gectim ablalarimda hepsi tatillerdeler dedigin gibi herkes isine gore hareket eder olmus bebekli olunca cekici gelmiyorsun insanlara. Bende cok doluyum Ne diyeyim saglik olsun. Sende sıkma canını gececek insallah biraz buyusunlerde