2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sağol canım benim çok incesin. Hiç sorma herkes coronayi bahane etti, taki takmadı biz olsak utaniriz.amcada az değil.
Bizim öz ve öz dede, halada Corona var su kizada birşey takamadik der bizi gördükçe. Ağzını açma bari. İnsanın zoruna gidiyor gitmezmi. Bazen çok üzülüyorum yetim gibi büyüyorlar diye. Maddi geçtim manevi yanımızda olan bile yok. Hiç kimse sıkıntıya girmek istemiyor, hayatından ödün vermiyor. 2 saatline bile bırakamıyorum oraya. Anne nerdeyse çocuk orada olur, ozaman sende burada dur diyorlar. Manyakmiyim ben çocukların yanında olacaksam evimde dururum. Ah baharım o kadar doluyumki bu ara bu yüzden çok sessizim.
Valla bende cok bunaldim bu ara. Araba bizi vaya zorladi kullanmadikta hic kapida duruyor. Esimde zaten sirket arabasi var ne diye girdik su araba isine anlamiyorum satilmiyorda bir şansızlık uzerimizde bende durumlar boyle olunca kaldim dort duvar arasinda. Taki olayida aynen oyle birde utanmada yok biz olsak utaniriz. Yakin bir tanidigin dugunune gidemedim su ara durumlar cok iyi degil bizimde birde uzaktı kiza yazdim evine geleceğim diye ama millet utanmadan taki takmiyor ve cok pişkinler.
Esimin abisiyle piknige gidiyoruz haftasonlari onda da gecen hafta bana laf soktu piknikte bende actim agzimi yumdum gözümü neymis saka yapmis. Neymis masa örtüsünü sermeye yardim edemiyormusum esim bana kozde kahve yapabilir misin diye sormus.
Ayy anlatsam bitmez onu gectim ablalarimda hepsi tatillerdeler dedigin gibi herkes isine gore hareket eder olmus bebekli olunca cekici gelmiyorsun insanlara. Bende cok doluyum Ne diyeyim saglik olsun. Sende sıkma canını gececek insallah biraz buyusunlerde

Ah Helinim ah inşallah. Bazen sinirlerim bozuluyor, sanki herşey üst üste geliyor. Ufacık mutluluklarım var öyle böyle ayakta duruyorum. Hergun yeni birşeyle canım sıkılıyor. Reset atayım kendime dedim dün akşam halıları kaldırdım,aşağı apartman boşluğuna koydum. Bugünde bayram temizliğine başladım. Haliciyi aradım geldi boşuna.
halıların hepsini ve çocuk arabamı toplamışlar. Sağlık olsun mala gelsin diyoruzda. Eee sağlık da gidiyor üzüldüm sinirlendim. 2 çocuk market veya iki dolaşıyordum, borç desem ağzıma kadar, bayram öncesi halisiz ve arabasız kaldım.🤭
Ya nasıl üzüldüm canım 😞üstüste gelmiş hepsi de. Sağlık olsun diyorsun işte üzülür insan 😞😞 desteksiz çocuk büyütmek çok zor Allah yardımcın olsun ❤️❤️❤️

Benim oğlan tatil modundaymış hep bilememişim kızlar🤣🤣 yol biraz zor geçti son yarım saat hatta kustu falan ama şükür kazasız belasız geldik. Otel çok dolu dün adapte olamadık ama bugün sabahtan beri iyiydi. Göktuğ havuza da girmiyor çocuk havuzunda ufak bir dalış kazası yaşadı korktu🤪duş çeşmelerinde oynadı 2 saat kadar kovaya doldur boşalt, gelenlere yılış, küçük çocuksa arkadaşlık kur derken vakit geçiriyor. Şimdi kızları eşimle bıraktım odaya çıkardım uyuttum. Uyanınca bir de denize gidelim. Göktuğ denizi de pek sevmedi kumu hele 🤪 ben de o uyurken bir boşluğa düştüm napsam akşama yemek yapma saatimdi bu saatler🤣 vucut yemek yapmak istiyor 🤭🤭🤭

@nzh kuzum geçmiş olsun Ataya da sana da. geçen yaz da pek bunalmışti sanki Ata, yanlış mı hatırlıyorum, zor nefes alıyor diyordun. sıcakla pek arası yok yarı karadeniz uşağınin☺☺☺

gerçi burada da nem var ama mersinle sıcaklık ve nem konusunda yarışamayiz elbette.
Aynen dilzarım burnundan zorluyordu geçen sene bu sene daha sıcak sanki Ata bahçedeyse sırılsıklam terliyor evde oturduğumuz odada da yatak odasında da klima çalışıyor değilse durulacak gibi değil.
kocaman bir maşallah bırakıyorum buraya veee usulca kaçıyorum. bugun pikniğe gittim, bir ip buldum iki atlayayim dedim bil bakalım kaç atladım. 3🤣🤣🤣 bildiğin üç yani, hani şu pi sayısının virgülden önceki kısmı, yazıyla üç, rakamla 3, hatta senetlerde yapıldığı gibi sağına soluna çizgi atayım da bir yanlışlık olmasin sonra ne bilem 0.3 neyim yaparlar da performansımi düşük gösterirler. 🤪🤪🤪🤪

---3---
İlahi dilzarım çok yaşa
Bu günüme şükür . Günde defalarca kusardı . Şimdi şükür hala devam ama arada bir kusuyor . Ata ya da geçmiş olsun . Demek klima da sıcak da çarpıyor . Bayram sonrası tatil e gideceğiz bir geriliyorum çocuk hasta olursa , yol nasıl bitecek vs vs gözümde büyüdü. Biz alışmışız kuru sıcağa . İnşallah sıkıntısız geçer .
İnşallah tatilinizi sağlıkla gidip gelirsiniz sorun çıkmaz umarım
Çocuklar iyi Allah'a şükür yuvarlanıp gidiyoruz. Sizler nasılsınız iyisinizdir inşallah.

Geçmiş olsun kuzuma yaz hastalığı biraz uzun sürüyor sanırım. Yeşim cim evet herşey çocuklar için, onlar iyi olsun onlar mutlu olsun derken, kendimizi atlıyoruz. Çok yoğunsun biliyorum ama azda olsa kendine zaman ayirmaya çalış.

Aşkım sesim kesildi, aramızda kalsın mal gibi birşey oldum. Hem ruhen hem bedenen çok yorgunum. Sen nasılsın sena kuzum nasıl. Gittinizmi doktora.
Ah Baharım. İnan bazen günde 1 öğün zor geçiyor elime. Evdeyken iyiymiş şimdi nefesim kesiliyor. Yemek çamaşır döngüsünde dönüyorum o kadar uykum var ki... emmeyi bıraktı buna rağmen 3-4 kere uyanıyor deli gibi yatıyor dönüp duruyor şimdi işe gideceğim öğlen arası geldim. Eşim alışverişe gitti Ata’yı yedirdim uyuttum
Yaaa kıyamam bir toparlayamadı kuzum Ata sende harab oldun😔😔 inşallah hemen geçsin gitsin
Denizde baya durdu dün ama yumurta tetiklemiş nedenini bulunca azaldı baya
Çok geçmiş olsun kuzum
Ay dilzar ne güldüm affet sesli güldüm hatta 🤣🤣🤣 olsun 3 le başlarsın 30 olur 300 olur derken artar zamanla💃💃kuzum bende dün kalkıp bugün hadi 1000 ip alayım olmadı 300 tane falan atlıyordum ara ara sporda yapınca vücut hamlığı attı herkes çok bacak ağrısı çekmiş mesela ben çekmedim enteresan bi şekilde sanırsın 1 yıldır spor yapıyorum🤪
Ne güzel. Biz de Ata nın peşinde koşmaktan ben 2 kilo eşim 10 kilo vermiş ramazandan bu yana diyet yapabilsem demek daha güzel gidecek
nzh99 nzh99 hoşgeldin canım sen anlattın ben yoruldum kolay gelsin vallahi yordu bu oğlanlar bizi Göktuğ da aynı Ata gibi asla 1 dk yerinde durmuyor sürekli sürekli dolanıyor geziyor tehlikeli işler peşine düşüyor🤭 adam sabit durmamak için salıncağa oturmuyor kesinlikle🤣 Karadenize serinlikte dinlenirsin biraz sen de Atamın uykuları düzelmişti geçen yaz orda inşallah bu yaz da öyle olur ❤️ arada yaz bize 😘
İnşallah kuzum çok hareketliler canları saolsun. Günde kaç kez merdiven inip çıkıyoruz. Bayılıyor merdivene heryere tırmanıyor tehlikeye koşuyor uçuyor adeta sağlık olsun inşallah Karadeniz iyi gelecek
misskokulumm misskokulumm canım hayırlı olsun güle güle oturun güzel anılar biriktirin inş..
nzh99 nzh99 Ahh canım ne yorulmuşsun neyse sabret az kaldı Karadeniz candır serin serin iyi gelir hepinize🥰rüyanda ne güzelmiş hayır olsun inş bu kavurucu sıcaklarda buralarda zor duruyorum oralara hiç gelemem ama ama samsuna giderken siz düşürün yolunuzu bu tarafa ne iyi olur💕
Keşke mümkün olsa hepinizi görsem çok isterim . Buraya Eylül 15 ten sonra beklerim misafir edeyim inşallah.
İnsanoğlu ne nankörüz ya şimdide sıcaktan durulmuyor Ayşecik bu yıl dün ilk kez denizle tanıştı dalgada korkar sanıyordum ama çok sevdi denizi bir dk durmadı denize girmediği zamanlarda kenarda ki bütün taşların tadına baktı Zeynep hiç öyle değildi yormazdı bizi bu ne yapma desek güzelce anlatsak gözümüze baka baka gülerek yapıyor🙈
Bu Nisan bebelerinin erkeği de kızı da aynı. İnatları da inat ama çok tatlılar
😂😂 Aynen canım denizi anneme bıraktık 4 yıl olacak evleneli ilk kez başbaşa tatil fırsatımız oldu sürekli şehir değiştireceğimiz için denizi perişan etmek istemedim🙊
Allah anneciğinden razı olsun. Bu tatil 1 sene götürür sizi.
Ahahah benim cadı da öyle ne yapma desem gözüme bakıp gülerek yapıyor sıpa 🤣 denizi seven çocuk çok iyi ya diğer türlü güneşin alnında kumla falan oynuyor sadece burnundan geliyor 🙄
İşte fıtratlarında var bunların. Sevimlilik kisvesiyle her “yapma” yı yapıyorlar
Size de çok geçmiş olsun canım
Saol kuzum
Ah Helinim ah inşallah. Bazen sinirlerim bozuluyor, sanki herşey üst üste geliyor. Ufacık mutluluklarım var öyle böyle ayakta duruyorum. Hergun yeni birşeyle canım sıkılıyor. Reset atayım kendime dedim dün akşam halıları kaldırdım,aşağı apartman boşluğuna koydum. Bugünde bayram temizliğine başladım. Haliciyi aradım geldi boşuna.
halıların hepsini ve çocuk arabamı toplamışlar. Sağlık olsun mala gelsin diyoruzda. Eee sağlık da gidiyor üzüldüm sinirlendim. 2 çocuk market veya iki dolaşıyordum, borç desem ağzıma kadar, bayram öncesi halisiz ve arabasız kaldım.🤭
Çok üzüldüm baharım. İnan içim sızladı. Mal canın yongası. Size bişey olmasın o ayrı da insan hazmedemiyor Allah’a havale alanları
Sağol canım benim çok incesin. Hiç sorma herkes coronayi bahane etti, taki takmadı biz olsak utaniriz.amcada az değil.
Bizim öz ve öz dede, halada Corona var su kizada birşey takamadik der bizi gördükçe. Ağzını açma bari. İnsanın zoruna gidiyor gitmezmi. Bazen çok üzülüyorum yetim gibi büyüyorlar diye. Maddi geçtim manevi yanımızda olan bile yok. Hiç kimse sıkıntıya girmek istemiyor, hayatından ödün vermiyor. 2 saatline bile bırakamıyorum oraya. Anne nerdeyse çocuk orada olur, ozaman sende burada dur diyorlar. Manyakmiyim ben çocukların yanında olacaksam evimde dururum. Ah baharım o kadar doluyumki bu ara bu yüzden çok sessizim.
Ben de annem olsaydı. Ataya da bakar bizi de çeker çevirirdi diyorum. Allah rahmet eylesin annelerimize babalarımıza tüm geçmişlerimize . Rahmetli doğan cüceloğlu “annen yok, kimsen yok” demiş ne doğru ne haklı...sen bir de iki çocuk hiç kolay değil. İnsan ister istemez boğuluyor nefes almak istiyor
Valla bende cok bunaldim bu ara. Araba bizi vaya zorladi kullanmadikta hic kapida duruyor. Esimde zaten sirket arabasi var ne diye girdik su araba isine anlamiyorum satilmiyorda bir şansızlık uzerimizde bende durumlar boyle olunca kaldim dort duvar arasinda. Taki olayida aynen oyle birde utanmada yok biz olsak utaniriz. Yakin bir tanidigin dugunune gidemedim su ara durumlar cok iyi degil bizimde birde uzaktı kiza yazdim evine geleceğim diye ama millet utanmadan taki takmiyor ve cok pişkinler.
Esimin abisiyle piknige gidiyoruz haftasonlari onda da gecen hafta bana laf soktu piknikte bende actim agzimi yumdum gözümü neymis saka yapmis. Neymis masa örtüsünü sermeye yardim edemiyormusum esim bana kozde kahve yapabilir misin diye sormus.
Ayy anlatsam bitmez onu gectim ablalarimda hepsi tatillerdeler dedigin gibi herkes isine gore hareket eder olmus bebekli olunca cekici gelmiyorsun insanlara. Bende cok doluyum Ne diyeyim saglik olsun. Sende sıkma canını gececek insallah biraz buyusunlerde
Baharcım ne yapalım bebeler sağlıkla büyüsün de. Sen de çok yalnız kaldın. Memlekete gidebilseydin değişiklik olacaktı. Araba için de hayırlısı olsun bekli zorlansanız da bir yıla rahata çıkarsınız inşallah gönlünüzce olsun canım benim

Benim oğlan tatil modundaymış hep bilememişim kızlar🤣🤣 yol biraz zor geçti son yarım saat hatta kustu falan ama şükür kazasız belasız geldik. Otel çok dolu dün adapte olamadık ama bugün sabahtan beri iyiydi. Göktuğ havuza da girmiyor çocuk havuzunda ufak bir dalış kazası yaşadı korktu🤪duş çeşmelerinde oynadı 2 saat kadar kovaya doldur boşalt, gelenlere yılış, küçük çocuksa arkadaşlık kur derken vakit geçiriyor. Şimdi kızları eşimle bıraktım odaya çıkardım uyuttum. Uyanınca bir de denize gidelim. Göktuğ denizi de pek sevmedi kumu hele 🤪 ben de o uyurken bir boşluğa düştüm napsam akşama yemek yapma saatimdi bu saatler🤣 vucut yemek yapmak istiyor 🤭🤭🤭
İyi tatiller kuzum. Tadını çıkarın. Öperim kuzuları

Çok kötü olmuş yaa üzüldüm inan ki. Nasıl cesaret ediyorlar şaşıyorum nasıl ahlaksız bir toplum olduk biz böyle hayretle seyrediyorum… 🥺😡
Yaa nasıl sinir oldum anlatamam 😡 gecmis olsun cana gelecegine mala gelsin. İmkanım olsa inan ben alir yollardim :KK43:

Benimde esimin amcasi geldi gecenlerde adam trilyonluk geldi cebinde bir tomar para birsey alamadim gelirken dedi 200 tl verdi. Cok zoruma gitti onun yerinde biz olsak neler yapmayiz. Zaten kiza dogru duzgun taki gelmedi herkes gecistirdi. Kizimin canı sagolsun ne diyeyim..
Nasıl trilyonluk olunuyor sanıyorsun 😒 Allah bol gönüllü veren elden etsin bizleri 🙏🏻
Ne güzel maşallah 🧿 biz de sırf ipek için kalkıştık tatile bakalım biz nasıl geçireceğiz bayramdan sonra da biz gideceğiz. Ben de çok seveceğinden eminim hem suyla oynamayı hem de toprakla çamurla oynamayı çok seviyor ipek 😊😊

Sıkma canını bir gün gelecek, bizim islerimiz kolaylaştığında yanımızda olmak isteyecekler. Bizde o zaman güzel zamanlarimizi onlarla heba etmeyeceğiz.
Arabaya üzülme alınmış alınmıştır, borcu bittiğinde rahat edersiniz. Çektiğin sıkıntı unutulur. Allah ferahlık versin.
Ya nasıl üzüldüm canım 😞üstüste gelmiş hepsi de. Sağlık olsun diyorsun işte üzülür insan 😞😞 desteksiz çocuk büyütmek çok zor Allah yardımcın olsun ❤️❤️❤️
Vallahi misim çok zor, en çokta 100 metre uzağımda olup hem yardım etmeyin, hem sürekli telle akıl verin. Bi aşı için bile çocuklarımı bırakamadım. Falanca bir kadın 4 çocuğu ile heryere gidiyormuş, 4 dude küçükmüş. 2 çocukla aşıya yolladılar beni. Eşim kustu görüşmüyor onlarla. Allah herkesin yardımcısı olsun.
Ne yemeğimi misim tadını çıkar, dinlenmene bak. İyi tatiller bolca güzel anılar biriktir. Benim için buz gibi bir limonata iç. Akşam serinliginde kavenide içmeyi unutma. Derin derinde nefes al😘
Ah Baharım. İnan bazen günde 1 öğün zor geçiyor elime. Evdeyken iyiymiş şimdi nefesim kesiliyor. Yemek çamaşır döngüsünde dönüyorum o kadar uykum var ki... emmeyi bıraktı buna rağmen 3-4 kere uyanıyor deli gibi yatıyor dönüp duruyor şimdi işe gideceğim öğlen arası geldim. Eşim alışverişe gitti Ata’yı yedirdim uyuttum
Ah canım ya çok zor senin işin. Allah yardımcın olsun
Çok üzüldüm baharım. İnan içim sızladı. Mal canın yongası. Size bişey olmasın o ayrı da insan hazmedemiyor Allah’a havale alanları
Ne diyim yesimim kismetimden çıkmış demekki. İnşallah benden çok ihtiyacı vardır. Ben gerçekten zarar gördüm. Bugün iki çocuk markete gittim. Su içinde kaldım bı dk durmuyorlar.
Ben de annem olsaydı. Ataya da bakar bizi de çeker çevirirdi diyorum. Allah rahmet eylesin annelerimize babalarımıza tüm geçmişlerimize . Rahmetli doğan cüceloğlu “annen yok, kimsen yok” demiş ne doğru ne haklı...sen bir de iki çocuk hiç kolay değil. İnsan ister istemez boğuluyor nefes almak istiyor
Amin canım öyle tabiki nefesleri yeterdi.
Çok kötü olmuş yaa üzüldüm inan ki. Nasıl cesaret ediyorlar şaşıyorum nasıl ahlaksız bir toplum olduk biz böyle hayretle seyrediyorum… 🥺😡
Bazılarının gözleri kara hatta kalpleri kara. Allah ıslah etsin

çok geçmiş olsun Baharcigim, üzüldüm. satsa ne kadar para edecek sanki üç kuruş için yaptığı şeye bak
ama sen yenisine bir dünya para vereceksin, Allahm başka yerden ferahlık versin insallah

he bizde bi saçmalık ing de yaşadık gidip ziraatten hesap açtım hemen. iyi yapmışsın sende canim.

çok geçmiş olsun canim ya. ateş ishal kusma ne yorar kıyamam yavruya. keşke çocuklar hiç hasta olmasa 😔 iyi haberlerinizi alalım hemen inşallah 🙏

sagol canim 🙏

🙏çok şükür hem benim ailem hem.esimin ailesi hep yanimizda arkamizdalar. bazen diyorum buyumuyorsak bu guvenden. iyi ki varlar 🥰

benceee cok iyi olmus xok iyi. merdiven zor is valla. yayla evine gidesim gelmiyor merdivenden ötürü ve sıcaktan kavruluyoruz😫

analarda duraklama dönemi başladı bence 😁 yakında hep beraber bir dönüş yapar yeni tecrübeleri paylaşırız 😍

vaaay kaçamak ha. biz arel 9 aylikti şehir şehir gezdik. ama şimdi pandemi de var ya siz iyi yapmışsınız. azcik buyuseler de bende yapsam 🙈
1 yaştan önce olsa belki cesaret ederdim ama uyku düzeninin vs bozulmasını hiç istemedim canım🤗

Aynen dilzarım burnundan zorluyordu geçen sene bu sene daha sıcak sanki Ata bahçedeyse sırılsıklam terliyor evde oturduğumuz odada da yatak odasında da klima çalışıyor değilse durulacak gibi değil.

İlahi dilzarım çok yaşa

İnşallah tatilinizi sağlıkla gidip gelirsiniz sorun çıkmaz umarım

Çok geçmiş olsun kuzum

Ne güzel. Biz de Ata nın peşinde koşmaktan ben 2 kilo eşim 10 kilo vermiş ramazandan bu yana diyet yapabilsem demek daha güzel gidecek

İnşallah kuzum çok hareketliler canları saolsun. Günde kaç kez merdiven inip çıkıyoruz. Bayılıyor merdivene heryere tırmanıyor tehlikeye koşuyor uçuyor adeta sağlık olsun inşallah Karadeniz iyi gelecek

Keşke mümkün olsa hepinizi görsem çok isterim . Buraya Eylül 15 ten sonra beklerim misafir edeyim inşallah.

Bu Nisan bebelerinin erkeği de kızı da aynı. İnatları da inat ama çok tatlılar

Allah anneciğinden razı olsun. Bu tatil 1 sene götürür sizi.

İşte fıtratlarında var bunların. Sevimlilik kisvesiyle her “yapma” yı yapıyorlar

Saol kuzum

Baharcım ne yapalım bebeler sağlıkla büyüsün de. Sen de çok yalnız kaldın. Memlekete gidebilseydin değişiklik olacaktı. Araba için de hayırlısı olsun bekli zorlansanız da bir yıla rahata çıkarsınız inşallah gönlünüzce olsun canım benim
Götürür bence de yeşimcim.. özlendin valla Atamız da sen de😘

çok geçmiş olsun Baharcigim, üzüldüm. satsa ne kadar para edecek sanki üç kuruş için yaptığı şeye bak
ama sen yenisine bir dünya para vereceksin, Allahm başka yerden ferahlık versin insallah
Sağol canımın içi olan oldu sağlık olsun. Asım Paşamız nasıl, sıcaklarla aranız iyimi.

1 yaştan önce olsa belki cesaret ederdim ama uyku düzeninin vs bozulmasını hiç istemedim canım🤗
En güzelini yapmışsın ne mutlu ki, denize en az senin kadar iyi bakan birilerinin olması. çiftlerin tek başına zaman geçirmeye ihtiyacı var. Fırsat varken enerji depola bol bol gez. İyi tatiller

Aşkım sesim kesildi, aramızda kalsın mal gibi birşey oldum. Hem ruhen hem bedenen çok yorgunum. Sen nasılsın sena kuzum nasıl. Gittinizmi doktora.
Allah gücünü kuvvetini artırsın , güçlü bir kadınsın sen. Geçici bir dönem ama maşallah dediğin gibi üst üste gelmiş . Ne istediniz bebek arabasından , üzüldüm . Geldi mi üst üste gelir zaten . Sena tam iyi bu ara diyorum bir hafta küsmüyorsa arkasına hemen hortluyor kusma . Dün uykudan uyandı kustu , bugun Ankara’ya getirdik hastahane için . Hiç bu saate kaldığı olmamıştı 12 ye geliyordu ağlayarak uyudu . Bugun de kustu yine . Ve şimdi de burnu hırıltılı bildiğin . Hırıl hırıl uyuyor . İnşallah kusmadan dolayıdır bu hırıltılı . Klimadan filan hasta mı oldu acaba diyorum . Sabaha bakalım nasıl uyanacak .
S Susam_tanesi İpek’in gittiği doktordan memnundun sanırm , olmadı ona da gitmek isterim ismi neydi ?

Allah gücünü kuvvetini artırsın , güçlü bir kadınsın sen. Geçici bir dönem ama maşallah dediğin gibi üst üste gelmiş . Ne istediniz bebek arabasından , üzüldüm . Geldi mi üst üste gelir zaten . Sena tam iyi bu ara diyorum bir hafta küsmüyorsa arkasına hemen hortluyor kusma . Dün uykudan uyandı kustu , bugun Ankara’ya getirdik hastahane için . Hiç bu saate kaldığı olmamıştı 12 ye geliyordu ağlayarak uyudu . Bugun de kustu yine . Ve şimdi de burnu hırıltılı bildiğin . Hırıl hırıl uyuyor . İnşallah kusmadan dolayıdır bu hırıltılı . Klimadan filan hasta mı oldu acaba diyorum . Sabaha bakalım nasıl uyanacak .
S Susam_tanesi İpek’in gittiği doktordan memnundun sanırm , olmadı ona da gitmek isterim ismi neydi ?
Hatice Tatar Aksoy Tobb hastanesinde canım. İnşallah şifa bulursunuz. Uzun süre mi kalacaksınız? Tetkikler falan ancak çıkar herhalde.

Ah Helinim ah inşallah. Bazen sinirlerim bozuluyor, sanki herşey üst üste geliyor. Ufacık mutluluklarım var öyle böyle ayakta duruyorum. Hergun yeni birşeyle canım sıkılıyor. Reset atayım kendime dedim dün akşam halıları kaldırdım,aşağı apartman boşluğuna koydum. Bugünde bayram temizliğine başladım. Haliciyi aradım geldi boşuna. halıların hepsini ve çocuk arabamı toplamışlar. Sağlık olsun mala gelsin diyoruzda. Eee sağlık da gidiyor üzüldüm sinirlendim. 2 çocuk market veya iki dolaşıyordum, borç desem ağzıma kadar, bayram öncesi halisiz ve arabasız kaldım.🤭
Ay deme bahar 😔😔 ya kıyamam çok kötü olmuş çok üzüldüm can sağlığı olsun tabi ama insan üzülüyor

Evet ben temizlik yaparken almışlar. Apartmanda 4 tane çocuk arabası 2 tane bisiklet, çim picme makinası bile var. Ama benim araba ve halıları tercih etmişler. Halisiz kışa kadar dayanılır da. İkisini bir oturttugum araba geçen ay kırıldı ağırlıktan, yaptırmayıp atmıştım nasılsa bir tane daha var diye. Bu sefer o gitti zorlada olsa duruyu arabaya, umutu yanıma alarak dışarı çıkıyordum. Ona üzüldüm biraz. Ama dediğin gibi yapacak birşey yok. Benden daha çok ihtiyacı vardiysa helali hoş olsun.
Sağol kuzum şimdi sanada bir kıskançlık yapayım. Senin etrafında hediyeler uçuşuyor, benim etrafımdaki herkes cimri. Ağladım bakalım bı araba hediye eden olacak mı. Tabiki hayır görmez duymaz kimse. Allah ailene sağlık versin, hep beraber büyütün kuzumu. Kismetiniz seveniniz bol olsun.
Ya ne güzel kalbin var😔 naif insanlar çok üzülüyor hep sen çok mutlu ol kuzum benim

Olsun sağlık olsun giden araba olsun. Sen beni boşver senin sıkıntın benden kat ve kat daha büyük. İnşallah kolaycana bulunur bir çare. Başından beri çektiğin üzüntüyü tahmin bile edemem. Hepsi arkada kalsın unutulsun inşallah. Hiç yasanmamis gibi.Allah acil şifalar versin yavruma.
Kalacak yeriniz var mı? Yoksa gelin misafir edeyim sizi 😊
Susamcim bu grupta hiç kötü insan yokmu. Nasılda ince, gönlü zengin bir insansın. Sen kapını açıyorsun Allah'ta bütün kismet kapılarını sana ve ailene açsın.
Be 5 li rakamları gördüm ay ne sevindim 💃💃💃💃
Jadem vallahi tebrikler kim tutar seni. Çıtır anneydin şimdi iyice fıstık oldun. Asya kuzumda tatili sevdi sanırım. Geçen yazacaktim meyve suyu içiyordu, birşey oldu unuttum. Sıcakta kuzumun içi yanmış afiyet bal şeker olsun.

Ay deme bahar 😔😔 ya kıyamam çok kötü olmuş çok üzüldüm can sağlığı olsun tabi ama insan üzülüyor
Bakalım erken buyur benim bebeler. Bazı şeylerin eksikliğini yaşadıkça olgunlasirlar belki. Arabasızliga alismqzlarsa bakicam bı çaresine. Şansımı şimdi hızlı büyütmeden yana kullanıyorum.😄
Ya ne güzel kalbin var😔 naif insanlar çok üzülüyor hep sen çok mutlu ol kuzum benim
Canımsın hepimiz mutlu olalım, hep beraber olalım. Hepimiz hakettik ne zorluklardan geçtik.😘

X